مشکل جدید من با ویندوز xp

farhad_s5

Member
سلام

من وقتی روی ویندوز مدیا پلیر و quick time کلیک می کنم کامپیوتر ناگهان ریست میشه!!!

اگه میشه من رو راهنمایی کنین که مشکل از کجاست!!(قبلا با همین ویندوز با برنامه ها مشکل نداشتم ولی...)

کمک

Parham

Well-Known Member
موقع باز کردن یک فایل این مشکل ایجاد می‌شه یا وقتی‌ که خود برنامه را باز می‌ کنید ؟!

farhad_s5

Member
موقع باز کردن برنامه این مشکل پیش میاد!!!

مثلا وقتی روی آیکون windows media player یا Quick time که کلیک می کنم این طوری میشه!!

چند بار هم ویندوز عوض کردم و ویندوزهای xp مختلف ریختم ولی فرقی نکرد!

با سلام
به احتمال زیاد این اصلا ربطی به ویندوز یا مدیا پلیر شما این مربوط میشه به فایلی که آخرین دفعه قبل از این که این اتفاق برات بیفته توش پلی کردی ممکنه توی اون پارتیشن هاردت بدسکتور گرفته باشه
دوتا راه:
یک اینکه هاردت رو با برنامه badsector repair مثل HDD Regenerator اسکن کنی و بزاری بدسکتورها رو ریپیر کنه که درست میشه ویا احتمال داره که دوباره این اتفاق برات تکرار بشه و مجبوری اون قسمتی از هاردت که دوباره بدسکتور گرفته رو با برنامه ای مثل Partition magic به صورت یک پارتشن جداگانه دربیاری حتی اگر حجمش خیلی کم باشه و اون پارتیشن رو هیدن کنی
اما راه دوم که راحت تر و معقولانه تره و به اهمیت اطلاعات شما روی هارد بستگی داره اینه که با توجه به کمپانی سازنده هارد برنامه Low level format هاردت رو دانلود کنی و هاردت رو به قول پیشکسوتها تیغ بندازی
البته این فقط یه اصطلاحه و باید توجه داشته باشی که همه اطلاعاتت پاک میشه.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا