مشکل تو حرکت کردن

ghafeleh

Member
سلام
اولا نتوستن پروژه رو برات ضمیمه کنم اما
کلی عرض می کنم من صفحه ای رو طراحی کردم که در ثسمت پایین سمت راست مستطیلی وجود داره که تعدادی تکست که قراره روشون فرمان اعمال بشه قرار داره
کاربردش چیه اینه که وقتی اهنگ زمینه اجرا میشه کاربر اگه خواست به این منو مراجعه کرده اهنگ زمینه رو عوض کرده و می خوام طوری باشه که 2/3 مستطیل بیرون کادر باشه که وقتی کاربر به روی اون موسش رو حرکت داد حرکت کنه بیاد بالا تا مستطیل کامل مشخص بشه مثه دستور move اما مشکل من اینجاست که دستورات رو هم دادم که مثلا از این مختصات حرکت کن به فلان مختصات اما بعضی اوقات موقعه بالا اومدن مستطیل موقعی که موس رو تو همون موقعه بروش حرکت میدی قاطی می کنه و شروع می کنه به بالا و پایین کردن مداوم
می خواستم ببینم مشکل کجاست یا اگه فایل امادهی اینچنینی دارین برای بزارید ممنون میشم
سوال دیگم که مرتبط با این نیست اینه که من قالب برا بخش فیمم طراحی کردم می خواستم چطور میشه مثه مدیا ویندوز با دوبار کلیک کردن روی صفحه ویئدو اونو فول اسکرین کرد

آخرین ویرایش:

ParsiPax

New Member
سلام دوست عزیز.
سوال اول:
برای اینکه اینطوری نشه روی اون دکمه که ماوس میره روش تا منو بیاد بالا یه عنصر Hotspot درست کنید و اونو با کلید اسپیس Hide کنید.حالا تو اسکریپت های اون کلید اینو بنویسید:
کد:
Show("HotSpot")
و در ادامه بنویسید:
کد:
ScriptTimer("Hide","100")
حالا یه اسکریپت به اسم Hide درست کنید و در بخش کد نویسی بنویسید:
کد:
Hide("HotSpot")
اگر بازم مشکل پا برجا بود عدد اسکریپت تایمر رو بیشتر کنید.
اگه خواستید بگید براتون مثالشو بسازم و آپ کنم.:paint::wink:

سوال دوم:
اگر روی فیلم HotSpot درست کنید فیلم نشون داده نمیشه،اما میتونید یه کلید درست کنید و تو بخش اسکریپت نویسی اش اینو بنویسید:
کد:
VideoParam("Video","FULLSCREEN=ON")
موفق باشید.

ghafeleh

Member
سلام دوست عزیز.
سوال اول:
برای اینکه اینطوری نشه روی اون دکمه که ماوس میره روش تا منو بیاد بالا یه عنصر hotspot درست کنید و اونو با کلید اسپیس hide کنید.حالا تو اسکریپت های اون کلید اینو بنویسید:
کد:
show("hotspot")
و در ادامه بنویسید:
کد:
scripttimer("hide","100")
حالا یه اسکریپت به اسم hide درست کنید و در بخش کد نویسی بنویسید:
کد:
hide("hotspot")
اگر بازم مشکل پا برجا بود عدد اسکریپت تایمر رو بیشتر کنید.
اگه خواستید بگید براتون مثالشو بسازم و آپ کنم.:paint::wink:

سوال دوم:
اگر روی فیلم hotspot درست کنید فیلم نشون داده نمیشه،اما میتونید یه کلید درست کنید و تو بخش اسکریپت نویسی اش اینو بنویسید:
کد:
videoparam("video","fullscreen=on")
موفق باشید.
اولا ممنون باید برم تستش کنم
اما در مورد جواب دومی می خواستم حالت مدیا پلیر داشته باشه اونی که گفتین رو انجام دادم و مشکلی هم باهاش ندارم
یکی از رفقام می گه این بیلدر رو باید بهش کلک زد می خواستم ببینم ترفندی چیزی برای اینکار هست یا نه/
از طرفی داشتم تو سایت می چرخیدم که دیدم دوست عزیزی سوال مشابه بنده رو مطرح کردن که در جواب گفته بودن باید برای اینکار موقعیت موس رو در اون بازه مشخص و با دستورات شری اینکار رو انجام داد
اگه برای دوستان گلم مقدور هست برام اینکار رو انجام بدن طوریکه وئیدو در حال معمولی مثلا 400*300 و در حالت ماکزیمم 800*600 باشه طوریکه موس وقتی کلیک کرد ماکزیمم و در حالت ماکزیمم کلیک کرد بحالت اولیه برگرده
کد:
روي آبجكت هايي مثل flash و plug in و ... نميشه hotspot گذاشت.

بهتره يك اسكريپ بزاريد كه موقعيت موس رو در هر لحظه مشخص كنه و بعد با دستورات شرطي معين كنيد كه اگه موس در اون بازه است اين عمليات انجام بشه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا