مشکل تغییر نمای کار پس از Flat کردن در فتوشاپ

._._. RAM ._._.

New Member
سلام

دوستان من یه طراحی انجام دادم که توی اون استایل های مربوط به لایه‌ی متنی ای را هم تغییر دادم تا به اون شکلی که دوست داشتم تبدیل بشه حالا موقع Flat کردن کارم ( Flatten Image ) تغییراتی در ظاهر بعضی از لایه ها (اندک) و در متنی که راجع بهش گفتم (بیشتر) دیده میشه ولی من نمی خوام این استایل بر روی متنم تغییر کنه و می خوام دقیقا همین شکلی باشه .

ویژگی های کار :

Size : 50 x 70 cm
dpi : 300
Mode : CMYK

عدم موفقیت حتی با انجام کارهای زیر :

- Rasterize Type کردن لایه‌ی متنی
- Copy Merged گرفتن از کار
- ذخیره سازی با فرمت JPG

حفظ استایل با :

گرفتن Snapshot از تصویر صفحه نمایشگر (Pressing Print Screen) و ذخیره سازی کار ( که هرچند استایل حفظ میشه ولی حاصل این روش به درد کار من نمی خوره )

ضمنا در فایل ضمیمه این پست برای تفهیم بهتر تفاوت دو حالتی که دربارش صحبت کردم ، تصویر بخشی از هر دو تا کار را قرار دادم .

خودم این احتمال را میدم که چون مد کار CMYK هست محدودیت های رنگی پس از Flat کردن در کارم ایجاد میشه البته من از ابتدا روی یک سند با مد CMYK کار کردم و هیچ گونه تغییر مد هم در کاری که توضیح دادم ندادم با این حال می خواستم اگه کسی راه حل یا نکته ای راجع به این مورد میدونه لطف کنه و اینجا بنویسه ... :wink:

پیوست ها

• Ram_Ceramic_Poster.jpg
    Ram_Ceramic_Poster.jpg
    197.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17

mostafa_az

Well-Known Member
برای استایل متن که به نظرم چون با لایه های دیگه داره ترکیب میشه استایل رو بر میداره. سابقا که من اینجوری گیر میکردم بالای لایه مورد نظرم یه لایه خالی ایجاد میکردم. لایه خالی رو انتخاب میکردم و بعد هم لایه مورد نظرم و Ctrl+E میزدم. اینکار باعث میشد لایه من با حفظ حالت استایل خودش به یه لایه بدون Option تبدیل بشه. حالا شما هم امتحان کن ببین نتیجه میده ؟
برای اون جایجایی هم نمیدونم والا...

مخلصیم
مصطفی

Ali 59

Well-Known Member
دقیقا ربطی به مد کار نداره.. اگه لایه ها رو تک تک مرج کنی این اتفاق ممکن بود بیافته ولی عجیبه که با فلت کردن (یکجا) اینطوری میشه.
اگه فایل PSD شو Resize کنی (کوچک در همین سایزی که گذاشتی) و اینجا بذاری تا ببینیم میشه فهمید ایراد کار کجاست.
این مطلبی هم که آقا مصطفی اشاره کرد درسته ولی مربوط به لایه ای میشه که میخوایم آپشنشونو برداریم ولی شما همه کار رو فلت کردی...

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله موقع فلت كردن كار اين اتفاق ميفته و طبيعيه چون لايه ها با هم تركيب ميشن و خصوصيتشون يكي ميشه.

حالا چرا لايه هاتون رو Merge ميكنيد؟!
ميتونيد موقع سيو كردن تيك گزينه Layers رو برداريد تا كارتون بدون لايه بندي ذخيره بشه.

Ali 59

Well-Known Member
این تغییر مال ورژن های قدیمی فتوشاپ بود..من بارها این مشکلو با استایلها موقع یکی شدن لایه ها داشم خدا میدونه چقدر مصیبت و اعصاب خورد کنی داشت... ولی الان تو این ورژنهای جدید خصوصاً CS به بعد دیگه این خبرا نیست و این مشکل کاملا حل شده.. وقتی کار رو فلت میکنید کوچکترین تغییری رخ نمیده اگه تغییر کنه که فاتحه بر Adobe !!!
.. اون تغییر هم زمانی اتفاق میافته که شما همه کار رو با هم فلت نکنید و یک یا چند لایه رو بخواین یکی کنین یا اینکه لایه ها رو مرج کنید ولی تک لایه نهایی Layer بشه (Transparent) و نه Background !

galagoola

Active Member
دوستی جان من یه درخواست دارم اول این درخواستو انجام بده بعد نتیجه رو بگو اوکی
از کله داکیومنتت یه داپلیکیت بگیر بعد یکیشو فلت کن
حالا با استفاده از ابزاره زوم از هر دو تا فایل یه اکچوآل سایز بگیر ببین اون قسمتهایی که می گی با هم فرق دارند یا نه

مرسی
فلن

._._. RAM ._._.

New Member
بچه ها از توضیحاتتون ممنون من قبلا هم کارهای زیادی با استایل های مختلف ساخته بودم ولی تغییر در لایه هام خیلی کم بود ولی این مورد یه کم گیجم کرد .

mostafa عزیز من ترکیب لایه حاوی آپشن را هم با یک لایه ‌ی نال جهت تبدیل تنظیمات Layer Style به نقوش یک دست در یک لایه بدون Option انجام داده بودم منتهی فراموش کردم در پست اولم ذکر کنم . این کار هم کمکی نکرد و در مرحله Merge دو لایه تغییر ظاهر استایل نیز اتفاق افتاد .

Ali جان متن را بردم توی یه سند دیگه و در مد RGB هم تست کردم ، درسته باز هم همین اتفاق افتاد و گویا به مد کار بستگی نداره ولی ورژن فتوشاپی که من ازش استفاده میکنم " CS2 Middle Eastern Edition " هست و ورژن قدیمی ای نیست .

Sara جان من تقریبا همیشه کارم را بعد از دریافت تایید از طرف مشتری ، فلت میکنم ( با یکی از روش های انجام این کار ) و میفرستم برای چاپ ، به همین دلیل حالا هم طبق روال می خوام فلتش کنم ولی گویا این متنش اینبار می خواد کمی اذیت کنه . البته تا اتمام کار هنوز یه کمی مونده ، می خواستم یه JPEG ازش بگیرم که این مورد به چشمم خورد و کنجکاو شدم .

galagoola عزیز امرتون را انجام دادم منتهی با اجازتون به شکلی دیگه ، کار را فلت کردم ، بعدش Actual Pixel Zoom و حالا روی دو ایتم انتهایی History سوئیچ کردم . نتیجش برام جالب بود ، تفاوتی دیده نمیشد ولی اگه یه کم از اکچوال زوم میومدم بالاتر (unzoom) با سوئیچ بین ایتم های انتهای History کارم تیره و روشن دیده میشد .
این تفاوت در مورد فایل TIF بدون لایه‌ای هم که به پیشنهاد Sara عزیز ساختم ، در زوم سطح اکچوال پیکسل دیده نشد .

فکر میکنم تقریبا پاسخ خودم را گرفتم ، این درسته که توی فتوشاپ وقتی یک نمای باز از کار گرفته میشه ممکنه خطوط و بعضی بافت ها را درست نشون نده بخصوص در کارهای با سایز و dpi بالا و احتمالا بخاطر ظرافت هایی که در این فونت انتخابی من هست اون هم جزء مواردی هست که حقیقت نمایش داده شونده اون در نمای Actual Pixel Zoom دیده میشه .

اگه درست نتیجه گیری کردم لطفا بفرمایید ولی هنوز یه سوال برام مونده و اون اینکه حتی با اطلاع من از رنگ بندی متنم ( با کمک Actual Pixel Zoom >> البته اگه درست نتیجه گیری کرده باشم ) ، حاصل کارم پس از چاپ در نمای باز روی دیوار کدوم خواهد شد ؟؟؟ استایل روشن یا استایل تیره ؟؟؟

این به هر حال یک ضعف برای فتوشاپ ( حداقل تا نسخه CS2 >> من هنوز CS3 را تست نکردم ) به شمار میره که در نمای بالا ( حتی زوم شده مثل تصویری که به پست اولم پیوست کردم ) تغییر می بینی ولی در نمای بسیار نزدیک تغییری نیست . این طراح را گمراه میکنه چون شما نمیتونی همیشه بخش به بخش کارت را با زوم بسیار نزدیک وارسی کنی تا بفهمی دقیقا چه شکلی هستش ، حداقل با اعمال چندین سطح زوم روی کار باید یک نمای خیلی نزدیک به آنچه قراره چاپ بشه در اختیار طراح قرار بده ولی همون طور که دیدید تفاوت این دو تا استایل از لحاظ رنگ بندی با اون سطح زوم چشم گیره و خوب هر طراحی دقیقی را می تونه گیج کنه .

البته انتخاب این فونت با ریزه کاری هایی هم که داره در به چالش کشیدن فتوشاپ در این مورد کم بی تاثیر نبود . :wink:

بچه ها بازم از کمک همتون ممنونم لطفا اگه توضیح یا نکته‌ای هست ضمن ابراز نظرتون راجع به درستی یا اشتباه بودن نتیجه گیری من بفرمایید ، خوشحال می شم در جمع دوستانی که در زمینه طراحی و فتوشاپ با تجربه هستند ، یاد بگیرم و یاد بدم .

galagoola

Active Member
دوست جان درست نتیجه گیری کردی
در حقیقت این یکی از مشکلات فوتوشاپ به حساب می یاد ( انقد به توماس گفتم به خرجش نرفته)
در حقیقت به غیر از حالت اکچوال ویوی درستی به شما نمی ده
اما
اون چیزی که قراره چاپ بشه بسیار نزدیکه به اکچوال سایز
ولی دقیقا مثله اون نیست چون در چاپ 10 تا 15 درصد اختلاف دیده میشه و همین باعث میشه کار شارپ بودنه خودشو از دست بده
اما مسئله اینجاست که در نما های دیگه فوتوشاپه که شما رو به اشتباه میندازه در بیشتر مواقع در مورده استایل ها این اتفاق می افته
بنابراین با توجه به گفته سارا خانم یه مقدار تغییر داری ولی نه به اون اندازه ای که در نمایه دیگه کار رو می بینی
فلن

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من كه عادت كردم كارم رو موقع فرستادن به چاپخونه بدون فلت كردن ميفرستم. فقط متن ها رو از حالت متن خارج ميكنم تا فونتها قاطي نشه.
اينطوري بنظرم مطمئن تر ميرسه.

._._. RAM ._._.

New Member
دوست جان درست نتیجه گیری کردی
در حقیقت این یکی از مشکلات فوتوشاپ به حساب می یاد ( انقد به توماس گفتم به خرجش نرفته)
در حقیقت به غیر از حالت اکچوال ویوی درستی به شما نمی ده
اما
اون چیزی که قراره چاپ بشه بسیار نزدیکه به اکچوال سایز
ولی دقیقا مثله اون نیست چون در چاپ 10 تا 15 درصد اختلاف دیده میشه و همین باعث میشه کار شارپ بودنه خودشو از دست بده
اما مسئله اینجاست که در نما های دیگه فوتوشاپه که شما رو به اشتباه میندازه در بیشتر مواقع در مورده استایل ها این اتفاق می افته
بنابراین با توجه به گفته سارا خانم یه مقدار تغییر داری ولی نه به اون اندازه ای که در نمایه دیگه کار رو می بینی
فلن

تغییر چند درصدی در کار هنگام چاپ امری عادیه که اصولا باید در نظر گرفتش ولی تغییر در نماهای مختلف در فتوشاپ گیج کننده هستش .
مثلا نگاه : من الان نمیدونم اونی که توی حالت اکچوال دیده میشه در نمای باز واقعی به کدوم یکی از دو ظاهری که در تصویر پیوستی به پست اولم قرار دادم شبیه یا نزدیک خواهد بود !!! سمت راستی ؟ یا سمت چپی ؟

فکر کنم طبق تجربه بهترین راه گرفتن یه Preview چاپی قبل از چاپ نهایی باشه . البته گویا تصویر مورد نظر این پرینترهای بازار بیشتر RGB هستش ( بجز دستگاه های پلات ) و احتمالا یه تغییر Mode هم باید پیاده شم که اونم خودش چند درصد تغییر رنگی را موجب میشه ولی حداقل مطمئن ترین راه به نظر میرسه .

Ali 59

Well-Known Member
فکر کنم طبق تجربه بهترین راه گرفتن یه Preview چاپی قبل از چاپ نهایی باشه . البته گویا تصویر مورد نظر این پرینترهای بازار بیشتر RGB هستش ( بجز دستگاه های پلات ) و احتمالا یه تغییر Mode هم باید پیاده شم که اونم خودش چند درصد تغییر رنگی را موجب میشه ولی حداقل مطمئن ترین راه به نظر میرسه .

بله مطمئن ترین راه همینه خصوصاً اگه این تغییرات اینقدر برات مهمه و تو کارت تأثیر میذاره... اصلا به مونیتور نمیشه اعتماد کرد خصوصاً اگه LCD باشه .. کنتراست مونیتور هم ممکنه بالا یا پایین باشه که اینهم معذل بعدیه... پرینت هم حتماً روی کاغد عکس (گلاسه مخصوص چاپ) بگیر تا حداکثر کیفیت رو داشته باشی. مد هم روی همون RGB بذار. اگه مد کارت الان CMYK ست تو تغییر رنگ بهRGB برای پرینت هیچ تغییری نمیکنه.

مثلا نگاه : من الان نمیدونم اونی که توی حالت اکچوال دیده میشه در نمای باز واقعی به کدوم یکی از دو ظاهری که در تصویر پیوستی به پست اولم قرار دادم شبیه یا نزدیک خواهد بود !!! سمت راستی ؟ یا سمت چپی ؟

شما همونی که تو Actual Size میبینی رو مد نظر بگیر.

._._. RAM ._._.

New Member
من كه عادت كردم كارم رو موقع فرستادن به چاپخونه بدون فلت كردن ميفرستم. فقط متن ها رو از حالت متن خارج ميكنم تا فونتها قاطي نشه.
اينطوري بنظرم مطمئن تر ميرسه.

ولی Sara جان کاری که قراره برای چاپ بره که تا آخرش همینطوری نمیمونه . آخرش باید به صورت یه تک لایه و رشته ای از بیتهای اطلاعاتی پشت سر هم برای دستگاه های چاپی در باید ‍. پس اگه ما هم فلت نکنیم توی چاپ خونه آخرش فلت میشه . پس چه بهتر که خود طراح کار تخت کردن طرحش را انجام بده تا در صورت ایجاد تغییرات احتمالی و در صورت نیاز ، کارش را بررسی کنه ...

ضمن اینکه من فکر می کنم کار طراحی با برنامه هایی مثل فتوشاپ ، شبیه Application Programming میمونه که یه برنامه نویس نرم افزار مورد سفارش را میسازه ولی سورس کد اون برنامه را پیش خودش نگه می‌داره ، چون تمام زحمات حداقل چند ساعتی اون طراح به همراه ذوق ، نوآوری ، تجربه و ... توی اون فایل PSD لایه داره و این فایل ها باید نزد طراحان اون کارها محفوظ بمونه . ضمن این که فرد دیگه ای هم برای چاپ نیاز به لایه های ما نخواهد داشت ( مگر قرار باشه در یک کار گروهی و از قبل تعیین شده در بخش چاپ در صورت نیاز به تغییرات اندک ، در کار طراح دستکاری هایی انجام بگیره ) .

با این حال هر کسی ممکنه یه شیوه ای را دنبال کنه . در درجه اول مهم اینه که ارزش کار انجام شده درک بشه و حداقل مطابق معیار های تعیین شده براش ارزش گذاری انجام بگیره . :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا