سلام
دوستان در قالب cms من 4 فایل جاوا اسکریپت فراخوانی می شود ولی به تازگی زمانی که خواستم یک منوی اجاکس نصب کنم و فایل جاوا ان را در قالب فراخوانی کنم بعضی از اسکریپت ها از کار افتاد ظاهرا تداخل بوجود امده در سایتی خواندم با استفاده از کد زیر می توان جلوی تداخل را گرفت ولی من متوجه نمی شوم از این کد چگونه باید استفاده کنم دوستان اگر لطف کنند راهنمایی کنند
دوستان در قالب cms من 4 فایل جاوا اسکریپت فراخوانی می شود ولی به تازگی زمانی که خواستم یک منوی اجاکس نصب کنم و فایل جاوا ان را در قالب فراخوانی کنم بعضی از اسکریپت ها از کار افتاد ظاهرا تداخل بوجود امده در سایتی خواندم با استفاده از کد زیر می توان جلوی تداخل را گرفت ولی من متوجه نمی شوم از این کد چگونه باید استفاده کنم دوستان اگر لطف کنند راهنمایی کنند
سلام دوستان
خیلی از اسکریپتهایی که روی داده ها کار میکنن وقتی در کنار برخی دیگر قرار بگیرند کار نمیکنند..و این باعث سردرگمی نویسنده اسکریپت میشه...
من امروز به شما دلیل اینکار و راه حلش رو میگم:
خوب حتما تا بحال کدهای این شکلی رو دیدین:
document.onclick
document.onmouse,..
خوب وقتی شما دوباز اینها رو ست کنین چه اتفاقی میفته ؟معلومه دیگه یکیش کار نمیکنه(من چقدر باهوشم)اونم اولیه..
خوب پس چطور میشه کاری کرد که با یک رویداد 2-3 و یا بیش از اون کار کرد...
خوب ما اینجا میایم از این تیکه کد بهره میبریم:
کد:
var n=(document.all||window.navigator.appName=='opera')?0:1;
if(n){document.addEventListener('mousemove',func,true);}else{document.attachEvent('onmousemove',func);}
آخرین ویرایش: