mohammadexpress
New Member
سلام دوستان من یه مشکل در Vb دشتم اونم اینه که وقتی من حرف (ح) را تایپ می کنم درست تایپ میشه ولی وقتی که ارسالش میکنم به جای اون حرف (ت) تایپ میشه اگر امکان داره راه حل این مشکل رو به من بگین متشکرم.
چرا نشه دوست عزیز ؟!مگه می شه ....................
برای حل این مشکل به کنترل پنل مدیریت برو و در قسمت General به قسمت Censorship Options وارد بشو و در بخش Blank ASCII Character Stripperکد هایی که قرار داره پاک کن و کانتر ها را از مجدد بارگزاری کن و مشکلت حل میشه ...من یه مشکل در Vb دشتم اونم اینه که وقتی من حرف (ح) را تایپ می کنم درست تایپ میشه ولی وقتی که ارسالش میکنم به جای اون حرف (ت) تایپ میشه اگر امکان داره راه حل این مشکل رو به من بگین متشکرم.
کانتر ها را از مجدد بارگزاری کن؟؟؟ منظورتون چی؟؟ من زیاد نگرفتم تازه کارمParham گفت:چرا نشه دوست عزیز ؟!
برای حل این مشکل به کنترل پنل مدیریت برو و در قسمت General به قسمت Censorship Options وارد بشو و در بخش Blank ASCII Character Stripperکد هایی که قرار داره پاک کن و کانتر ها را از مجدد بارگزاری کن و مشکلت حل میشه ...
و کانتر ها را از مجدد بارگزاری کن و مشکلت حل میشه ?? پرهام دوست عزیز میشه کامل توضیح بدین من تازه Vb رو شروع کردمParham گفت:چرا نشه دوست عزیز ؟!
برای حل این مشکل به کنترل پنل مدیریت برو و در قسمت General به قسمت Censorship Options وارد بشو و در بخش Blank ASCII Character Stripperکد هایی که قرار داره پاک کن و کانتر ها را از مجدد بارگزاری کن و مشکلت حل میشه ...
red_sun گفت:کانتر ها را از مجدد بارگزاری کن؟؟؟ منظورتون چی؟؟ من زیاد نگرفتم تازه کارم
Parham گفت:اتفقا اصلا منظور من این نبود ...![]()