مشکل تایپ در فتوشاپ

_shaparak

New Member
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی میخوام بعضی کلمات رو تو فتوشاپ تایپ کنم به این صورت نوشته میشن

attachment.php
attachment.php

همونطور که تو عکسها میبینید (ه) انگار به حرف قبل از خودش چسبیده
با فونتهای فارسی زیادی و با چند ورژن مختلف فتوشاپ امتحان کردم درست نشد که نشد :-?
از دوستان اگه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنه

پیوست ها

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    621 بایت · بازدیدها: 32
  • 1-1.gif
    1-1.gif
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
احتمالا cs2 استفاده میکنی
آخه اون فقط مشکل داشت.
بینش فاصله بده و سایز فاصله رو کم کن درست میشه.

بعد از نوشتن متن از منوی Editگزینه Apply middle eastern composer رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه ؟

ضمناً فونت های استفاده شده شما با B شروع میشه ؟ مثل B homa

moslancer2

Member
اگر نسخه me نیست که باید از نرم افزار مریم و فونت های _F اون استفاده کنید...
اگر me هست باید از فونت های B اولش هست استفاده کنید مثل B Zar مثلا...
اگر همه این ها بود این گزینه رو فعال کنید. این مطلب رو قبلا برای یکی از دوستان در مجید آنلاین گذاشتم... امیدوارم که کمک کنه...:rose:
بعضی ازکاربرانی که از نسخه های ME فتوشاپ استفاده می کنند با این مشکل مواجه هستند که وقتی با ابزار تایپ فارسی می نویسند حروف جدا از هم نوشته می شود، این به خاطر تنظیمان فتوشاپ هست.مراحل زیر را دنبال کنید تا مشکل حل شود:
1-در منوی Windows برروی Character کلیک کنید تا پنجره مربوط به آن باز شود.
2-برروی زبانه Paragraph کلیک کنید.
3-در انتهای بخش زبانه ها دکمه ای هست که عکس آن شامل چند خط و یک مثلث رو به پایین است برروی آن کلیک نمایید .
4-عبارت Middle eastern every line Composer را انتخاب نمایید.

_shaparak

New Member
اگر نسخه me نیست که باید از نرم افزار مریم و فونت های _F اون استفاده کنید...
اگر me هست باید از فونت های B اولش هست استفاده کنید مثل B Zar مثلا...
اگر همه این ها بود این گزینه رو فعال کنید. این مطلب رو قبلا برای یکی از دوستان در مجید آنلاین گذاشتم... امیدوارم که کمک کنه...:rose:
بعضی ازکاربرانی که از نسخه های ME فتوشاپ استفاده می کنند با این مشکل مواجه هستند که وقتی با ابزار تایپ فارسی می نویسند حروف جدا از هم نوشته می شود، این به خاطر تنظیمان فتوشاپ هست.مراحل زیر را دنبال کنید تا مشکل حل شود:
1-در منوی Windows برروی Character کلیک کنید تا پنجره مربوط به آن باز شود.
2-برروی زبانه Paragraph کلیک کنید.
3-در انتهای بخش زبانه ها دکمه ای هست که عکس آن شامل چند خط و یک مثلث رو به پایین است برروی آن کلیک نمایید .
4-عبارت Middle eastern every line Composer را انتخاب نمایید.

ممنون از راهنماییاتون من از نسخه Adobe Photoshop 9.0 CS2 ME استفاده میکنم چون باهاش راحترم Adobe Photoshop CS4 رو هم نصب کردم که اونم همین مشکل رو داشت

کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی فتوشاپ من از اینجا به بعد رو نداشت
کد:
4-عبارت Middle eastern every line Composer را انتخاب نمایید.[/

یعنی این مثلثی که گفتین رو نداشت

moslancer2

Member
ممنون از راهنماییاتون من از نسخه Adobe Photoshop 9.0 CS2 ME استفاده میکنم چون باهاش راحترم Adobe Photoshop CS4 رو هم نصب کردم که اونم همین مشکل رو داشت

کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی فتوشاپ من از اینجا به بعد رو نداشت
کد:
4-عبارت Middle eastern every line Composer را انتخاب نمایید.[/

یعنی این مثلثی که گفتین رو نداشت
دوست عزیز راستش من الان از cs2 محیط ش زیاد یادم نیست اما این مثلث رو در این عکس از نت گرفتم براتون علامت زدم...:paint:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    15.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

_shaparak

New Member
بعد از نوشتن متن از منوی Editگزینه Apply middle eastern composer رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه ؟

ضمناً فونت های استفاده شده شما با B شروع میشه ؟ مثل B homa

این گذینه هم نبود فکر کنم فتوشاپ من خیلی قدیمیه:cry:

من از فونتهایی که اولشون 2 هست استفاده میکنم مثل 2mitra ولی فونتهایی که با B هم شروع شدن امتحان کردم نشد که نشد

moslancer2

Member
دوست عزیز من خودم الان cs5 me رو دارم و فونت های 2 هم دارم و مشکلی ندارم... معمولا میگن فونت های b برای اینکه بیشتر در همه جا هست...
راستش من cs3 هم که داشتم این مشکل ها رو نداشتم با این نوع فونت ها...
حقیقت اون زمان من cs2 زیاد قبول نداشتم چون مشکل زیاد داشت...
نسخه های مورد علاقه من از 7 شروع بعد به cs و cs3 (که هنوز برای این دو احترام خاصی قائلم) و cs5 ختم میشه تا به امروز...:paint:
امکان داره یک عکس از بخش پاراگراف بذارید؟؟

_shaparak

New Member
عکس گرفتم خودت ببین
attachment.php

پیوست ها

• 2011-05-29 12-52-31 ب.gif
    2011-05-29 12-52-31 ب.gif
    10.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12

جدیدترین ارسال ها

بالا