مشکل بعد از نصب دیتالایف

KingCyrus

Member
سلام ، من دیروز دیتالایف رو نصب کردم ولی ازش خوشم نیومد و حذفش کردم .الان یه صفحه دیگه گذاشتم روی سایتم به نام index.html ولی وقتی اسم سایت رو می زنم اتوماتیک صفحه index رو نمیاره بالا !!

یعنی دیتالایف htaccess رو تغییر داده ؟ الان من باید چی کار کنم ؟

Mr.Steres

Active Member
هرچی توی htaccess پاک کنید ! با فرمت پیج هم بازی کنید ببینید درست میشه ؟ اگر نه به ادمین سرور بگید

aliirooni

New Member
sasas

[font=&quot]شركت[/font][font=&quot] [/font][font=&quot]مهندسي سيستم ياس[/font][font=&quot] [/font][font=&quot]در سال 1376 با سرمايه‏اي از تخصص و تجربه برخي از مديران ارشد كشور در زمينه انفورماتيك، مديريت و علوم سيستم فعاليت خود را آغاز نمود و به منظور پاسخگويي به نياز سازمان‏ها و مديران كشور، مشاوره در زمينه‏هاي سطوح كلان انفورماتيك و مديريت را به طور تخصصي در پيش گرفت.[/font][font=&quot][/font]
[font=&quot] [/font]
[font=&quot]انجام پروژه‏هاي مختلف همراه با بهره‏گيري از همكاران مجرب و تلفيق تجربه، تخصص و خلاقيت، امروز ما را در جايگاه اعتباري يكي از پيشتازان اين حرفه نوين در كشور قرار داده و انجام فعاليت‏هايي از قبيل طراحي و برنامه‏ريزي سيستم‏هاي يكپارچه اطلاعاتي (طرح جامع انفورماتيك)، برنامه‏ريزي و مديريت استراتژيك، طراحي و ايجاد و پياده‏سازي نرم‏افزارهاي خاص، طراحي و ايجاد نظام‏هاي ارتباطاتي (شبكه) كلان، مهندسي مجدد و بهبود فرآيندهاي كاري و طراحي ساختار و تشكيلات، اين جايگاه را استحكام بخشيده و اعتبار ويژه‏اي بسوي آينده، براي ما فراهم ساخته است.[/font]

جدیدترین ارسال ها

بالا