مشکل بسیار بسیار عجیب در مکس 2009 64bit

amin.net

Member
با سلام
من زمانی که 3dsmax 64bit 2009 را نصب می کنم کادر متریال ادیتور بصورت پیشفرض روی متریالهای منتال ری تتظیم شده و هر کاری که می کنم تا به حالت عادی و استاندارد برگرده بر نمی گرده . اگر ممکن است مرا راهنمایی بفرمایید.
یک عکس نیز از محیط مکس مورد نظر ضمیمه می کنم تا بهتر منظورم را متوجه شوید.
با تشکر فراوان

پیوست ها

• 03.JPG
    03.JPG
    362.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11

moeinkarimi

Member
سلام.
این یک مشکل نیست. چون موتور رندر Default خود 3dmax موتور رندر Mental ray هستش به خاطر همین این اتفاق می افته.
برای Standard کردن متریالها ، یکی از آنها را انتخاب می کنی و بعد روی گزینه
454545787864.jpg
کلیک میکنی و از Material/Map Browser گزینه Standard رو انتخاب میکنی.

312312.jpg

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
مکست رو Base Reset کن . البته اگه تنظیمات خاصی نداری . طریقش هم Setup مکس رو اجراکن و Repair رو بزن و بعد Base Reset رو انتخاب کن . حواست باشه که بعد از هر Base Reset باید مکس رو دوباره Crack کنی . Base Reset فقط برای ورژنهای بالای 8 عملی میشه . اگه درست نشد مشکل از نصب یا نرم افزار مکسه .:D

moeinkarimi

Member
مکست رو Base Reset کن . البته اگه تنظیمات خاصی نداری . طریقش هم Setup مکس رو اجراکن و Repair رو بزن و بعد Base Reset رو انتخاب کن . حواست باشه که بعد از هر Base Reset باید مکس رو دوباره Crack کنی . Base Reset فقط برای ورژنهای بالای 8 عملی میشه . اگه درست نشد مشکل از نصب یا نرم افزار مکسه .:D

مهدی جان نیازی به این کارها نیست.. چرا اینقدر آدم خودش رو ... کنه.
کافیه شما همون کار بالا رو انجام بدی تا ردیف بشه.
این یک مشکل نیست ، یک حالت Standard خود مکس هست که بستگی به ورژن مکس و شرکتی که نرم افزار رو ازش خریدی داره .:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا