سلام خسته نباشی کار خیلی خوبی شده
مقطع ابزار رو تو اتوکد رسم کردی یا تو مکس؟
مقاطع به صورت یه ناودانی هستن که حجم تو خالی میسازه؟ یا مثل قوطی که حجم کامل درست می کنه؟( امیدوارم منظورو رسونده باشم)
اگه دقت کنی همه چیز عالیه فقط تو سقفت ایراد هست و این ممکنه صرفا به خاطر gi نباشه
متریالت رو هم یه بار عوض کن و تست کن برای دیفیوز از یه مپ استفاده کن که رنگش به این رنگ نزدیک باشه
اگه اینا جواب نداد سقف ساده با ابزار ساده هم امتحان کن شده فقط یه باکس بذار برای سقف
درست میشه ان شاء الله
سلام. با اسکریپت sweep profile درستش کردم. یادمه یکی از بچه ها میگفت یه تیک رو توش میزد این مشکل برطرف میشد اما من هر چی تست کردم با انواع حالتها مشکل پا بر جاست
فقط وقتی درست میشه با brute force بگیرم خب زمان رندر 3 برابر میشه.
سلام اول عذر میخوام دیر سر زدم . عارف جان شما تیک دیتیل رو زدی توی IMap ? و Light Cache ?
احتمال 70 درصد از IMap و 20 درصد از LC و 10 درصد بقیه موارد که شامل همون نور های فتومتریک هم میشند .
- تنظیمات I Map رو Subdivs رو روی 120 و Interp .samples هم روی 130 تنظیم کنید .
- اگر Detail Enhancement رو فعال کنید GI خیلی خیلی دقیق میشه .
سلام ممنون از همه.راستش درست نشد.
حمید صحنه کلاسیکه اگه اون رو 120 بزارم ممکنه خیلی جی ای بالا بره محاسباتش.اینترپولیشن هم خیلی بالا بره دیتیل بیشتر از دست میره.
درست نمیشه که نمیشه. نمی دونم.شاید از sweep profile باشه.البته با پست پرو و کمک diffus map و normal bump از بخش رندر المنت تا حدی درستشون کردم.
سلام دوست گلم Hidden deragon مطالب خیلی مفیدی رو برام پی ام کردن با اجازشون اینجا میزارم
با سلام،
از اونجاییکه که فرموده بودید با استفاده از Brute force مشکل حل میشه، پس فکر میکنم مشکل نه در مدلهای که از طریق Sweep ساخته شده و نه در بحث مربوط به پنجره و پرده و نوری که از اونها عبور میکنه، از اونجاییکه صحنه دم دستم نیست
شاید پیدا کردن مشکل کمی سخت باشه اما فکر میکنم بالانس بین LC و IR مشکل رو ایجاد کرده ... پس این چند تا کار رو انجام بدید انشاء ا... که مشکل حل بشه در غیر اینصورت یه اطلاعی بدید تا با حساسیت بیشتر موضوع رو دنبال کنیم.
در تنظیمات IR نوع Preset رو روی Medium قرار بدید و بعد میزان Min Rate و Max Rate برابر نمونه ای که فرستادید برگردونید ولی میزان Subdivs = 100 و Interp sample=70 بشه و تمامی مقادیر Threshold ها رو به مقادیر Preset = Medium
برگردونید و حتما چک Check sample visibility رو فعال بفرمایید ...
در LC مقدار Subdivs رو 1600 تا 2000 قرار بدید و مقدار Pre filter رو روی 96 قرار بدید ... با اینکار کمی به زمان رندر اضافه میشه و همینطور فاز Gi کمی محو تر و نرم تر میشه که فکر میکنم تا حد زیادی مشکل لکه ها رو برطرف کنه ...
برای برگردوندن جزئیات هم از AO استفاده کنید البته اگر از تاثیرش خوشتون میاد ... ویا اگه نمیخواهید از AO استفاده کنید و همچنین کارهای قبلی باعث بهتر شدن وضعیت شد میتونید برای بالا بردن کیفیت Gi از مقادیر -3 تا 0
در Min rate و Max rate در IR استفاده کنید و در Lc میزان Sample رو به 0.01 کاهش بدید و نوع فیلتر رو Fixed و مقدار اون رو در این حالت بین 0.04 الی 0.06 قرار بدید ...
عارف جان هر چند که ممکنه این تنظیمات باعث رفع مشکل بشه اما این فرآیند بصورت کلی فرآیند بهینه ای نیست ...
عارف جان فکر میکنم باید مراحل تست استاندارد رو روی این صحنه انجام بدید ...
در مورد محل هایی که از Sweep استفاده شده، هر چند که این احتمال بسیار ضعیفه اما میتونی برای تست کردن، اونها رو موقتا به Edit poly تبدیل کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه ...
هر چند این احتمال هم ضعیفه اما برای اطمینان از نبود مشکل Double face مقدار Secoundary ray bias رو در Global switch روی مقدار 0.01 قراربده ... ضرری نداره
برای تست استاندارد
1- همه نورها رو بجز نورهایی که بیرون ساختمان قرار دارن خاموش کنید
2- هر موضوعی مثل شیشه و پرده که بر سر راه ورود نور قرار داره موقتا Hide بفرمایید
3- برای بالا رفتن سرعت تست برای AA از اعدا 1 و 3 استفاده کنید،در تنظیمات DMC مقدار Adaptive رو روی 0.95 و Noise threshold رو روی 0.01 و Minsample رو روی 8قرار بدید و Image filter رو هم در تنظیمات AA غیر فعال کنید
4- هر دو موتور رو با تنظیماتی که در پست قبلی خدمتتون عرض کردم روی LC قرار بدید
5_ از یک Vray Material بدون تغییرات برای استفاده در گزینه Override material استفاده بفرمایید تا همه متریال ها بصورت Default برگردند
6- با استفاده از Region قسمتی از صحنه که این مشکل در اون نمود بیشتری داره رو رندر بفرمایید
اگر وضعیتی که مشاهده خواهید فرمودید وضعیت مناسبی داشت و لکه های با اختلاف شدت نوری زیاد مشاهده نفرمودید کار رو به اینصورت دنبال بفرمایید
1- نورهای دیگه رو فعال بفرمایید و یک تست مجدد به عمل بیارید اگر موضوع بدون مشکل بود مرحله 3 رو دنبال بفرمایید در غیر اینصورت مرحله 2 رو باید انجام بدید
2- چک مربوط به Store direct رو غیر فعال بفرمایید و میزان Subdiv رو برای نورها افزایش بدید ... البته اینکار مقداری زمان رندر رو افزایش میده و مجددا تست بگیرید
3- حالا موتور اول رو به IR برگردونیدو تست بگیرید ( با توجه به تنظیمات پست قبلی )
4- اگر مشکل لکه ها برطرف شده بود مرحله 6 و در غیر اینصورت مرحله 5 رو دنبال بفرمایید
5- میبایست از مقدار Interp_sample بالاتر استفاده بفرمایید هر چند که Gi کمی محو میشه اما با فعال کردن Detail enhancment و یا استفاده از AO میشه مشکل رو تا حدی رفع کرد ( البته با فعال کردن گزینه Store in irradance map برای نورهای داخلی که تکرار شدن میتونید زمان رندر رو کاهش بدید و در ازائ اون کمی Gi شما محو میشه)
6- حاالا Override material رو غیر فعال بفرمایید تا صحنه از متریال های اصلی استفاده کنه و یه تست بگیرید ... اگر مشکل حل شده بود مرحله 8 و در غیر اینصورت مرحله 7 رو دنبال بفرمایید
7- تمامی متریال ها رو بازنگری بفرمایید که بدلیل وجود متریال ها و یا مپ ها با مشکل مواجه نشده باشید و در صورت امکان از Vray material بجای متریال های استاندارد استفاده بفرمایید
8- پنجره و شیشه رو Unhide بفرمایید و تست بگیرید اگر مشکل حل شد مرحله 9 در غیر اینصورت پیام بدید تا اصلاح تنظیمات شیشه را برای یه چنین حالتهایی خدمتتون ارائه بدم
9- پرده رو Unhide کنید و تست بگیرید و اگر مشکل حل شد مرحله 10 و در غیر اینصورت پیام بدید تا اصلاح تنظیمات پرده را برای یه چنین حالتهایی خدمتتون ارائه بدم
10_ تنظیمات که در مرحله 3 سری اول تست ها و مربوط به AA بود رو به حالت اول برگردونید
:d زرشک ! یعنی این همه راه طی کردی نشد ؟ واو !
اقا شما بی زحمت یک کاری کن .
من قبلا سیستمم ضعیف بود اینکارو میکردم . ابعاد رندر رو کوچیک کن بعد از GI و کلا IM و Light Cache و ... Cache بگیر بعد با ابعاد بزرگ لود کن .
اگه نشد برو مکسول خودتو راحت کن !
شاید subdivision نور وی ری رو کم گطاشتی یا یادت رفته اون رو زیاد کنی. یه نگاه بکن ببین یادت رفته .
شاید هم مپی که اتخاب کردی دارای دانه های درشتی بودی که اون رو توسط uvw زیاد تکرار ندادی تا دونه هاش ریز بشه .
به هر حال ما که عددی نبودم نظر بدیم . فقط چند تا نکته رو یاد آور شدیم .
امیدوارم کار های بهتری ازتون ببینیم . ما که طرفدار پر و پا قرص شما هستیم . همیشه با کارهاتون ما رو شگفت زده میکنید .
موفق باشید .