مشکل با winrar

یک فایل فشرده شده ای با win rar رو وقتی از حالت فشرده می خوام خارج کنم بعد از اینکه چند درصدی ازون می گذره پیغام زیر رو می ده علتش چیه؟ممنون می شم هر کدوم از دوتسان می دونن بگن. این مسیری که می خواد برای چیه؟
اینم آدرس عکس مشکلی که برام پیش اومده.
http://www.tinypic.info/files/5b4d5205nlta7mulgooq.jpg

نه اتفاقا تا حالا بارها فایهای فشرده شده رو از حالت فشردگی خارج کردم ولی این بار این طوری شد نمی دونم چرا؟

MEGA WAVE

Active Member
salehvasaleh عزیز سلام.

وینرر شما هیچ مشکلی نداره ، بعض از فایلها بخاطر اینکه حجم فشرده شون زیاد نشه اونو به دو قسمت تقسیم میکنن.

مثلاً من یه آهنگ دارم حجمش 10 مگابایت هست میام فشرده اش میکنم میشه 6 مگابایت ، اما پیش خودم میگم خوب اپه من اینو آپلود کنم تو اینترنت کسایی که دیال آپ دارن سختشونه یه دفعه 6 مگا بایت دانلود کنن .

پس میاد با خود برنامه Winrar همین آهنگ 10MB رو میکنه دوتا فایل Rar سه مگا بایتی .

حالا شما باید این دوتا رو دانلود کنی و بزاری تو یه پوشه ، بعد فایل قسمت اول رو از حالت فشرده در بیاری که خودش اتوماتیک دومی رو هم پیوست میکنه ، اما اگه قسمت دوم موجود نباشه این پیغامو میده .

اگه قسمت دومشو داری از قسمت Borows آدرسشو بهش بده اگه نه بگرد از همون سایتی که قسمت اول رو گرفتی قسمت دوم رو هم بگیر.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا