مشکل با Winrar Console

1230456

Member
دوستان ببخشید اگه سوالی که مطرح می کنم ربطی به MMB نداره! اما به هر حال من می خوام توی MMB ازش استفاده کنم.

وقتی با WinRar Command Line ، بخوام یه فایل یا فایل ها رو SFX کنم از پارامتر زیر استفاده می کنم:
کد:
rar a -sfx  "final.exe" "ofAdd.txt"

تا اینجا مشکلی وجود نداره اما اگه طبق راهنمای موجود در نرم افزار بخوام آیکن رو تغییر بدم باید از پرامتر زیر استفاده کنم:
کد:
rar a -sfx -iicon"iconPath.ico" "final.exe" "ofAdd.txt"
اما آیکن تغییر نمیکنه و همون آیکن پیشفرضه.

ممنون می شم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اطمینان دارید که آدرس رو درست وارد کردید ؟ الان تو این کد مسیر کامل فایل رو ننوشتید، یعنی فایل آیکن باید کنار فایل WinRar موجود باشه.
به هرحال پارامترها به همون شکلی که نوشتید به برنامه پاس داده میشن اگر مسیر رو درست وارد کرده باشید نباید مشکلی وجود داشته باشه.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بر طبق راهنما پارامترها صحیح هست، و مشکل از MMB هم نیست چون فقط پارامتر رو به برنامه ارسال میکنه، من الان ویندوز ندارم که تست کنم.
کمی برام عجیب بود که در راهنمای برنامه هم بین دستور iicon- و پارامتر بعدی که مسیر هست، فاصله نبود، برای تست این دو قسمت رو با فاصله از هم جدا کنید:

کد:
rar a -sfx -iicon "iconPath.ico" "final.exe" "ofAdd.txt"

1230456

Member
قبلا این رو امتحان کرده بودم ! خود من هم شک داشتم بش اما جواب نداد ، الان هم دوباره تست کردم نشد.

mqt

Member
سلام
من اين رو معمولي امتحان كردم مشكلي نداشت امّا وقتي با Rar.exe امتحان كردم همون مشكل پيش اومد.
براي رفع اين مشكل دو راه به ذهنم مي‌رسه كه درست كار كنند.
راه اوّل:
به محل نصب WinRAR رفته و فايل‌هاي WinRAR.exe و Default.SFX رو كپي كنيد و دركنار برنامتون قرار بدين بعد از كد زير استفاده كنيد:
"چون سايت خرابه من نميتونم كد رو بنويسم به همين دليل هر دو روش رو توي فايل txt پيوست كردم"
در اين كد به جاي Icon Address آدرس فايل آيكونتان را بنويسيد.
به جاي final.exe آدرس فايل exe كه مي‌خواهيد ساخته شود را بنويسيد (با مسيرهاي ديناميك مثل <Embedded> يا <SrcDrive> و ...)
به جاي ofAdd.txt آدرس فايل‌هايي را كه مي‌خواهيد فشرده شوند را بنويسيد.
من اين روش رو امتحان كردم و مشكلي نداشت.

راه دوّم:
اگر نمي‌خواهيد كسي پنجره‌ي WinRAR را ببيند از اين روش استفاده كنيد.
ابتدا Icon Injector را از اينجا با حجم 146 كيلوبايت دانلود كنيد.
سپس به محل نصب WinRAR رفته و فايل‌هاي Rar.exe و Default.SFX رو كپي كنيد و دركنار برنامتون قرار بدين بعد IconInjector.exe رو هم كه دانلود كردين كنار اونا قرار بدين بعد از كد زير استفاده كنيد:
"چون سايت خرابه من نميتونم كد رو بنويسم به همين دليل هر دو روش رو توي فايل txt پيوست كردم"

پیوست ها

• Code.txt
    592 بایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

Afsoft

Member
مثال ارتباط با کنسول Rar.exe

با سلام

با توجه به اینکه من تو کارا زیاد از این موضوع استفاده کردم مثال ساده ای رو براش آماده کردم که با اجازه از دوستان جسارت میکنم اینجا قرار میدم امیدوارم مفید باشه.

توی این مثال 2تا کلید هست که یکیشون برای Rar کردن با پسورد و یکیشونم برای Unrar کردن همون فایله.

اسکریپتش خیلی سادست. تو فایل پیوست هم سوئیچ های کامل کنسول برای استفاده های دیگه هست.

در این مثال تمامی فایلهای Db*.* از مسیر D:\1 با نام afsoft.rar بر روی روت درایو D با رمز RAMZ ذخیره می گردند.

همچنین فایل در مسیر D:\112 بازگشایی می گردد.

سوئیچ های sfx، آیکون و ... هم تست شده قبلاً. توی این مثال نیست اما میتونید امتحان کنید.

پیوست ها

• rar-cons.zip
    335.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا