مشکل با vray

tarkan_tan

Well-Known Member
سوال 1:میخوام با متریال vray آینه چهارچوب دار طراحی کنم که از tills استفاده میکنم خطها قراره بشه چارچوب و سطح هم قراره بشه آیینه!!!
من این کار رو در با reflect/reflact mental ray میتونستم بکنم reflect/reflact ولی با vray مشکل دارم.
به جای آیینه رنگ سیاه نشون میده.!!!!!!!!!!!

سوال 2:در نور خورشید تو vray شدت کمرنگ یا پر رنگ کردن سایه رو نمیتونم پیدا کنم.
هر کاری کردم نشد سایه همون سیاهه سیاهه.

اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

Ultra3D

Well-Known Member
مشکلت با سایه تو وی ری درباره GI هست و حتما فعالش نمی کنی!!
اگر هم فعالش کردی تو قسمت color mapping می تونی روشنی یا تاریکی سایه و ناحیه های روشن رو با multiplier هایی که هست تنظیم کنی
یکمی باهاش ور بری لم کار دستت میاد 

tarkan_tan

Well-Known Member
مشکلت با سایه تو وی ری درباره GI هست و حتما فعالش نمی کنی!!
اگر هم فعالش کردی تو قسمت color mapping می تونی روشنی یا تاریکی سایه و ناحیه های روشن رو با multiplier هایی که هست تنظیم کنی
یکمی باهاش ور بری لم کار دستت میاد

داداش میتونی سوال اول رو هم جواب بدی؟؟؟
vray دیفیوزی داره که مثل آیینه عمل کنه!!مثل flat mirror یا reflect/reflact
مرسی

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام. دوست عزیز.
واسه آیینه از همون vraymtl استفاده میشه.
بعد باید رنگ رفلکت رو کاملا روی سفید گذاشت.
من همش با این روش آیینه درست میکنم که فکر کنم اصولی ترینش همین باشه.
موفق باشی.
بای.:rose:

Ultra3D

Well-Known Member
ببین تو وی ری میزان رفکت همون طوری که دوستمون گفت با رنگ هست و مقدارش مثل منتال ری نیست
مهم نیست که چه رنگی باشه ، مهم اینه که چه قدر تیره یا روشن باشه که بر اساس اون تیرگی یا روشنی به آن مقدار رفلکت داده می شه
مثلا ً اگه می خوای آینه درست کنی باید از رنگ بسیار روشن مثل سفید خالص استفاده کنی

tarkan_tan

Well-Known Member
ممنونم از راهنمایی هاتون ولی اینا رو بلد بودم.شاید نتونستم منظور خودمو برسونم
شما فکر کنین از متریال vraymtl یه دیفیوز انتخاب کردین مثلا دیفیوز tills حالا که میخوایم تو تنظیمات tills رنگ خط و صفحه رو عوض کنیم کنارش یه دکمه میده که ما باز هم بتونیم از دیفیوز ها استفاده کنیم من اون و میزنم و میخوام صفحه tills رو به آینه تبدیل کنم که تو mental ray از reflect/reflact استفاده میکردم و خط های tills هم همون سیاه میموند که یه آیینه چارچوب دار میساختم ولی اینجا تو vray نمیتونم اون کار رو انجام بدم یعنی 1 حالتی مثل flat mirror و از این جور چیزا موجود نیست.
اگه یه امکانی داشته باشه که خودم بتونم دیفیوز بسازم که همون دیفیوز آیینه باشه نمیدونم میشه یا نه.
بازم خیلی ممنونم از اینکه به سوال های من جواب دادین

با سپاس فراوان
خواهشن اگه کسی بلده به من هم بگه

barzegarya

New Member
hi

سلام من فکر می کنم اگه از arch shayder استفاده کنی راحتتر باشی
یه پکشو بخر متریالا ی وی ری داره

جدیدترین ارسال ها

بالا