مشکل با ulead media studio pro

nabegheh95

New Member
سلام
من با برنامه video editor از مجموعه ulead media studio pro نسخه 8.0 کار می کنم
در این برنامه به تازگی به مشکلی برخوردم. هنگام کار با برنامه ، گاهی ، ناگهان برنامه بسته می شود. و بعد از آن دیگر نمی توانم آن پروژه مورد نظر را باز کنم و کارم رو ادامه بدهم!
خطای File reading error نمایش می دهد ...
فکر می کنید چه اتفاقی افتاده؟! مجبورم کار آن پروژه از اول انجام بدم، یا راه حلی بهتری وجود داره؟
ممنونم کمکم کنید؟

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

دوست عزیز خوش اومدی.

اگه توضیحات کامل تری بدی بهتر می تونیم کمکت کنیم.
- از چه وقت این مشکل پیش اومده؟
- پروژه رو با چه ورژنی شروع کردی؟
- از چه نوع فایلهایی داخلش استفاده کردی؟
- آیا ممکنه که قبلاً پلاگین و یا نرم افزار جانبی ای توی پروژت استفاده کرده باشی که الان حذف شده باشه؟
- چه تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری ای روی سیستمت دادی؟
- ...

التماس دعا
یا علی

nabegheh95

New Member
سلام ، مرسی از توجهتون به سوالم.
من هیچ پلاگینی نصب نکردم. از نسخه 8 استفاده می کنم. در پروژه فایلهای تصویری mpeg و صوتی mp3 و عکس mpg استفاده می کنم. از فیلترها و overlay و ... امکانات دیگر خود ulead استفاده می کنم.
هیچ کدام از فایلهایی که در پروژه کار کردم رو تغییر مسیر ندادم.
موقع باز کردن پروژه خطای File reading error نمایش می ده و به هیچ وجه پروژه باز نمیشه! گویا که فایل خراب شده ، ولی حتی پروژه backup هم که در مسیر دیگری ذخیره کردم نیز باز نمی شود! هر مشکلی هست مشکل ulead با این پروژه است. ...
حدود یک ماه است که برنامه رو نصب کردم و شروع به کار کردم. البته سالهای قبل هم با نسخه 7 این برنامه کار کرده بودم و به برنامه تقریبا آشنا هستم.
چندین پروژه ایجاد کردم که چند تا از آنها این مشکل برایشان پیش اومده. و من مجبور شدم آنها را از اول کار کنم . که البته روی پروژه جدید هم مجددا یک بار این اتفاق افتاد ولی خوشبختانه بالاخره تمام شد.
اما اگه مورد خاصی هست که باید رعایت کنم ممنون میشم که بگید تا در کارهای بعدی این مشکل پیش نیاید.
مرسی

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

نمی دونم ... چون هیچ وقت با مدیا استودیو پروژه نبستم.
شاید مشکل از نسخه ای که نصب می کنی باشه، یا از ویندوزت.
چون نشنیدم کسی این قدر مشکل داشته باشه.
توی پریمیر هم برامون همچین چیزی پیش اومده بود؛ ولی شاید توی هر پنج شیش سال یه بار. :green:

التماس دعا
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا