مشکل با spy ware

m1313

New Member
سلام من چند وقته دچاره یه اسپای وار به نام نت زیپ شدم که هرچند چندتا برنامه مثل دکتر اسپای وار یا اسپای سوییتر دارم اما فقط اسپای ریموور نوار ابزار یاهو اونو شناسایی میکنه و هر دفعه هم پاکش میکنه اما باز هم کلیدای خودشو تو رجیستری بوجود میاره چطوری میتونم کاملا از شرش خلاص شم ممنون اگه کمک کنید

motipeshe

Member
منم تقريبا همين مشگلو دارم . يعني اين اسپاي وره اومده جا خوش كرده توي اين مرورگر ما قصد رفتنم نداره. مثلا وقتي هوم پيج مرورگرمو ميزارم روي ياهو اين اسپاي وره تغييرش مي ده و يه صفحه ي ديگه مياره. در ضمن مرورگرم از وقتي كه اين اومده خيلي قفل مي كنه. اجرتون با آقا اين مشكلو حل كنيد.

mizsia

Member
من هم وقتی از IE استفاده می کردم این مشکل رو داشتم! اما بعد از نصب FireFox دیگه از این مشکلا ندارم! درضمن یه پیشنهادی که به همتون دارم اینه که بعد از نصب فایر فوکس یه فایروال خوب (برای پیشگیری :چون پیشگیری بهتر از درمانه!) و یه آنتی ویروس خوب روی کامپیوترتون نصب کنین! به نظرم من الان اینترنت اونقدر امن نیست که بدون این ها توش گشت و گذار کنیم!

اما به هرحال شما برای رهایی از این ها ad-aware (آخرین نسخه) رو هم امتحان کنید ضرر نم کنید.

Sunboy454

Active Member
با SpyWare Doctor امتحان کنین و وقتی پیدا کرد مسیر رجیستریشو دنبال کنین و کامل پاکش کنین ، احتمالا SpyWare Doctor میتونه
و یا از این برنامه استفاده کنین :
کد:
http://www.freecreed.com/hyjackfix.zip

m1313

New Member
سلام دوستا در مورد مرورگر عرض کنم به دوست خودم که من فقط از firefoxو opera استفاده میکنم بعدش هم که گفتم خدمت اون یکی دوستمون که اسپای دکتر اصلا اونو نمیشناسه و اسپای ریموور یاهو فقط اونو میشناسه هر دفعه هم کلیداشو پاک میکنه اما باز نمی دونم از کجا اونا رو تولید میکنه ... من یه مقدار توی رجیستری سرچ کردم دیدم کلیداش به برنامه dapربط پیدا میکنه میخوام ببینم درسته یا نه البته نمی خوام الکی دپو پاک کنم چون به زحمت رجیسترش کردم لطفا یه راهنمایی اصولی تر کنین ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا