Fa مشکل با SmallPlugin

هخامنش

New Member
با سلام خدمت دوستانمن میخوام مقدار یک کلید رو به کمک SmallPlugin بگیرم درست کار میکنه اما تو مسیر های زیر فقط مقدار پیشفرض ویندوز رو نشون میده و وقتی مقدار کلید رو تغییر میدم باز هم مقدار قبلی نمایش داده میشه
S$='HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN, CheckedValue'
PluginSet("Small","S$")
PluginRun("Small","SetRegistryPath")
PluginRun("Small","RegistryGetValue")
PluginGet("Small","a
و
S$='HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN, DefaultValue'
PluginSet("Small","S$")
PluginGet("Small","b")
S$='HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL, CheckedValue'
PluginSet("Small","S$")
PluginGet("Small","c")
S$='HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL, DefaultValue'
PluginSet("Small","S$")
PluginGet("Small","d")​
در همه این مسیرها چک کردم اینطوره هم تو ویندوز 7 هم XP

ansoft

Active Member
از برنامه ي زير كمك بگير
m30 Registry operations
تو انجمن جستجو كن پيداش ميكني

محمدمهدی

Well-Known Member
درباه مشکل با رجیستری

عزیزم این پلاگین تا اونجایی که من میدونم هیچ مشکلی نداره و بهترین در نوع خودش هست. برای مشکل شما هم 3 تا احتمال وجود داره :

1. شاید شما به نوع کلید مد نظرتون دقت نکردین، چون روش Set کردن برای هر نوع String، Binary، Value یا ... متفاوته. برای این موضوع شما رو به راهنمای پلاگین (فایل chm همراه پلاگین) در این قسمت :
Commands>Registry>RegistrySetValue
ارجاع میدم.
این رو به این خاطر میگم که من خودم از این کد :
کد:
String$='HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN,CheckedValue'
PluginSet("PlugIn","String$")
PluginRun("PlugIn","SetRegistryPath")
PluginRun("PlugIn","RegistryGetValue")
PluginGet("PlugIn","Result")
Message("","Result")
Value=1
PluginSet("PlugIn","Value")
PluginRun("PlugIn","RegistrySetValue")
Message("New","Result")
استفاده کردم و نتیجه مد نظر رو دریافت کردم.
(البته احتمال غلط تایپی هم هست، چون همینجا توی پست اولتون هم وجود داره.):wink:

2. وجود یه برنامه امنیتی از خود ویندوز یا نصب شده توسط شما که دسترسی به کلید های مهم رو محدود کرده باشه.

3. وجود ویروس. چون اغلب ویروس ها با این نوع کلید ها سر و کار دارن و به محض اینکه شما تغییرشون میدید، مقدار رو بر می گردونند.
(برای بررسی این مسئله هم که احتمالش کم نیست می تونید از یه ویروس کش خوب آپدیت شده استفاده کنید یا خودتون توسط Registry Monitoring ببینید چی پیش میاد.)
چون سایت اصلی مایکروسافت ورداشته این رو با چند تا دیگه ترکیب کرده و یه کم کار باهاش رو بی خودی سخت و کند کرده، نمونه ای که خودم داشتم رو براتون آپلود کردم.
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896652.aspx

موفق باشید.

پیوست ها

• Regmon.rar
    208.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18

هخامنش

New Member
عزیزم این پلاگین تا اونجایی که من میدونم هیچ مشکلی نداره و بهترین در نوع خودش هست. برای مشکل شما هم 3 تا احتمال وجود داره :

1. شاید شما به نوع کلید مد نظرتون دقت نکردین، چون روش Set کردن برای هر نوع String، Binary، Value یا ... متفاوته. برای این موضوع شما رو به راهنمای پلاگین (فایل chm همراه پلاگین) در این قسمت :
Commands>Registry>RegistrySetValue
ارجاع میدم.
این رو به این خاطر میگم که من خودم از این کد :
کد:
String$='HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN,CheckedValue'
PluginSet("PlugIn","String$")
PluginRun("PlugIn","SetRegistryPath")
Message("","Result")
Value=1
PluginSet("PlugIn","Value")
PluginRun("PlugIn","RegistrySetValue")
Message("New","Result")
استفاده کردم و نتیجه مد نظر رو دریافت کردم.
(البته احتمال غلط تایپی هم هست، چون همینجا توی پست اولتون هم وجود داره.):wink:

2. وجود یه برنامه امنیتی از خود ویندوز یا نصب شده توسط شما که دسترسی به کلید های مهم رو محدود کرده باشه.

3. وجود ویروس. چون اغلب ویروس ها با این نوع کلید ها سر و کار دارن و به محض اینکه شما تغییرشون میدید، مقدار رو بر می گردونند.
(برای بررسی این مسئله هم که احتمالش کم نیست می تونید از یه ویروس کش خوب آپدیت شده استفاده کنید یا خودتون توسط Registry Monitoring ببینید چی پیش میاد.)
چون سایت اصلی مایکروسافت ورداشته این رو با چند تا دیگه ترکیب کرده و یه کم کار باهاش رو بی خودی سخت و کند کرده، نمونه ای که خودم داشتم رو براتون آپلود کردم.
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896652.aspx

موفق باشید.
محمد جان ممنون از پاسخی که دادی
در مورد ویروسی بودن مطمئنم که نیست چون تو یه ویندوز تازه نصب شده تست کردم حتی تو ویرچوال باکس هم تست کردم
در مورد غلط املایی اینجا بد کپی شده برای بقیه مسیر ها به همین ترتیب نوشتم و جواب میده اما برای این مسیرها فقط مقدار پیش فرض ویندوز رو نشون میده
کد های شما رو هم تست کردم مقدار Result همواره 1 نشون داده میشه!!!!! شاید بازم من دارم جایی رو اشتباه میکنم ممنون میشم یه بررسی انجام بدین
من کدهای شما رو هم تست کردم مقدار جدید رو ست میکنه اما وقتی وارد مسیر ریجستری میشی مقدار پیشفرضه ولی با کد شما یا کد خودم تست میکنم مقدار جدیدیه که با کد شما گذاشتم خیلی عجیب به نظر میاد

محمدمهدی

Well-Known Member
من تو رجسیتری(regedit) هم چک کردم و مقدار تغییر کرده بود. مقدار 2 بود و تبدیل شد به 1. برعکسش هم انجام دادم.

جدیدترین ارسال ها

بالا