مشکل با security tab win7

ali abedian

Banned
من در بخش security از proprtise یکی از درایوهای ویندوز، تمامی یوزرهایی که اجازه ی دسترسی به اون درایو رو داشتن حذف کردم و حالا بعد از این کار متوجه شدم که security tab مربوط به این درایو مخفی شده و من به هیچ نحوی دسترسی به درایو ندارم

خواستم از اساتید بپرسم چطور می تونم تنظیمات مربوط به اجازه دسترسی این درایو رو به حالت اول در بیارم؟
فقط اینو بگم که نمیخوام از سیستم ریستور استفاده کنم

the_king

مدیرکل انجمن
من در بخش security از proprtise یکی از درایوهای ویندوز، تمامی یوزرهایی که اجازه ی دسترسی به اون درایو رو داشتن حذف کردم و حالا بعد از این کار متوجه شدم که security tab مربوط به این درایو مخفی شده و من به هیچ نحوی دسترسی به درایو ندارم

خواستم از اساتید بپرسم چطور می تونم تنظیمات مربوط به اجازه دسترسی این درایو رو به حالت اول در بیارم؟
فقط اینو بگم که نمیخوام از سیستم ریستور استفاده کنم

موقع لاگین کردن در ویندوز از کاربری استفاده کنید که Administrator باشه، کاربران عادی دسترسی شون برای اینکار کمه.
ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R را فشار داده و عبارت cmd را در پنجره Run نوشته و OK کنید.
در پنجره Command Prompt ای که باز می شود فرمان های زیر را یکی یکی نوشته و بعد از هر سطر کلید Enter را
فشار دهید، بجای مسیر "\:C" مسیر درایو مورد نظر تان را بنویسید :
کد:
TAKEOWN /F "C:\" /r /d y
سطر بالا شما را مالک درایو خواهد کرد، در ادامه باید کاری کنید که همه Administrator ها دسترسی کامل به اون
درایو رو داشته باشند :
کد:
ICACLS "C:\" /grant administrators:F

ali abedian

Banned
ممنون از راهنماییتون
این هم یه راهی حرفه ای از اساتید برنامه نویسی هست دیگه .. با تشکر

ولی من با یه مقدار فکر کردن به این نتیجه رسیدم که از طریق safe mode هم شاید بشه انجام داد که همینطور هم شد و وقتی با safe mode وارد ویندوز میشیم security tab برای فایلها و فولدرها فعاله و از اونجا میشه سطح دسترسی رو دوباره به دلخواه تنظیم کرد

از راهنمایی شما هم ممنونم برادر

جدیدترین ارسال ها

بالا