مشکل با safe_mode = on !!!

ARTA_ADOBE CO

Active Member
من دسترسی به فایل php.ini ندارم ولی میخواهم که این مشکل رو که باعث میشه نتونم با برنامه های میدیریت محتوا کار کنم حل کنم من از enovin هاست گرفتم !
کسی تا حالا باهاشون صحبت کرده وموفق شده که off کنه سیف مود رو ؟
راه دیگه ای هم هست تا ....

کسی میدونه برای چی اجازه دیتا بیس میدن وقتی که safe_mode = on ؟؟؟؟
اصلا چه مزیتی داره !؟!؟!

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
خب اين باعث چه چيزي ميشه !؟

يعني چي نميشه از سيستم هاي مديريتي سايت استفاده كرد !

ARTA_ADOBE CO

Active Member
دوست عزیز اول از همه من اینو از شما پرسیده بودم جوابم رو بدید اگر کسی میدونه !
بعدش هم بله مامبو و 4images که خودم به شخصه امتحان کردم وPHP nuke هم حتی با safe_mode=on آپلود انجام نمیدم و ارور های جلبی میدن !!!

S4DEGH

Well-Known Member
شما خيلي گنگ داري ميگي !
قشنگ توضيح بده ..
موقع نصب ارور ميده يا نصب كه ميكني ارور ميده ! بعد چه اروري ميده !
همينطوري نميشه گفت ارور ميده بعد جواب گرفت !

ARTA_ADOBE CO

Active Member
راست میگی صادق جان چون من تحقیقامو در سایت رسمی اون انجام داده بودم !
ولی باید بگم که از سیستم 4images استفاده میکردم و نمیزاشت آپلود کنم بعدش متوجه شدم به غیر از پریمیشن ها این مشکل دوم بوده که باید چک بشه و باید این فایل را که در زیر گذاشتم رو در هاست خودت بارگذاری کنی تا در جدول php confoguration ببینی جلوی safe_mode چی نوشته ؟برای من on بود و به هاست زنگ زدم گفت off میکنم ولی مثل اینکه تا الان کاری نکرده !!!

پیوست ها

• phpinfo.zip
    141 بایت · بازدیدها: 7

S4DEGH

Well-Known Member
آهان فهميدم !
مثلا تو برنامه 4images نمي تونستي عكسي ارسال كني ! حالا گفتن بايد safe_mode رو off كني درسته !؟

خب اگه اينطوره درست گفتن بايد off بشه .. حالا چرا سرور شما اينكار رو نمي كنه من نمي دونم ! اصولا تمامي سرور ها روي Off هست !

اين مورد مثل GD (مربوط به نمايش كد امنيتي ) ميمونه ! كه تو بعضي از سرور ها فعاله تو بعضي ديگه غير فعال !

mambolearn

Active Member
سلام

یه میل به Enovin بزن و بگو برای سایت شما SafeMode رو Off ست کنند . کمتر از 24 ساعت مشکلت حل میشه .

یا علی

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

یه میل به Enovin بزن و بگو برای سایت شما SafeMode رو Off ست کنند . کمتر از 24 ساعت مشکلت حل میشه .

یا علی
24.gif

به هاست زنگ زدم گفت off میکنم ولی مثل اینکه تا الان کاری نکرده !!!

ARTA_ADOBE CO

Active Member
دوستان این هاستینگ نازنین بدون کوچکترین سوال و مشکلی ظرف 8 ساعت همه چیز رو به حات عادی بگردوند!
من الان دارم 4images 1.7.2 یعنی آخرین وزژن این cms وچون با یونیکد utf-8 مشکل داره این ورژن به خاطر همین مجبور شدم خودم دوباره با یه یونیکد دیگه ای فارسیش کنم در هر صورت فکر کنم تنها نسخه ترجمه شده این cms ترجمه آقای بلوردی بوده در هر صورت به زودی منتشر میکنمش و در سایت خودم میزارمش !

جدیدترین ارسال ها

بالا