مشکل با rigging و skin

javaweb

Member
سلام دوستان
من برای یک کارکتر rigging قرار دادم ولی زمانی که دست رو جابجا می کنم بخشی از مدل به داخل فرو می رود مانند تصویر زیر
maya16.jpg
چکارش کنم اینجوری نشه؟؟؟؟
با تشکر:rose:

آخرین ویرایش:

javaweb

Member
ممنون،یه آموزش می گیرم ببینم این درست می شه ما از دست این مایا راحت بشم:lol:

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
باید میزان تاثیر پذیری استخون بازو روی این قسمت رو صفر کنی تا این قسمت تحت تاثیر جابجایی استخون قرار نگیره.

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من مایا کار نیستم اما این اتفاق دقیقا توی مکس هم میفته و باید ورتکش هایی که تحت تاثیر قرار میگیرن رو انتخاب کنیم و میزان تاثیر پذیریشون رو مشخص کنیم.
شما یک آموزش کامل در این زمینه باید ببینی که آموزش های Digital tutors خیلی آموزش های خوب و کاملی در این زمینه هستن. از سایت هایی مثل CGPersia و GFXDomain.net میتونی این آموزش هارو دانلود کنی یا از فروشگاه های ایرانی خریداری کنی.

http://www.digitaltutors.com/software/Maya-Rigging-tutorials
این هم بخش مربوط به ریگینگ سایت DT که میتونی اسم آموزش مورد نظرت رو سرچ بزنی و دانلود کنی.

سلام دوستان
من برای یک کارکتر rigging قرار دادم ولی زمانی که دست رو جابجا می کنم بخشی از مدل به داخل فرو می رود مانند تصویر زیر
چکارش کنم اینجوری نشه؟؟؟؟
با تشکر:rose:

سلام عزیز.وقتی می خوای کاراکتر رو اسکین کنی , کاراکتر باید تو حالت t باشه

shayan24

Member
دوست عزیز اگه خواستی واست یه فیلم میگیرم واست آپلود میکنم میخوای؟

البته ببخشید دوستان منم نظر خودمو میدم چند وقتی هست با مایا کار میکنم این مشکل رو خودمم داشتم و در جواب دوستمون بگم کار به حالت T و یا غیره نداره وقتی اینطوری میشه پوست را انتخاب کن سپس دکمه CTRL +Right click را نگه دار از منوی مارکی که باز میشه گزشنه paint skin weights tool را انتخاب کن که البته این گزشنه توی منوی skin<edit smoothe skin هم وجود داره بعد پوست سیاه میشه اون موقع پنجره تنظیمات باز میشه اون joint قسمت شونه را انتخاب کن و شوروع به پینت کن هر چقدر میزان valueرو کم و زیاد کنی تاثیر پذیری نیر به همان اندازه کم و زیاد میشه یکم کار کنی دستت میاد منم اولش مشکل داشتم ولی سعی کن درست میشه فقط یادت باشه نه صد در صد سیاه نه صد در صد سفید بستگش به قسمتهایی داره که اعمال میکنی اید دستو حرکت بدی و نتیجه کار رو ببینی

جدیدترین ارسال ها

بالا