مشکل با radius یا لبه گرد در فتوشاپ

ravar

New Member
سلام من یک سری اشکال هندسی دارم و میخواهم سایز انها را تغییر بدم.
بعد از تغییر ساز آنها لبه آنها (radius) به هم میریزد.
راهی هست بدون اینکه انها را با سایز جدید ایجاد کنم ویرایش کتم؟

Untitled-2.jpg

+Mohammad+

Well-Known Member
توی نسخه ی CC و فکر کنم CS6 توی پنل Properties می تونید اندازه رو بهش بدید و ردیوس رو هم برای هر گوشه به صورت مجزا تنظیم کنید.
ولی اگه میخواید با Drag کردن تغییر سایز رو انجام بدید باید از ابزار Direct Selection Tool Untitled.png استفاده کنید و لبه هایی رو که میخواید جا به جا بشن انتخاب کنید و با کلیک های جهت دار اونها رو منتقل کنید.
مثلا اگه یه مستطیل رو فرض کنید میخواید تغییر سایز بدید ، باید با استفاده از ابزاری که گفتم Anchor Point های دو گوشه ی سمت راست یا چپ رو انتخاب کنید و درگ کنید تا تغییر اندازه بدون تغییر ردیوس گوشه ها انجام بشه.
یعنی در واقع با این کار صرفا طول ضلع ها افزایش پیدا میکنه.

اگر بازم مشکلی داشتید در خدمتم.
موفق باشید.

ravar

New Member
توی Properties نسخه cs6 همچین گزینه ای نیست.

با اون ابزار هم نتونستم کار کنم
ممنون میشم با عکس توضیح بدین.

ravar

New Member
بسیار سپاس گذار مشکل حل شد.

اما من تعداد زیاذی اشکال دارم که لبه هاشون رو به هم ریختم و ذخیره کردم .

این آیا راهی هست که لبه اونها رو درست کنم و radius جدید بدم؟

یا همون Properties که شما فرمودین.

ravar

New Member
یه سوال دیگه داشتم گفتم تایپیک نزم
کنار عکسی که فرستادین نوشته ui designer مبخواستم ببینم این چیه برا فتوشاپ؟
در مورد ui یه چیزای کمی میدونم.Untitled-3.jpg

+Mohammad+

Well-Known Member
بسیار سپاس گذار مشکل حل شد.

اما من تعداد زیاذی اشکال دارم که لبه هاشون رو به هم ریختم و ذخیره کردم .

این آیا راهی هست که لبه اونها رو درست کنم و radius جدید بدم؟

یا همون Properties که شما فرمودین.

برای ردیوس جدید و این که بتونید با استفاده از پنل Properties گوشه ها رو به خوبی تنظیم کنید ، باید فتوشاپ نسخه CC رو نصب کنید ...
توی نسخه ی CS6 و نسخه های قبل تر برای تنظیم ردیوس ها فقط زمانی می تونید گوشه ها رو تنظیم کنید ، که ابزار Rounded Rectangle رو انتخاب کردید و میخواید از اون استفاده کنید .. و برای تغییر ردیوس تنها راه استفاده از ابزار Pen و ابزارهای مرتبط هست که یکم زمان می بره ...
ولی صرف با همون نصب فتوشاپ نسخه CC هست که به راحتی ردیوس هر گوشه رو به صورت مجزا می تونید تنظیم کنید.

کنار عکسی که فرستادین نوشته ui designer مبخواستم ببینم این چیه برا فتوشاپ؟
اون در واقع اسم Workspace ـه شخصی بنده هستش .. شما توی فتوشاپ می تونید چندین Workspace برای خودتون بسازید و اسم دلخواه خودتون رو بهش بدید .. بنده این محیط دلخواهم برای طراحی رابط کاربری هستش...
در واقع Workspace همون چیدمان محیط فتوشاپ و تنظیمات محیطی دلخواه شما هست که اعمال شده روی فتوشاپ ... مثلا شما به پنل Layers توی تصاویر بنده دقت کنید .. من اومدم این پنل رو آوردم سمت چپ کنار پنل Tools ... به این جور تنظیمات میگن یک Workspace ـه دلخواه ... این قابلیت به کار شما خیلی سرعت بیشتری می بخشه ...
برای اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت آموزش های مرتبط رو جستجو کنید ... زیاد هست...

موفق باشید.

ravar

New Member
رفتم نسخه cc رو خریدم توی این نسخه وفتی مثلا مستطیلی رو تغییر سایز بدیم لبه هاش به هم نمیریزه و همونجور که شما فرمودین برای هر لبه میشه یه درصد خاص رو در نظر گرفت.

جدیدترین ارسال ها

بالا