مشکل با partition magic

smata60

Member
سلام به همگی
از طریق partition magic تغییراتی رو بر روی درایوهام (تو windows xp) انجام دادم تغیراتی مثل ایجاد و ریسایز و ... درایوهام. همونطور که می دونید برای اعمال تغییرات کامپیوتر ریستور می شود و اما مشکل:

وسط ریستور کردن برق سیستمم قطع شد!
بعد از اون نه تنها دیگه ویندوزم بالا نیومد بلکه حتی دیگه نمی تونم هاردم رو فرمت کنمو دوباره ویندوز نصب کنم!!
یعنی چه بلایی سر هاردم اومده یعنی کجبورم یه هارد دیگه بگیرم:sad:

پیشاپیش از همگی ممنون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یعنی شما با فرمان fdisk از طریق داس هم نمیتونی عمل کنی؟ یعنی فرمت هاردت رو از طریق fdisk انجام بده. البته مطمئن نیستم جواب بده ولی فکر میکنم بشه

smata60

Member
sara_is_nice_girl گفت:
یعنی شما با فرمان fdisk از طریق داس هم نمیتونی عمل کنی؟ یعنی فرمت هاردت رو از طریق fdisk انجام بده. البته مطمئن نیستم جواب بده ولی فکر میکنم بشه

همین کار رو هم کرده ام یعنی سعی کردم با فرمان fdisk و از طریق داس هاردم رو فرمت کنم که هنگامیکه می خواهم پارتیشن ایجاد کنم سیستم هنگ می کنه ....

divaneh_to

Member
سلام :
در پارتيشن مجيك يه قسمتي هست كه مي توانيد با آن disket Partition Magic بسازيد اين كار را انجام دهيد و هاردتان را فرمت و پارتيشن بندي كنيد . در خود Start Menu كه برنامه نصبه Create Rescue Diskettes را انتخاب و 2 ديسكت پارتيشن مجيك را بسازيد و سيستم را به ترتيب با ديسك 1 و سپس ديسك 2 بوت كنيد و مثل همان محيط ويندوز كارتان را ادامه دهيد .

longhorn

Member
يه توصيه ميتونم به شما بكنم كه سعي كنيد از partition magic استفاده نكنيد . نكنيد بهتره .خوده ويندوز هم امكاناته خوبي داره .
در مورد اين مشكل هم pc رو با cd ويندوز boot كنيد وقتي كه مياد از شما بپرسه كه تو كدوم درايو ويندوز رو نصب كنم همونجا ميتو نيد كل هارد رو پارتيشن بندي كنيد بعد هم ويندوز رو نصب ميكنيد و تموم ...

با عرض پوزش يه نكته رو هم اشاره كنم كه :

smata60 گفت:
همونطور که می دونید برای اعمال تغییرات کامپیوتر ریستور می شود و اما مشکل:

به اين حالت ميگن ري استارت و نه ريستور ، ريستور به باز گرداندن اطلاعات از دست رفته و يا تنظيمات قبلي ميگن
ولي restart بار گذاري مجدد سيستم رو ميگن .
باز هم ببخشيد . اگر باز هم مشكل داشتيد در خدمت هستم .

smata60

Member
از همگی ممنون مشکلم حل شد :
هارد به هارد کردم (هارد مشکل دار slave) و همون از طریق windows پارتیشن بندی کردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا