مشکل با parent در ScrollPane

شروع موضوع توسط amator_flash ‏18 نوامبر 2013 در انجمن Action Script 3

  1. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام من یک مووی کلیپ دارم به نام FILM که ScrollPane در داخل ان گذاشتم و اسم آن را aSp گذاشتم و با کد زیر سورسش را قراردادم
    aSp.source = MOVIE;
    تا این جا درست است و خروجی میگیرم درست است.
    من در داخل MOVIE یک متغییر به نام DDD دارم و در داخل FILM هم یک متغیر دارم به نام AAA
    چطور می تونم از MOVIE متغییر در AAA در FILM رو بخونم و
    چطور می تونم از FILM متغییر در DDDدر MOVIEرو بخونم

    من از MovieClip(parent).AAA در MOVIE استفاده کردم اما اررو داد .
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏18 نوامبر 2013
  2. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    مگه parent از نوع مووی کلیپ نیست ؟ پس چرا نمیشه بش دسترسی داشت؟
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏19 نوامبر 2013
  3. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    خبرگان کمکککککککککککککککککککککککککک
    :neutral:
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏20 نوامبر 2013
  4. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    لطفا کمک کنید :sad:
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏22 نوامبر 2013
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    اکشن 2 یا 3؟
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏24 نوامبر 2013
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  6. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    3 آقا هادی
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏25 نوامبر 2013
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    بنده یه کلاس اسکرولر نوشتم.خودم و یه سری بچه هامون از اون استفاده میکنن و استفاده اش راحته.حداقلش اینه که مووی کلیپ ها و اشیای گرافیکی شما رو به اسکرول تبدیل می کنه.این تو امضامه...
    در مورد دسترسی هم می تونید از کلاس با اشیای استاتیک استفاده کنید.ولی در کل فکر می کنم می شه با روند درختی child و parent به اون اشیا دست پیدا کنید...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏25 نوامبر 2013
    spryboy و amator_flash از این پست تشکر کرده اند.
  8. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    می شه با روند درختی child و parent به اون اشیا یه مثال بزنید :rose:
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏25 نوامبر 2013
  9. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    با سلام و عرض ادب،
    دوست عزیز
    برای رسیدن به نتیجه، با توجه به زمان اندک دوستان و گرفتاری های شخصی، بهتر هست سورس کار رو بزارید تا روی اون چک بکنند و مشکلتون رو برطرف کنند.

    موفق باشید و سربلند
    محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏25 نوامبر 2013
    spryboy و amator_flash از این پست تشکر کرده اند.
  10. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    چشم آقای Security9776 :)
    فایل رو اتچ کردم
     

    پیوست ها:

    • scroll.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 418.3
      نمایش ها:
      39
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏25 نوامبر 2013
  11. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    کسی نیستبه نگاهی به فایل بندازه؟
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏28 نوامبر 2013
  12. spryboy

    spryboy کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    155
    تشکر شده:
    199
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام


    برای دسترسی به محتوای ScrollPane میتونید از پراپرتی content استفاده کنید. مقدار این پراپرتی یک رفرنس به محتوای لود شده در ScrollPane هست. در مورد برنامه ی شما، برای دسترسی به متغیر DDD از داخل مووی کلیپ FILM، میتونیم از این کد استفاده کنیم. دقت کنید برای جلوگیری از ارور دادن کامپایلر، باید دیتاتایپ اون رو به MovieClip کست کنیم.


    PHP:
    MovieClip(aSp.content).DDD


    یک راه دیگر هم اینه که از اول، بجای استفاده ی مستقیم از لینکیج سمبل موجود در کتابخانه (در اینجا MOVIE)، از اون نمونه سازی کنیم و این نمونه رو بعنوان سورس ScrollPane استفاده کنیم. بنابراین محتوای ScrollPane رو به این صورت تعیین میکنیم:


    PHP:
    var mov:MovieClip = new MOVIE();
    aSp.source = mov;


    در نتیجه میتونیم بسادگی با استفاده از آبجکت mov به متغیر DDD و سایر آبجکتها دسترسی داشته باشیم.


    PHP:
    mov.DDD


    در مورد دسترسی به متغیرهای داخل FILM از داخل MOVIE، من ساختار درختی آبجکتها رو بررسی کردم و دیدم اگر بخوایم از آدرس دهی نسبی استفاده کنیم (با استفاده از parent)، باید از MOVIE سه سطح بالا بیایم تا به FILM برسیم. یعنی برای دسترسی به AAA باید به این صورت عمل کنیم:


    PHP:
    MovieClip(parent.parent.parent).AAA


    بنابراین در چنین مواردی که مثلا ساختار داخلی ScrollPane نامعلومه، بهتره از آدرس دهی مطلق استفاده کنید.


    PHP:
    MovieClip(root).####.FILM.AAA


    #### همون مووی کلیپی هست که براش اسم نذاشتید.


    --------------------
    استفاده از پراپرتی های static که دوست بزرگوارمون هم گفتند، همیشه در این موارد میتونه راهگشا باشه.



    موفق باشید
     
    آخرین ویرایش: ‏28 نوامبر 2013
    نوشته شده توسط spryboy در ‏28 نوامبر 2013
    ++Hadi++ و amator_flash از این پست تشکر کرده اند.
  13. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    یک دنیا ممنونم آقای spryboy :rose:خیلی آقاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :rose::oops:
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏28 نوامبر 2013

به اشتراک بگذارید