سلام
اگه کسی هست که کار با
Parallels Plesk Panel 9.3.0 رو بلده من چند تا سوال دارم
1- من میخوام یک ساب دومین درست کنم مثل xxx.web.com که وقتی طرف به اون آدرس رفت
بطور خودکار به ادرس web.com/xxx منتقل بشه.
2- من دو تا بانک دارم
یک یوزر کلی هم تعریف میکنم
وقتی بانک هام رو میسازم
نمیتونم وارد phpmyadmin بشم؟؟
میگه باید یوزر بسازی
وقتی هم یوزر میسازم
میگه این یوزر قبلا هست
حالا چیکار کنم
وارد Subdomains بشید و بعد Add New Subdomain را اتحاب کنید
در این قسمت دو گزینه مشاهده می کنید. 1- Physical hosing : ساختن یک host مجازی (virtual host)
و 2 subdomain on subfolder برای ساختن یک subdomain مجازی، یکی از این دو را انتخاب کنید
اگه گزینه Physical hosing را انتخاب کنید:
نام Subdomain رو وارد کنید و در قسمت FTP user دو انتخاب وجود داره:
Use the FTP user account of the main domain: هنگامی انتخاب میشه که Subdomain در بخشی از وب سایت شما نگاه داشته شود و خودتون بخواهید آن را مدیریت کنید.
crete a separte ftp useraccount for this subdomain : هنگامی انتخاب میشه که Subdomain در یک وب سایت جدا نگاه داشته شود و توسط شخص دیگری مدیریت بشه.
در قسمت FTP login و Password اطلاعات را را وارد کنید.
Sitebuilder Support: وقتی گزنه موجو در این قسمت را تیک بزنید، سایت شما در Sitebuilder باز خواهد شد.
microsoft frontpage support رو هم انتخاب کنید و در قسمت Services سرویس هایی که در سایت شما وجود دارند را انتخاب می کنید.
در مورد دیتابیس هم بیشتر توضیح بفرمایید و اینکه هاست شما لینوکس است یا ویندوز؟
ولی بصروت کلی به این شکل عمل کنید : وقتی شما از database روی add new database کلیک می کنید و دیتارو ایجاد می کنید مثلا" (ehsan_test)
با توجه به اینکه database server را local mysql server انتخاب باید کنید در مرحله بعد باید add new database user را انتخاب کرده و user دیتابیس و پسورد را وارد کنید تا بطرو کامل دیتابیس شما ایجاد شود.