مشکل با openads

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام

شاید این موضوع خیلی ربطی به php نداشته باهش ولی امیدوارم جواب بدید....

من openads رو نصب کردم و میخوام رو سایتم اونو راه بندازم و فقط میخوام advertiser داشته باشم با یدونه پابلیشر که سایت خودمه
یعنی فقط میخوام بنر بهش بدم اون تو سایتم رندم پخش کنه...

خب من خیلی با این سروکله زدم ولی نتونستم درستش کنم...

اول یه پابلیشر ساختم بعد یه zone ساختم....
بعد یه advertiser ساختم و یه campaigns هم ساختم بعد از campaigns یدونه بنر هم add کردم و از Linked zones به zoneی که ساخته بودم لینک دادم و وقتی که میرم تو قسمت پابلیشر میگه هیچ بنری به اون zone لینک نشده!!!
البته من اینارو رو لوکال هاست انجام دادم....
شاید ایمیل میفرسته که اکتیو بشه...نمیدونم والا.....
اگه بتونید یه user guide هم بدید ممنون میشم.

siavashmusic

Active Member
امیر جان این سیستم در واقع آسونترین کارش همین مبحثی هست که شما دنبالش هستید چون اونقدر این پروژه گسترده هست و در این نسخ اخیر شده که اگه اونجا رو بخوایم باز کنم خیلی طول میکشه( چرا که من خودم از چندین نسخ قبل دارم روی این پروژه کار میکنم که این اواخر حتی همین User Guied رو هم فارسی کرده بگذریم . . ..)

من که فکر میکنم شما مراحل رو درست نرفتی جلو میتونی از این لینک استفاده کنی فکر کنم برای ایجاد و منتشر کردن یک تبلیغ HTML بتونه کمکت کنه و فکر نمیکنم غیر از این هم دنبالش باشی

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=46156&highlight=siavashmusic

موفق باشی

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
امیر جان این سیستم در واقع آسونترین کارش همین مبحثی هست که شما دنبالش هستید چون اونقدر این پروژه گسترده هست و در این نسخ اخیر شده که اگه اونجا رو بخوایم باز کنم خیلی طول میکشه( چرا که من خودم از چندین نسخ قبل دارم روی این پروژه کار میکنم که این اواخر حتی همین User Guied رو هم فارسی کرده بگذریم . . ..)

من که فکر میکنم شما مراحل رو درست نرفتی جلو میتونی از این لینک استفاده کنی فکر کنم برای ایجاد و منتشر کردن یک تبلیغ HTML بتونه کمکت کنه و فکر نمیکنم غیر از این هم دنبالش باشی

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=46156&highlight=siavashmusic

موفق باشی
سلام

همون دیشب مشکلو حل شد! ولی وقت نکردم بیام بگم.
مشکلم این بود که توی قسمت Zone type چهار تا option داشت که من اولیرو انتخاب کرده بودم که باید پیکس بنر ها دقیق میبود و اگه یه پیکسل با اون چیزی که انتخاب شده بود فرق می داشت بنر توی zone ثبت نمیشد و گزینه دومو انتخاب کردم مشکل حل شد!
ولی خیلی سیستم کاملی هست حرف شما رو قبول دارم....

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا