مشکل با nurbs

prance

New Member
سلام من در مکس با line فکر کنید میخوام یه ارم درست کنم وقتی به nurbs تبدیلش میکنم و بعد از ویرایش میخوام extrud یا bevel بهش بدم این اتفاق نمیوفته و مساحت شئیی که درست کردم داخلش پر نمیشه و به جاش دیواره های لاین بالا میاد نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه این مشکل وقتی پیش میاد که از ویرایشگر nurbs استفاده میکنم کمکم کنید ممنون میشم

آخرین ویرایش:

prance

New Member
نه همه به هم وصل هستند چون بعضی قسمتها به صورت گرد هست و با نربز خیلی کار تمیز در میاد خودم همیشه با لاین بدون ویرایشگر این کار رو انجام میدم ولی این کار واقعا خیلی باید بی نقص باشه و فقط تنها راهی که من بلدم نربز هست اگر ویرایشگر دیگه ایی هست که میشه باهاش خطوط رو به صورت گرد بیزی و غیره به صورت تمیز ویرایش کنه و ویرایشگر اکسترود و بول به راحتی روش اعمال بشه رو معرفی کنید ممنون میشم

prance

New Member
با عرض معذرت از مدلم نمیتونم عکسی بذارم اما یه نمونه از این مشکل رو به صورت عکس درست کردم
عکس 1 فکر کنید شکل من هست که با لاین کشیدم
عکس 2 اون رو به شکلی که دوست داشتم با نربز ویرایش کردم
عکس 3 در نمای پرسپکتیو همون شکل دوم
عکس 4 با ویرایشگر اکسترود به صورت سه بعدی درش اوردم
عکس 5 به صورت نمونه یه شکلی با لاین کشیدم اما از هیچ ویرایشگری استفاده نکردم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    114.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    116.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 3.jpg
    3.jpg
    102.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    106.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 5.jpg
    5.jpg
    95.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

prance

New Member
و در عکس 6 نمونه ایی که از هیچ ویرایشگری استفاده نکردم با اکسترود بهش بعد دادم
من میخوام به این صورت bevel یا extrud بشه

پیوست ها

• 6.jpg
    6.jpg
    96.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1
شما قبلا این کار رو کردین یا نه

من هم سرچ کردم و هر چی ترفند بلد بودم کار بردم ولی نشد و توی سرچ هم همه گفتن بودن نمیشه

راحترین کار همون لاین خود مکسه که شما با بیزیر کورنر می تونید عین نربز کار کنید

prance

New Member
نه ولی با یه کلک رشتی این کار رو انجام میدادم ولی تو این کارم یه طوریه که نمیشه قبلا نمونه رو درست میکردم و اکسترود میکردم بعد یه باکس میکشیدم و بعد با بولن اون شیئی رو در درون باکس در میاوردم
راستی منظورتون رو از (راحترین کار همون لاین خود مکسه که شما با بیزیر کورنر می تونید عین نربز کار کنید)
نفهمیدم میشه توضیح بدید

شما با همون لاین خود مکس شکل رو در میاری حالا بجای اینکه تبدیلش کنی به نربز می ای یکی از ورتکس ها رو انتخاب می کنی بعد راست کلیک و Bezier Corner رو انتخاب می کنی یا اسموث و بقیه رو

prance

New Member
خوب از این روش که میگید که همون موقع که شکل رو کشیدم رو هر کدوم از ورتکسها کلیک میکنم روش بیزیر کورنر فعاله و با همون هم یه جورایی ویرایش میکنم ولی به هیچ عنوان جای نربز رو نمیگیره نمیدونم این ویرایشگر چرا اینطوریه باید از همون کلک رشتی خودم یه جورایی ردیفش کنم
به هر حال از اینکه برام وقت گذاشتی ممنون و موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا