مشکل با Mysql

aria1248

New Member
سلام،
امیدوارم که حالتون خوب باشه. من دارم یه سایت دینامیک طراحی می کنم. منتها به یه مشکل در برنامه نویسی برخوردم.
من یه script نوشتم واسه وصل شدن به دیتابیس و درخواست query. منتها وقتی این صفحه رو تو browser می زنم دیگه کدهای بعد از mysql_query اجرا نمیشه و browser رو حالت Loading باقی می مونه! و هیچی هم نشون داده نمی شه.
این کد را در اینجا قرار می دم:

کد:
<?php

include("asd/asd.inc");
		$connect= mysql_connect($host,$user,$pass) or die("ERORR: Can't Connect to the DataBase");
		$db=mysql_select_db($database,$connect) or die("NO DATABASE");

$sql="SELECT max(senderID) FROM sender";
		$result= mysql_query($sql) or die("couldne execute query") ;
		$row= mysql_fetch_array($result,MYSQL_ASSOC);
		$senderIDDB= $row['senderID'];
		mysql_close($connect);
		echo $senderIDDB;

?>
این کد دنبال بزرگترین مقدار senderId در جدول sender می گرده و در نهایت اونو در $senderIDDB می ریزه. فیلد senderID در جدول از نوع AUTO_INCREMENT هست.
البته بگم که اگر بجای query بالا من از INSERT query استفاده کنم، بازهم همین مشکل وجود داره. منتها اطلاعات در دیتابیس ثبت می شه! من خودم فکر میکنم که query به درستی به دیتابیس فرستاده می شه و دیتابیس هم جواب query رو می ده ولی script بعد از mysql_query قفل می شه و دستورات بعد از اوون اجرا نمی شه!
من از MYSQL 4.1 و php5.2 استقاده می کنم.
اگه دوستان کمکی بکنن خیلی خوسحال می شم.
با تشکر

آخرین ویرایش:

aria1248

New Member
هیچ کی نیست؟! این مشکل واسم خیلی حیاتیه! :sad:
من تونستم تو سایت php یه باگ پیدا کنم که شبیه مشکل منه! منتها فرقی که هست اینه که تو اوون باگ linux os هست و همچنین mysqli extension .
اینم لینکش: خوشحال می شم دوستان اینو یه نگاه بندازن تا بفهمن مشکل من چیه!
http://bugs.php.net/bug.php?id=37755&edit=1

کد:
Expected result:
----------------
when run mysqli_fetch, mysqli_query, mysqli_get_host_info, don't work
(no data return, but mysqli_errno return 0000);

mysql extension always run well...
من خودم هر 2 تا extension رو نصب کردم یعنی هم Mysql و هم Mysqli

tabib_m

Member
خوب براي اين كه بدوني مشكل از كدوم خط شروع ميشه ، قبل از هر خط شماره ي خط رو echo كن ، و ببين كه بعد از echo شدن چه عددي برنامه قفل ميكنه؟
اينجوري يه مرحله به حل مشكل نزديكتر ميشي.

موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا