مشکل با my Document خیلی خفن و نادر به دادم برسیر

va2va2

Member
مشکل من از اینجا شرو شد که خواستم ویندوزم رو عوض کنم
ازمن پرسید که میخای اطلاعات my Document پاک بشه یا نه
من گفتم با myDocument من کار نداشته باش
بعد از نصب حالا تمام اطلاعات داخل myDocumet یوزر قدیمیم وجود داره ولی نمی تونم ازشو استفاده کنم میگه شما اجازه دسترسی به این اطلاعات روندارد
در ضمن فرمت داریو windows هم ntfs هست و از dos هم درست رسی ندارم
خواهش میکنم به دادم برسید

sajjad_eb

Well-Known Member
وقتی شما برای اولین بار روی user رمز عبور می زارین از شما می پرسه که آیا مایلید که اطلاعاتتون ( همون My Document ) از User های دیگه مخفی باشه و یحتمل شما هم لبیک گفتین :wink:

حالا نمی دونم این راهی که به شما می گم 100% کار کنه یا نه و شایدم اصلا یه راحه ساده تر هم باشه . اما الان این به مخم رسید . توی یه درایو دیگه ویندوز نصب کن و بعد برو تو اون درایوی که ویندوز اولی بود و این مسیر زیرو برو
[LTR]?:\Documents and Settings\User Name\User Name's Documents[/LTR]

amirhomayoun

Active Member
دوست گرامي! دقيقا همين مشكل شما رو چند سال پيش داشتم . دوستي (كه قول دادم يه ناهار در خدمتش باشم و به قولم هم متاسفانه عمل نكردم!)‌ در همين فروم راهي پيشنهاد كرد كه مشكلم حل شد. البته الان كه گشتم مبحثش رو پيدا نكردم. فكر كنم يه يك سالي از تاپيك ها (سال 2004 ) نيستن . به هر حال... نرم افزاري به نام getdataback هست كه ميتوني از :

دانلود كنيش. حواست باشه كه روي درايوي كه پوشه My documents هست نصبش نكني! (ترجيحا روي اون درايو هيچ چيزي كپي نكن فعلا!) امتحان كن ببين ميتوني اطلاعاتت رو توي اين نرم افزار ببيني يا نه. اجراش كن بعد درايو مورد نظر رو انتخاب كن . چند تا next و كمي (بسته به حجم درايو و سرعت سيستم) انتظار و بعد ليستي از همه اطلاعاتت. (اگه همه چيز درست پيش بره!) كركش هم فكر كنم تو وب پيدا بشه. امتحان كن اگه نرم افزاره به درد بخور بود بگرد دنبال كركش . اگه بود و پيدا نكردي بگو من هم بگردم.

va2va2

Member
وقتی شما برای اولین بار روی user رمز عبور می زارین از شما می پرسه که آیا مایلید که اطلاعاتتون ( همون My Document ) از User های دیگه مخفی باشه و یحتمل شما هم لبیک گفتین :wink:

حالا نمی دونم این راهی که به شما می گم 100% کار کنه یا نه و شایدم اصلا یه راحه ساده تر هم باشه . اما الان این به مخم رسید . توی یه درایو دیگه ویندوز نصب کن و بعد برو تو اون درایوی که ویندوز اولی بود و این مسیر زیرو برو
[LTR]?:\Documents and Settings\User Name\User Name's Documents[/LTR]

اره منم همین به مخم رسید ولی با خودم گفتم شاید یه را دیگه باشه

va2va2

Member
دوست گرامي! دقيقا همين مشكل شما رو چند سال پيش داشتم . دوستي (كه قول دادم يه ناهار در خدمتش باشم و به قولم هم متاسفانه عمل نكردم!)‌ در همين فروم راهي پيشنهاد كرد كه مشكلم حل شد. البته الان كه گشتم مبحثش رو پيدا نكردم. فكر كنم يه يك سالي از تاپيك ها (سال 2004 ) نيستن . به هر حال... نرم افزاري به نام getdataback هست كه ميتوني از :

دانلود كنيش. حواست باشه كه روي درايوي كه پوشه My documents هست نصبش نكني! (ترجيحا روي اون درايو هيچ چيزي كپي نكن فعلا!) امتحان كن ببين ميتوني اطلاعاتت رو توي اين نرم افزار ببيني يا نه. اجراش كن بعد درايو مورد نظر رو انتخاب كن . چند تا next و كمي (بسته به حجم درايو و سرعت سيستم) انتظار و بعد ليستي از همه اطلاعاتت. (اگه همه چيز درست پيش بره!) كركش هم فكر كنم تو وب پيدا بشه. امتحان كن اگه نرم افزاره به درد بخور بود بگرد دنبال كركش . اگه بود و پيدا نكردي بگو من هم بگردم.

اقا باید به عرض برسونم که اطلاعات وجود داره هیچ چیز پاک نشده حتی اگه هم بخواهم پاکشون کنم نمیتونم میگه شما access is denied البته من نمیخوام پاکشون کنم

amirhomayoun

Active Member
اقا به اون كلمه "دقيقا" كه bold شده بود توجه كردي؟ ميدونم مشكلت چيه دقيقا ! پس لطفا امتحان كن چيزايي رو كه گفتم ببين مشكلت حل ميشه يا نه . از توي get data back ميتوني همه فايلهات رو يه جاي ديگه save كني. Try it!

va2va2

Member
اقا به اون كلمه "دقيقا" كه bold شده بود توجه كردي؟ ميدونم مشكلت چيه دقيقا ! پس لطفا امتحان كن چيزايي رو كه گفتم ببين مشكلت حل ميشه يا نه . از توي get data back ميتوني همه فايلهات رو يه جاي ديگه save كني. Try it!

تو safe mode کردم ولی نشد
این روش داره جواب میده نرم افزاره جواب میده فقط بایدRegister ش کنم
امیر جان ممنون چرا ناراحت میشی
من فکر کردم شما دقیقا متوجه وخامت موضو نشدی
ولی دیدم شدی
بازم دستت درد نکنه
این لنک دانلود 3.03 است مثل اینکه اخرین ورژنش هم هست Licence key این ورژن رو من هنوز پیدا نکردم اگر شما داری برام بزار

va2va2

Member
نه جواب نداد:-?
منم یه چیزایی پیدا کردم ولی جواب نداد
مال ورژن 3.02 رو هم پیدا کردم شاید برم اون ورژنش رو دانلود کنم
چیکار کنیم دیگه یکی نرم افزار داره میره پسوردش رو پیدا میکنه یکی پسورد داره میره نرم افزارش رو میگیره:D
جالبه در هر حال من ادم انعطاف پذیریم و هیچ وقت کم نمیارم:lol:
(اگه به درد کسی میخوره) پسورد (لایسنس کی) GetDataBack هم برای NTFS و هم برای FAT البته ورژن 3.02 باید اینم متذکر بشم که من خودم امتحانش نکردم ولی خب گفتم شاید به درد کسی بخوره اگه به درد بخور بخوربخور بخوربخور یکویکویک دوودوودو سهسهسه ... دهودهوده مسابقه محله

GetDataBack for NTFS 3.02
Name: Jim Wilson
License Key: FZCNPVDYAWSRVN

GetDataBack for FAT 3.02
Name: Jim Wilson
License Key: HFTLFDLFHFRCLH

آخرین ویرایش:

amirhomayoun

Active Member
نه من هم هيچ وقت نتونستم با نام و كد رجيستر كنمش . با اين وجود اين دو تا رو هم چك كن :

Name: chris reber |
| FAT - License Key: FLSFIYJDLAMCVM |
| NTFS - License Key: CRRJCSBWJBDRBD |

Name: Noel Baker
Key: FZFGNDYGPIBCBY

اگه نشد بايد فايل exe كرك شده اش رو پيدا كني و با مال خودت replace كنيش.

va2va2

Member
پسر درست شد دومیش جواب داد خدا پیرت کنه
دمت گرم خیلی حال داد ایولل

siavash-tanha

Well-Known Member
یه راه خیلی راحت و بدون نیاز به نرم افزار

اول از منو tools و سپس folder options سپس سربرگ دوم view و بعد تیک گزینه use simple file sharing(recommended) بردارید و اوکی کنید

حالا رو پوشه مورد نظر که اجازه دسترسی ندارید ( میتونه هر پوشه ای باشه, پوشه داکیومنت یوزر های دیگه- پوشه داکیومنت قدیمی خودوتون - پوشه های سیستمی و ...) راست کلید کرده و گزینه properties را انتخاب کنید سپس سربرگ security رو انتخاب کنید
خب حالا اینجا دکمه ادد رو بزنین و یوزری که در حال حاظر باهاش لاگین شدین رو وارد و اوکی کنید , اگه یوزر اضافه شد به لیست , شما اجازه دسترسی به این فولدر رو پیدا کردین , تنظیمات دیگه هم داره ( حد دسترسی ) که خودتون میتونین ببینید:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا