مشکل با MP3 player

shasha_ara2001

New Member
سلام دوستان.
من یه mp3 player دارم که قاطی کرده بود . یعنی هرچی اطلاعاتشو پاک میکردم باز بر میگشت.
مجبور شدم فرمتش کنم. حالا که فرمت کردم هر چی آهنگ روش میریزم اجرا نمیشه. یعنی اصلا آهنگها رو نمیشناسه.
کسی میتونه راهنماییم کنه؟

اگر با fat 32 فرمت کردی بر عکسش کن با fat فرمت کن ببین چی میشه برای من از این مشکلات زیاد پیش اومده

alireza-metal

Active Member
نظر من اینه که برنامش مشکل پیدا کرده به دلیل کشیدن usb قبل از اینکه disable بشه --- و دومین چیز هم همون فرمت هستش که FAT باید باشه و یه بار دیگه فرمت کن با همین format

a.gh.n

Member
كاش اول ماركش رو مي گفتن!
اگه زي سايبر باشه كه اصلا" نبايد با ويندوز فرمت مي كرديد!
اگه كريتيو هست با اسكن ديسك ويندوز اسكنش كنيد

onlymhb

Active Member
سلام shasha_ara2001 عزیز
بزلر اول یک توضیح کوچیک در مورد ام پی تری پلیرها بدم و مطمئنم اگه مورد ذکر شده توسط lioncomputer.ir نبود ایراد پلیرت 100% همینه که میگم هست
اکثر ام پی تری پلیرها مثل کامپیوترها دارای چیزی شبیه به هارد، رم و پردازنده هستند
و بعلاوه تجهیزات سخت افزاری که قید شد تجیزات نرم افزاری مربوط به راه اندازهای سیستم ام پی تری پلیر (Driver) را در خود جای داده اند که این راه اندازها در سیستم عامل ویندوز بسته به نوع ام پی تری پلیر قابل دسترسی و پاک کردن می باشد.
بهترین راه برای فرمت کردن پلیر توسط خود دستگاه ام پی تری پلیر می باشد چرا که راه اندازهای ام پی تری پلیر را پاک نمی کند.
دوست عزیز از شانس بد شما ام پی تری پلیر مورد نظر از نوعی بوده که وقتی توسط ویندوز فرمت شده اطلاعات مربوط به راه اندازهای ام پی تری پلیرتان پاک شده و شما با ارائه ام پی تری پلیرتان به بخش گارانتی میتوتنید راه اندازها را دوباره برگردانید.
امیدوارم استفاده کافی برده باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا