Fa مشکل با LoadText و DisplayValue

booyebaran

Well-Known Member
با سلام خدمت تمامی دوستان و عرض تبریک مجدد به مناسبت سال نو.
یه مشکلی وجود داشته همیشه ولی من هنوز نتونستم رفع و رجوعش کنم.میسپارم به ریش سفیدان mmb.
سوالم اینه که شما میخاین چند خط از یک فایل text رو فراخونی کنید توی چند تا EditBox جداگونه توی برنامه تون.حالا بعضیهاش که با دستور LoadText لود میشن مشکلی نیستشو مقدار Variable رو بهتون میده ولی بعضیهاش که با دستور LoadText لود نمیشن باید با دستور DisplayValue پیش بریم و توی قسمت( Stering منظورم Variable هستش $EditBo ) وقتی میخام از $EditBo مقدار Variable رو بگیرم خالی میده.حالا من چجوری تمامی خط های فایل text رو توی EditBox فراخونی کنم و مقدار Variable رو بگیرم؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم...

سوالتون اینه که یک فایل متنی دارید که مثلاً 4 خط داره، میخاید هر خط توی یک EditBox نمایش داده بشه ؟
یا میخاید هر خط رو توی یک متغیر داشته باشید ؟

دقیقاً هدفتون چی هست ؟

booyebaran

Well-Known Member
سلام دوست عزیز.
آره میخام هر خط توی یک EditBox نمایش داده بشه متلا 4 تا خط و 4 تا EditBox.
یه برنامه دارم میسازم که EditBox های زیادی داره و مقدار بازگشتی از Variable هاش برام خیلی حیاتیه.

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کد:
File$ = [color=#800000]'C:\Text.txt'[/color] 
NumOfLines = [color=#000090][b]NOL[/b][/color](File$) 
[color=#0000FF]For[/color] i=[color=#ff0000]1[/color] [color=#0000FF]To[/color] NumOfLines 
  Line$ = [color=#000090][b]StrFromFile[/b][/color](File$,i,[color=#ff0000]1[/color]) 
  Object$ = [color=#800000]'EditBox'[/color] + [color=#000090][b]CHAR[/b][/color](i) 
  [color=#000090][b]LoadText[/b][/color]("Object$","STRING:Line$") 
[color=#0000FF]Next[/color] i

مهم نیست فایل متنی چند خط داشته باشه، همه رو میخونه
روش کار اینه که اول تعداد خط های فایل رو میخونه
بعد خط به خط میره جلو، متن رو لود میکنه و در متغیر $Line ذخیره میکنه، و در EditBox متناظر با خط ذخیره میکنه

مثلاً برای فایل چهار خطی، چهارتا EditBox با نامهای EditBox1 تا EditBox4 نیاز دارید

booyebaran

Well-Known Member
دوست عزیز یه دنیا لطف کردی.به جوابم رسیدم.ایام به کام.سال خوبی داشته باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا