مشکل با hdri

nightlord

Well-Known Member
سلام . دوستان من هر چی hdri به عنوان محیط پیرامون میزارم برای رندر exterior یا همون رندر خارجی . تصویری که به من میده تار هستش . و یه پس زمینه تار دارم . چیکار باید بکنم؟؟
اصلا چجوری باید بزارم که تصویر واضح و خوبی بهم بده ؟

رزولیشن 4000*2000 هستش

saeedmagic

Member
سلام . دوستان من هر چی hdri به عنوان محیط پیرامون میزارم برای رندر exterior یا همون رندر خارجی . تصویری که به من میده تار هستش . و یه پس زمینه تار دارم . چیکار باید بکنم؟؟
اصلا چجوری باید بزارم که تصویر واضح و خوبی بهم بده ؟

رزولیشن 4000*2000 هستش

سلام
از قسمت mapping حتما sphirecal رو استفاده کن و با overalmulti شدت نور رو کم و زیاد کن مثل عکس
Untitled.jpg
اگر مشکلت غیر این بود عکس بزار که بهتر بفهمیم

nightlord

Well-Known Member
راستش این کاری که شما گفتید رو انجام دادم ولی نشد. هر وقت خواستم hdri استفاده کنم تار شده پس زمینه .

این عکسش . تصویر پس زمینه hdri هستش که تو environment قرار دادم . چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

9db0tq4obbrl331sry.jpg

آخرین ویرایش:

nightlord

Well-Known Member
پس زمینه تار شده منظورتون اون درختها هستش؟
می خواهید درختا خوب بیوفته؟

آره درسته .
تو این کار پس زمینه درخته و تار شده . توی کارای داخلی هم تار میشه و تو کارایی مثل ، studio که برای ماشین ساخته میشه هم وقتی از hdri استفاده می کنم تار میشه .

منظورم فقط اون hdri که استفاده کردم تار میشه و بقیه آبجکتها عادی و شارپ هستش مثل رندر بالا .
چجوری میشه که hdri هم مثل بقیه آبجکتها تو صحنه تمیز و شارپ بیفته .

این تصویر کوچیک شده و به jpeg تبدیل شده hdri هستش که تو صحنه به کار بردم . ببینید چقدر واضحه ولی تو رندر داغون میشه
zn4m78rt1mgt7rgo3hqq.jpg

nightlord

Well-Known Member
اصلا نمیشه که این تاری رو از بین برد . حالا یه سوال دیگه:

این hdri که برای پس زمینه استفاده شده نمیشه کوچیکش کرد؟ مثلا تو همین تصویر بالا که گذاشتم خیلی بزرگ افتاده الان چنتا hdri با رزولیشن بالاتر گرفتم که دیگه تار نمیشه ، ولی خیلی بزرگ میفته پشته زمینه . نمیشه یه کاری کرد که کوچیکتر بشه؟ چون tile داره ولی هیچ تغییری نمیکنه .

3D Art

Member
درود
دوست از HDRI فقط برای لایت استفاده کن
برای بک گراند از Alpha استفاده کن روش شما روش زیاد معقولی نیست

nightlord

Well-Known Member
درود
دوست از hdri فقط برای لایت استفاده کن
برای بک گراند از alpha استفاده کن روش شما روش زیاد معقولی نیست

راستش من همیشه از آلفا استفاده می کنم . ولی می خواستم یه راه اسونتر پیدا کنم . که نمیشه انگار:-?

3D Art

Member
میشه ولی باید سایز HDRI شما خیلی بزرگتر باشه حداقل 3 برابر سایز فعلی
آلفا که خیلی آسونه ...
راه آسونتر هم اینه که شما یک پلان درست کنی بذاری پشت ساختمان بعد بهش یک عکس از لنداسکیپ و آسمون بدی البته با vray lightmtl

جدیدترین ارسال ها

بالا