مشکل با farsistyle در ترتیب قرارگیری خطوط

سلام دوستان
من در یک مووی کلیپ ، با text tool یک تکست باکس ایجاد کردم و مووی کلیپ را در صفحه قرار دادم سپس در فریم stage اصلیم با استفاده از توضیحات نمونه های فارسی استایل یک متن را داخل تکست باکس قرار دادم اما در هنگام مشاهده خروجی خطوط جابه جا قرار میگیرند و گویا از اخر به اول در تکست فیلد وارد می شود ، همچنین من تکست باکس را راست چین کردم و همچنین جاستیفای که هیچ کدام در خروجی دیده نمی شوند .
به عنوان مثال برای متن زیر حاصل مانند تصویر میشود . از راهنماییهاتون ممنون میشم .

سریال mentalist محصول سال ۲۰۰۸ و شبکه CBS می باشد که کمی ما را به یاد سریال Psych می اندازد ، فردی با قدرت خارق العاده ذهنی از اسرار نهفته در جرم ها و قتل ها پرده بر می دارد. البته تفاوت زیادی بین شان اسپنسر psych با پاتریک جین mentalist وجود دارد. می شود به این لیست مانک در سریال مانک را هم که رویه ای البته طنز دارد اضافه کرد.

khoroji.jpg

saeed2013

New Member
یه متد داره فکر کنم به نام resize یا همچین چیزایی که بهش اسم تکس فیلد و میدی و درستش می کنه

saeed2013 ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی
اما جوابت خیلی کلی و گنگه اگه یک مرجعی برای resize که گفتی اعلام میکردی و یا یک مثال می زدی خیلی بهتر میشد .
دوستان دیگر هم اگر کمک کنند ممنونشون می شم .

دوستان متوجه شدم که این مشکل زمانی رخ می دهد که در تنظیمات تکست باکس در بخش behavior بر روی multiline قرار می گیرد که با تغییر ان می توان این مشکل را حل کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا