سلام.
دیروز یه مودم وایرلس D-Link DSL-2640U خریدم. کل تنظیماتشو انجام میدم، شبکه وصل میشه، ولی اینترنتشون نه. فایروالارو هم خاموش کردم. فقط چراغ اینترنت روی مودم روشن میشه. (میخوام سه تا لپ تاپ تو خونه رو با مودم وایرلس به اینترنت وصل کنم)
هم از طریق Quick Setup رفتم ، هم Advanced ، هر کاری که لازم باشه روش انجام دادم :-| ولی اینترنته وصل نشد.
تنظیماتی که انجام میدم رو مینویسم، که اگه از همین اولش مشکل داره بهم بگین که رفعش کنم :
میرم Quick Setup ، تیک DSL Auto-Connect رو ورمیدارم، VPI و VCI رو وارد می کنم، QoS هم تیک میزارم، Next.
IPoA رو انتخاب می کنم و LLC/SNAP-ROUTING و Next.
WAN IP Address : 77.77.90.28
Wan Subnet Mask : 255.255.255.0
Use IP Address : 77.77.90.1
Primary DNS Server : 77.77.64.70
Secondary DNS Server : 77.77.64.71
Next.
تیک های Enable Nat و Enable Wan Service رو میزارم و Next.
تنظیمات DSL Router و DHCP Server رو هم دست نمیزنم که با همون آی پی های خودش و لیمیت 24 ساعت اتومات آی پی بده. Next.
اینترنت رو هم واسه لپ تاپا فقط روی وایرلس میخوام. اینم Next. اون Security که WEP و WPA2 اینارو هم فعلا لازم نیست چون الان رو خود وصل شدن اینترنت مشکل دارم :-|
Save/Reboot
خوب الان باید اینترنت داشته باشم :-| ولی ندارم، لپ تاپا فقط شبکه میشن :-|
اینم بگم که با مودم معمولی ، بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم.
حالا مشکلم کجاس ؟ 
از همین الان ممنون از کمکتون
دیروز یه مودم وایرلس D-Link DSL-2640U خریدم. کل تنظیماتشو انجام میدم، شبکه وصل میشه، ولی اینترنتشون نه. فایروالارو هم خاموش کردم. فقط چراغ اینترنت روی مودم روشن میشه. (میخوام سه تا لپ تاپ تو خونه رو با مودم وایرلس به اینترنت وصل کنم)
هم از طریق Quick Setup رفتم ، هم Advanced ، هر کاری که لازم باشه روش انجام دادم :-| ولی اینترنته وصل نشد.
تنظیماتی که انجام میدم رو مینویسم، که اگه از همین اولش مشکل داره بهم بگین که رفعش کنم :
میرم Quick Setup ، تیک DSL Auto-Connect رو ورمیدارم، VPI و VCI رو وارد می کنم، QoS هم تیک میزارم، Next.
IPoA رو انتخاب می کنم و LLC/SNAP-ROUTING و Next.
WAN IP Address : 77.77.90.28
Wan Subnet Mask : 255.255.255.0
Use IP Address : 77.77.90.1
Primary DNS Server : 77.77.64.70
Secondary DNS Server : 77.77.64.71
Next.
تیک های Enable Nat و Enable Wan Service رو میزارم و Next.
تنظیمات DSL Router و DHCP Server رو هم دست نمیزنم که با همون آی پی های خودش و لیمیت 24 ساعت اتومات آی پی بده. Next.
اینترنت رو هم واسه لپ تاپا فقط روی وایرلس میخوام. اینم Next. اون Security که WEP و WPA2 اینارو هم فعلا لازم نیست چون الان رو خود وصل شدن اینترنت مشکل دارم :-|
Save/Reboot
خوب الان باید اینترنت داشته باشم :-| ولی ندارم، لپ تاپا فقط شبکه میشن :-|
اینم بگم که با مودم معمولی ، بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم.

از همین الان ممنون از کمکتون