مشکل با Drag Drop

BlueMMB

Well-Known Member
سلام.
راستش من به یه مشکل عجیبی خوردم که نمیدونم اشکال از پلاگینه یا از ویندوز یا .... :(

من از پلاگین DragDrop استفاده کردم تو پروژم و همه چیزم درست کار می کنه اما وقتی فایل exe رو run as admin می کنم کلا پلاگین از کار میفته!! البته drag Drop میشه ولی انگار اسکریپتش رو اجرا نمیکنه. حالا نمیدونم مشکل از چیه ؟؟ :-?

m javad

کاربر متخصص
زمانی که برنامه رو run as admin میکنید آدرس temp تغییر میکنه و تو برخی از پلاگینها مشکل ایجاد میشه
در حقیقت بیلدر در حالت عادی فایل مورد نظر رو توی آدرس Temp معروف خودش کپی میکنه و با اون فایل ارتباط برقرار میکنه (C:\DOCUME~1\USER~\LOCALS~\Temp\MMBPlayer)

در حالی که تو حالت runasadmin این آدرس میشه : C:\WINDOWS\Temp\MMBPlayer
بعضی از پلاگینها تو این حالت درگیر میشن و نمیتونن به درستی کار کنن

dvdtools

Banned
ویندوز 7 استفاده می کنید حتما درسته ؟ اخه فک کنم قبلا همین مشکل رو یکی دیگه داشت و ایرادش این بود که دیندوز 7 استفاده می کرد.

arash-mmb-tz

Active Member
خب اگه شما از مولتی مدیا بیلدر نسخه 4.9.8 استفاده می کنید ، تو قسمت ویژگی های Listbox ، گزینه ای به نام Drag and drop موجود است و می توانید با استفاده از آرایه ها و فرمان ListBoxSelectItem ، گزینه Add شده که به داخل لیست باکس کشیده شده است را آدرسش را بدست بیاورید

موفق باشید

2.jpg

BlueMMB

Well-Known Member
تشکر از همه .

جواد جان من پلاگینو بغل برنامه گذاشتم یعنی تو Temp نیست که بگیم از تغییر آدرسشه !
وقتی درگ میکنم ماوس عوض میشه ( یعنی پلاگین رو میشناسه و کار میکنه ) ولی به نظر میاد فایل اسکریپتش رو فراخوانی نمیکنه !

dvdtools : بله از سون استفاده می کنم .

arash-mmb-tz : نمیخوام فقط رو لیست باکس درگ دراپ شه . رو کل پنجره باید این امکان وجود داشته باشه . ( مرسی به خاطر عکس )

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
این مشکل به خاطر استفاده از پلاگین MiscY‌بود که روی ویندوز های 64 بیت مشکل داشت و به محمد گفتم حل شده انگار

arash-mmb-tz

Active Member
پلاگین MiscY پلاگین بسیار خوبی است اما پیغام ارور ران تایم برام می ده.

جدیدترین ارسال ها

بالا