مشکل با displacement map

ALI3D69

Member
یه دیوار دارم که بهش یه متریال دادم که دیسپلیس مپ داره. همینجور که در عکس می بینین کناره های دیوار از هم فاصله گرفتن! می خوام برآمدگی وسط دیوار ها درست باشه ولی در گوشه ها به هم بچسبه. الآن مکعب تبدیل شده به 6 تا صفحه. متریال vraymtl هست.
u5xvlwughbfz6klmtt8.png
چی کار کنم درست شه؟

ALI3D69

Member
خواهشا یه نفر جواب بده. چه جوری درستش کنم.
یعنی هیشکی این مشکل رو نداره؟
چرا هیچ وقت هیشکی جواب من رو نمی ده؟

midos

Member
والا نمیدونم چیکار کردی که این طوری شده. واسه من پیش نیومده... یعنی یه cube ساده رو مپ کردی شده این؟ کار خاصی نکردی روش؟

midos

Member
دوست عزیز وقتی خود شما برای تاپیکی که خودتون درست کردین و میگین این همه عجله دارم سر نمیزنین انتظار نداشته باشین بقیه هم زود جوابتون رو بدن

ALI3D69

Member
دفعه قبل ایمیل نداده بود فقط همین دفعه ایمیل داده که یه نفر جواب داده!
بله یه کیوب ساختم بعد یه متریال ور ری درست کردم بهش دیفیوز و بامپ و دیسپلیسمنت مپ دادم.
بعد که رندر می کنم، دیسپلیسمنت مپ هر فیس کیوب رو از جاش حرکت می ده و فاصله میافته بین اج ها .

ALI3D69

Member
مثل این کاردستی بچه ها که یه مکعب می سازن آنرپ کردم. یعنی ضلع رویی به چهار تا ضلع کناری وصل کردم ولی ضلعهای دیگه که به هم وصل نمی شن! یعنی بالاخره یه جایی شکستگی داره. شما چه جوری مکعب رو آنرپ می کنین؟

Ronalix

Member
ببین اگه کل جسمت یکپارچست انتخابش کن موریفایر uvw mapoing بده بعد از منوی پاینش box رو انتخاب کن حل میشه قضیه !

Ronalix

Member
مشکل شکستگی ها هم اگه جسمت رو ببری تو edit poly با target weld حل میشه !

nimahtm

Member
دوست عزیز edit poly یه قسمت داره مه displacment رو بی افزایش Segment یا زمان رندر میشه دیسپلیس رو اعمال کرد

ALI3D69

Member
دوست عزیز edit poly یه قسمت داره مه displacment رو بی افزایش Segment یا زمان رندر میشه دیسپلیس رو اعمال کرد

من تو ادیت پولی یه دیسپلیسمنت پیدا کردم که هیچ کاری نمی کرد حتی تکسچر هم واردش نمی شد! چه جوریه؟

مشکل شکستگی ها هم اگه جسمت رو ببری تو edit poly با target weld حل میشه !

چیزی شکسته نیست که. من که گفتم یه مکعب ساختم.

ببین اگه کل جسمت یکپارچست انتخابش کن موریفایر uvw mapoing بده بعد از منوی پاینش box رو انتخاب کن حل میشه قضیه !

با اون هم امتحان کردم هیچ فرقی نمی کنه. آنرپ که بهتره. شما خودت امتحان کردی درسته؟

این هم یه عکس برای اینکه بهتر بفهمین چی به چیه:
3zliki8cj2cmopgxb1.png

prince_Persia_7

Well-Known Member
به جای مپ Displace میتونی از ویرایشگر VrayDisplacementMod استفاده کنی . سپس تیک Keep Countinuity رو فعال کنی مشکل حل میشه .

پیوست ها

• Displace.jpg
    Displace.jpg
    287.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 01.jpg
    01.jpg
    62.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 02.jpg
    02.jpg
    60.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

nimahtm

Member
متریالو تو مپ به displacment میدی حجم رو پلی کن و با پلیگان displacment ro high بزار

جدیدترین ارسال ها

بالا