تغییرات فایل 1 مشکل با denoiser

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سلام دوستان. گاهی اوقات با اعمال پلاگین denoiser افتر افکت crash میشه. مشکل از کجاست؟

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
چطوری کراش میشه؟زودی نرم افزار بست میشه؟خطای پلاگین میده؟خطای کمبود رم میده؟
هر کدوم میتونه دلایل خودشو داشته باشه!

mooli63

رم که من 16gig رو سیستمم دارم. اول یه ارور می ده بعد چند تا ارور دیگه بعدش ازم می خواد که save کنم پروژه رو بعدشم که بسته می شه.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
ميتونه چند تا دليل داشته باشه،مهم نيست كه شما چقدر رم داريد،مهم اينه كه دسترسي نرم افزار رو از رم و فضاي كش به چه مقدار تنظيم كرده باشيد
اگر كيفيت فول اچ دي يا تو كي باشه ممكنه اين مشكل پيش بياد كه فكر كنم مال همين موضوع باشه
Edit>perfrence>memory and cashe
تنظيمات اونجا رو تغيير بديد و مقدار قابل استفاده نرم افزار رو يه مقدار بيشتر كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
اگر نشد از پيغام خطاها واسمون عكس بذاريد اگر معلومات ياري كرد حتما عرض مي كنيم:rose:
راستي شما توي دانشكده 35 كار كرديد؟

mooli63

نه اونجا هم تصویربرداری دیجیتال کار می کردیم. 35 فقط در حد تئوری بود.

mooli63

میزان 13 gig برای افترافکت در نظر گرفته شده و 3 گیگ برای other aplication

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
خوب اونجایی که نوشته چند درصد از رم استفاده بشه رو بذارید 100% ببینید نتیجه تغییر خواهد کرد و محل کش رو هم بذارید یه جا که فضای زیادی روی هارد دارید

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز من رو یه پروژه با این مشکل رو یرو شدم شما باید Frame که به عنوان Sample واسه Denoise کردن انتحاب شده رو عوض کنی و یه فریم دیگه بزاری
البته تماماً باز حل نمیشه ولی واسه من با انجام این کار دیگه اذیت نکرد و رندرم تموم شد
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا