مشکل با cookie

سلام
من تو asp.net تازه کارم.از ویژوال استودیو 2008 هم استفاده میکنم.الان دارم یه چیز ساده مینویسم که توش نیاز پیدا کردم از cookie استفاده کنم و لی یه مشکل دارم.من با
PHP:
response.cookie("name").value="sth here";
دارم کوکی ها رو ست میکنم.تو صفحه ای که این کوکی ها دارن ست میشن میشه باهاشون کارکرد و قابل شناسایی هستن.ولی اگه صفحه عوض بشه دیگه شناخته نمیشن.منظور من از شناخته نشدن اینه که مقدارشون رو نمیاره.مثلاً وقتی میزنم
PHP:
if(response.cookie("name").value!="") sth
خیلی راحت از این شرط رد میشه ولی وقتی میخوام مقدارش رو نشون بدم هیچی توش نیست.
.راستی من با c# دارم کار میکنم.

MDP

Well-Known Member
سلام برادر.

به دنیای زیبای دات نت خوش اومدی.

خوب شما که ویژوال استادیو رو نصب کردی MSDN رو هم نصب کن ( توی همون دی وب دی هست ) .با MSDN می تونی یه برنامه نویس حرفه ای بشی.

راه حل کارت اینه :

کد:
Response.Cookies[[COLOR=maroon][COLOR=maroon]"userName"[/COLOR][/COLOR]].Value = [COLOR=maroon][COLOR=maroon]"patrick"[/COLOR][/COLOR];
Response.Cookies[[COLOR=maroon][COLOR=maroon]"userName"[/COLOR][/COLOR]].Expires = DateTime.Now.AddDays(1);
یا :
کد:
HttpCookie aCookie = [COLOR=blue]new[/COLOR] HttpCookie([COLOR=maroon][COLOR=maroon]"lastVisit"[/COLOR][/COLOR]);
aCookie.Value = DateTime.Now.ToString();
aCookie.Expires = DateTime.Now.AddDays(1);
Response.Cookies.Add(aCookie);

دومی خیلی قشنگ تره و بیشتر طبق اصول OOP هست .

لینک برای اطلاعات بیشتر

موفق باشی.

ممنون از راهنماییهاتون.من از کد اولی که نوشتید دارم استفاده می کنم و به این مشکل خوردم.من تو صفحه ای که دارم کوکی رو ست میکنم همون کد اولی رو دقیقاً نوشتم ولی در صفحه ای که میخوام مقدارش رو بگیرم مشکل دارم.وقتی اونجا expire رو تعیین می کنم تو صفحه ای که دارم مقدارش رو میخونم(و اونم هیچی نمیده!) میزنم که expire رو بهم نشون بده عبارت 0001/01/01 12:00:00 ق.ظ رو نشونم میده.من msdn رو هم نصب کردم و تو اون هم گشتم ولی به جوابی نرسیدم. در مورد کد دوم هم باید بگم که اون رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد.کد هارو میزارم شاید مشکلی داره که من نمیدونم :
کوکی رو اینجوری ست میکنم :
PHP:
Response.Cookies["username"].Value = username.Text;
Response.Cookies["password"].Value = password.Text;
Response.Cookies["username"].Expires = DateTime.Now.AddDays(1);
Response.Cookies["password"].Expires = DateTime.Now.AddDays(1);

اینوجوری هم تست می کنم که ست شده یا نه :
PHP:
HttpCookie c = Response.Cookies["username"];
if (c.Value != null)
{}
else { TextBox1.Text = Response.Cookies["username"].Expires + "lll"; }
البته این ها رو هم بگم که : 1-با Response.Cookies["username"].Value هم if رو چک کردم ولی جفتش یه مشکل دارن.
2-اون textbox1 رو فقط گذاشتم واسه تست کوکی و کار خاصی نمیکنه.
3-یه بار هم path و domain رو ست کردم ولی بازم مشکل حل نشد.

MDP

Well-Known Member
این چیه ؟

کد:
[FONT=Courier New][COLOR=#0000bb]Response[/COLOR][COLOR=#007700].[/COLOR][COLOR=#0000bb]Cookies[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#dd0000]"username"[/COLOR][COLOR=#007700]].[/COLOR][COLOR=#0000bb]Expires [/COLOR][COLOR=#007700]+ [/COLOR][COLOR=#dd0000]"lll"[/COLOR][COLOR=#007700]; [/COLOR][/FONT]

اگه میخوای کوکی بخون ی اسمش رو بیار کافیه :

کد:
[FONT=Courier New][COLOR=#0000bb]Response[/COLOR][COLOR=#007700].[/COLOR][COLOR=#0000bb]Cookies[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#dd0000]"username"[/COLOR][COLOR=#007700]][/COLOR][/FONT]

اونو گذاشتم واسه اینکه ببینم کوکی در چه حالیه.
یه بار با Value تست کردم که هیچی نشون نمیداد.ولی با این یکی تست کردم همون عبارتی رو گذاشتم نشون میداد.میخوام ببینم مشکل از کدنویسیه یا از سیستمم.یه چیز رو یادم رفت بگم.من if رو بدون value هم چک کردم.وقتی بدون value چک میکنم کوکی رو null در نظر نمیگیره و شرط رو رد میکنه ولی وقتی با value تست میکنم مقدارش رو null در نظر میگیره و از شرط رد نمیشه.این ممکنه این معنی رو بده که کوکی ست شده؟ولی اگه ست شده باشه بالاخره باید یه خاصیتی از کوکی در دسترس باشه مثلاً value یا expire یا ...نمیدونم.من تا همینجاش خوندم!!!. دوستان نظری دارن خوشحال میشم بشنوم.:-?

MDP

Well-Known Member
دوست من ، خود من #C کار نیستم ولی توی VB وقتی قرار نال بودن چیزی چک بشه از این روش استفاده میشه :

کد:
[SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Dim[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] x [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]As[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]String[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] = [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515][SIZE=2][COLOR=#a31515]"MDP"
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]If[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] x [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Is[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Nothing[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Then
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2][COLOR=#008000]' Do Some thing here 
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]End[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]If
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

مشکل من با تشخیص نال بودن نیست مشکل من اینه که تو صفحه ای که کوکی ست میشه کوکی رو میشناسه ولی تو صفخات دیگه کوکی شناخته نمیشه.

هیچکس تا حالا به همین مشکلی بر نخورده؟
من وقتی تو صفحم کوکی رو با کدهایی که تو پستهای قبلی دادم ست میکنم وقتی میرم لیست کوکی ها رو میبینم چیزی وجود نداره.یعنی مثلاً کوکی گوگل وجود داره ولی کوکی من ایجاد نشده.مشکل از قسمت ست کردن هستش؟

شما توی کجا دنبال کوکی می گردید ؟
توی temporary فایل های اینترنت.از این مسیر :
tools->internet option -> general tab->settings->view files
من که حریف نشدم درستش کنم از خیرش هم گذشتم.پروژه رو با session راه انداختم.ولی اگه بدونم مشکل از کجا بوده واسه دفعه بعد استفاده میکنم.
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا