مشکل با Bluehost خطر جدی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_maj2004

Member
دوستانی که با بلو هاست کار می کنند این شرکت رو می شناسند من هم از اونجا هاست گرفتم
با کمال تعجب دیروز ما رو suspend و غیر فعال کرده و وقتی با اونها تماس گرفتم گفتن به خاطر تحریم هست و چون شما از ایران هستید!
یکی نیست بگه این آدم های کلاه بردار چرا حالا دارن این کار رو می کنند و وقتی گفتم برای همه ایرانی ها اینطور هست گفتند همه رو از کار میندازیم!
حالا اطلاعات ما رو هم پس نمیدن

saeednajafi

Member
از کجا فهميده بودن شما ايراني هستين؟ با مشخصات ايران خريده بوديد يا از روي ip و اسم دامنه ؟

maxpal97

Active Member
بلو هاست من هم بسته شد . به علت ایرانی بودن . خیلی نامرد هستند . قرار بود این یکی با ایران مشکلی نداشته باشه که .....:-?

I.NoBody

Active Member
خيلي عجيبه!!!
من هر جار رو كه ديدم ميخوان به دليل تحريم، ساسپند كنن، قبلش اعلام ميكنن و يه مهلت 10 تا 30 روزه براي بكاپ گيري و جابجايي ميدن.

vatanmusic

Well-Known Member
از ايپي كه وارد كنترل پنل ها ميشه
از هوايز دومين كه اولش +98 هست و...............

A-750

Active Member
اوووووووووووههههههههههههههههههههه بکاپم نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟>؟؟؟

babak.m

Member
من فکر کنم اگه کسی که ازشون خرید میکنه با ip ایرانی نباشه و مال یه کشور خارجی باشه این مشکل پیش نیاد. یه دوست
و آشنا قابل اعتماد...

من یادمه چند وقت پیش از همین بلوهاست پرسیدم گفتند به این ترتیب مشکلی نیست . اون موقع هم گفتند که به ایرانی نمی فروشیم و ایران تحت تحریم هست ...

اصلا به خارجی ها نمیشه اعتماد کرد.
بعد اینا فکر نکنم دست خودشون باشه . چون هر از مدتی تحریم ها نسبت به ایران بیشتر میشه کشور اونا بهشون دستور میدن که ایرانی ها را تحریم کنید و سرور شان را ببینید

mehdiBC

Member
كاش يك شركت واسط راه ميفتاد
يكي به نمايندگي از همه شركت هاي هاست كه تو امريكا اشنا داره و ...... بره مثلا يك سرور فيكس كمپلت بخره بعدا فقط 2 تا 3 درصد روش بذاره بده دست شركت ها هم اون كلي سود كرده هم كار شركت ها از 2 تا 3 درصد رده

البته ايراني كه نمايندگي بده زياده اما اونا دوبرابر مي دن نه دو سه درصد

حالا كي پايه هست؟؟؟ پيدا كن پرتغال فروش را

maxpal97

Active Member
بی پدر ها تا چند روز پیش مشکلی نبود ولی 5 تا از هاست های بلو هاست من را هم بستند . دامین ها را هم رو خودش نصب کردم و دیگه کاری نمی شه کرد . 5 میلیون هم ضرر کردیم این وسط

persian2000

New Member
ببین از اینجا
https://www.bluehost.com/dm/
میشه بری تو کنترل پنل دامینت ؟
من الان چند تا دامین از قدیم روش دارم هاست داشتم دیگه تمدید نکردم فقط دامین تمدید کردم
اگه دامین ها مشکل نداری بگو وگرنه سریع منتقلش کنم جای دیگه

________
این که خودشو نماینده بلوهاست جا میزد این روزا گم و گور شده اونی هم که هی تاییدش میکرد لال شده!!

maxpelank

Active Member
با سلام

مشکل خرید نیست.

بلکه مشکل ثبت شدن ای پی ایران در استفاده از سی پنل است .

طبق صحبتهایی که با این هاستینگ شده این موضوع از 3 ماه پیش شروع شده و یکی یکی هاست ها داره بسته میشه جا داشت که نمایندگی اون یعنی اسمان این رو به اعضای خودش خبر می داد .

البته ونک سی دی که روی اون هاست میشه هنوز پا بر جاست و باید ببینیم اون کی ساسپاند میشه .

در ضمن مشکل ازاین حاد تر این است که دولت ایران با این همه دک و پز حتی قدرت حمایت از احقوق ایران رو در خارج نداره و ادا هم می کنند جالبه نه ؟

teiran

New Member
سلام
از يك بنده خدا شنيدم كه گتور هاست هم نماينده گي هاش و هاست هاشو بسته

واقعا بهتر نيست از سرويس هاي ايراني خريد كرد

alimosavi

Active Member
لازم نیست همه از شرکت های آمریکایی خرید کنند.
تو آسیا هم شرکت های خوبی هستند.
مثلا همین مالزی . ولی قیمتش خوب یکم بالاتر می افته.
کسی اگر بخواد شریک بشه من می تونم تو مالزی سرور جور کنم. اونجا خیلی آشنا دارم

NikanHost

Member
سلام

والا اینکه یک شرکت در آمریکا هاست های ایرانی ها را بسته مفهومش این نیست که همه شرکت ها همین کار را انجام می دهند.

با تشکر

m-sh

Member
دوستانی که از بلوهاست خرید کردند و اکانتشون توسط بلوهاست به خاطر تحریم بسته شده
3 تا دلیل می تونه داشته باشه به نظرم:
1- دومین دات آی آر داشتند
2- با Ip ایران در cpanel لوگین کردند
3- با ip ایران با لایو چت صحبت کردند

چون دوستانی که از طریق ما خرید کردند همه خرید ها توسط همکار ما در آمریکا انجام شده و هیچ اسمی از ایران در کار نیست
تذکرات و توضیحات لازم هم در قوانین سایتمون به طور کامل نوشته شده ...

البته قبلا بلوهاست با ایران مشکلی نداشت ولی چند ماهه که حساس شدند
پس بهتره دوستان حواسشون را جمع کنند تا مشکلی پیش نیاد

البته حتی در صورت تحریم جای نگرانی برای دومین و اطلاعات نیست چون دومین کنترل پنل کامل داره و برای اطلاعات هم فرصت 10 روزه داده می شه که بک آپ گرفته بشه ...

( من یه دو مورد از افرادی که سایتشون به خاطر تحریم بسته شده بود را دیدم دوباره صحبت کرده بودند و با کلک و بهنونه سایتشون باز شده بود :p )

خوشبختانه دوستانی که براشون از www.ixwebhosting.com خرید شده بود هیچ مشکلی ندارند و این شرکت هنوز هم می گه با ایران مشکلی نداره....

maxpelank

Active Member
با سلام

والا تا اونجایی که من در ارتباط با لایو چت بلو هاست بودم اون ها خودشون مایل به همکاری اند اما قوانین دولتشان به انها اجازه این کار رو نمی دهد و دوم این که مشکل خود هاست نیست بلکه مشکل رابط کاربری اون یعنی سی پنل است که مشکل ایجاد کرده و اکثر بر روی ایرانی ها بسته میشه . در ضمن تنها مکانی که اون ها متوجه میشوند فقط ایپی که در سی پنل ثبت میشه رو نگاه می کنند .
در ضمن بقیه شرکت ها منظورتون چیه . دیگه شرکتی نمونده :
iweb هم هاست با سی پنل نمی ده به ایرانی ها .
هاست بسیار خوب و با سیپنل دیگه در امریکا گیر نمی یا به راحتی و. اگر گیر بیاد با ید کلی زحمت بکشی تا لو نری .
اگر بنده خدا اونطرف ایرانی با اجازه نامه plesk رو برای ایرانی ها نمی خرید الان اون هم برای ایرانی ها بسته بود .

موفق باشدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا