مشکل با 3d max

شروع موضوع توسط mohsen_r ‏11 اکتبر 2008 در انجمن برنامه 3DStudio MAX

  1. mohsen_r

    mohsen_r Member

    ارسال‌ها:
    318
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام و احترام
    ==========
    من با تیریدی مکس کار می کنم
    روز های اول بعد از نصب وقتی که ابزار Move و یا چرخش رو انتخاب می کردم
    سه تا فلش آبی ، سبر و قرمز می آورد ولی چند رو ز بعد این فلش ها نا پدید شدند
    و وقتی این ابزار ها رو انتخاب می کنی، سه تا فلش نازک قرمز به نام های X ، Y و Z ظاهر میشه.

    من می خوام اون سه تا فلش رنگی رو بیارم ولی بلد نیستم .
    لطفا راهنماییم کنید.
    ==========
    با سپاس و تشکر
     
    نوشته شده توسط mohsen_r در ‏11 اکتبر 2008
  2. AVGHH

    AVGHH Member

    ارسال‌ها:
    723
    تشکر شده:
    1,518
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام مهندس؛
    شما اگه x رو بزنی دوباره گیزموهات برمیگرده.
    با =(+) و -(_) هم کوچیک بزرگ میشن.
    :rose:
     
    نوشته شده توسط AVGHH در ‏11 اکتبر 2008
    mohsen_r و Sherlock_Holmes از این پست تشکر کرده اند.
  3. gigamax

    gigamax کاربر متخصص جلوه های ویژه

    ارسال‌ها:
    1,345
    تشکر شده:
    2,787
    امتیاز دستاورد:
    36
    در بعضی موارد به علت اینکه shortcut ها عوض شدن . x یه کار دیگه می کنه .
    اگر اینطوری بود و با روش دوستمون AVGHH درست نشد . باید بری به
    customize > prefrencecs و بعد تو تب Gizmos اولی رو on کنی
    ببخشید که اینطوری گفتم . من تو کافی نت دانشگاهم جلوم مکس نیست . اگر اشتباه بود املاهاش شرمنده

    موفق باشی دوست من
     
    نوشته شده توسط gigamax در ‏11 اکتبر 2008
    mohsen_r از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید