من چند روزی است که با یوزر اصلی خودم یعنی modernyanni نمی توانم پست بدهم 1 ارور میده
modernyanni2 New Member Jun 11, 2009 #1 من چند روزی است که با یوزر اصلی خودم یعنی modernyanni نمی توانم پست بدهم 1 ارور میده
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Jun 11, 2009 #2 سلام شما به مدیر فنی یک pm بزن و اررور تون را هم براشون بفرست
modernyanni2 New Member Jun 20, 2009 #3 ممنون ولی چجوری سلام ممنون از راهنماییت ولی نمیدونم چجوری به مدیر فنی pm بزنم
the_king مدیرکل انجمن Jun 20, 2009 #4 modernyanni2 گفت: سلام ممنون از راهنماییت ولی نمیدونم چجوری به مدیر فنی pm بزنم کلیک کنید تا باز شود... روی لینک زیر کنید (البته کلا برای داشتن قابلیت PM (سرویس پیغام خصوصی) بایستی این پروفایل کاربری جدید تان از طریق ایمیلی که پس از ثبت نام دریافت کرده اید، فعال شده باشه) : ارسال پیغام خصوصی به sunrise
modernyanni2 گفت: سلام ممنون از راهنماییت ولی نمیدونم چجوری به مدیر فنی pm بزنم کلیک کنید تا باز شود... روی لینک زیر کنید (البته کلا برای داشتن قابلیت PM (سرویس پیغام خصوصی) بایستی این پروفایل کاربری جدید تان از طریق ایمیلی که پس از ثبت نام دریافت کرده اید، فعال شده باشه) : ارسال پیغام خصوصی به sunrise