مشکل با یاهو میل جدید

michealwiper

Active Member
سلام دوستان
:rose:
آقا من که دیگه پدرم دراومده.خسته شدم نمیدونم که چیکار کنم

تو ورژن جدید یاهو میل وقتی که مسلن میری تو میلت و میخونی یه کیلی رو بعد میخای که مسلن اطلاعات

داخل ایمیلتو برداریشون یا یه قسمتیشونو مارک کنی و کپیش کنی

نمیتونی براحتی اینکارو بکنی.یا اصلن نمیزاده چون خیلی آروم حرکت میکنه اگه بخای با موس اینکارو بکنی

میفهمید که منظورمو.ینی اگه با گرفتین کلیک چپ موس وگشیدن اون بسمت پایین برای مارک کردن اون

قسمتی که میخای میبینی که نمیشه. حالا نمیدونم که چون بحالت فلش دراومده این نمیشه یا نه کلن

این قابلیت رو یاهو از تو میلاش برداشته.

حالا باز یه مشکل بدترهم پیدا کردم اونم اینکه وقتی میخای یه ایمیل رو به چننفر بفرستی نمیتونی همشونو

با هم انتخاب کنی یا بهتر بگم اصلن این یاهو گزینه ای برای select all نزاشته :sad:

حالا باید چیکار کنم؟؟؟ :cry:

چون در حالت قبلی که میتونستی مسلن یه category بسازی و خب اونایی رو که میخای بزاری تو اون وبعد

وقت فرستادن ایمیل فقط همون category رو انتخاب کنی و ادامه کارها

ولی الان وقتیکه اون category رو انتخاب میکنی باید باز همه کسانی رو که توی اون هستند رو مسه حالت

معمولی انتخابش کنی. خب بابا این چه فرقی داره با حالت معمولیش دیگه

بنظر شما چیکار کنم؟

آیا کسی به این چیزایی که گفته بودم پی برده یا راه حلی واسشون پیدا کرده تا حالا یا نه؟

nima_dsnr

کاربر VIP
در مورد اولی برای انتخاب کردن از توی preview نمیشه این کار رو انجام داد
باید اول فورواردش کنی و از اون صفحه انتخاب کنی.

در مورد کتگوری هم برای من ابتدا که این قالب اومده بود همینجوری بود
یعنی category نمیومد و باید یکی یکی مارک میکردی
ولی بعد از یک مدتی درست شد و اسم کتگوری میومد و میشد انتخاب کنی و به همه اعضای اون بفرستی ولی نمیشد تعداد رو کم و زیاد کنی
الان همش درست شده و وقتی category رو میارم اسم ایمیلهایی که تو اون هست add میشه و میتونم اسامی رو کم و زیاد کنم.

michealwiper

Active Member
ینی الان من یکم استفادش کنم خودش اتومات درست میشه یا نه؟ باید کار خاصی رو انجام بدم؟

ببین الان وقتی که کتگوری رو انتخاب میکنی مسلن اگه 3تا کتگوری ساخته باشی و بری انتخابشون کنی فقط اسم

3تا کتگوریات انتخاب میشن اره یا نه باز اسمای ایمیلای توی اون نمایش داده میشه؟

ودر مورد اونیکه گفتی که خب اگه قرار باشه هردفه بریم تو فوروارد که وقتمون تلف میشه بابا؟!! هیچی راهی نتونستی کشف کنی؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا