michealwiper
Active Member
سلام دوستان
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
آقا من که دیگه پدرم دراومده.خسته شدم نمیدونم که چیکار کنم
تو ورژن جدید یاهو میل وقتی که مسلن میری تو میلت و میخونی یه کیلی رو بعد میخای که مسلن اطلاعات
داخل ایمیلتو برداریشون یا یه قسمتیشونو مارک کنی و کپیش کنی
نمیتونی براحتی اینکارو بکنی.یا اصلن نمیزاده چون خیلی آروم حرکت میکنه اگه بخای با موس اینکارو بکنی
میفهمید که منظورمو.ینی اگه با گرفتین کلیک چپ موس وگشیدن اون بسمت پایین برای مارک کردن اون
قسمتی که میخای میبینی که نمیشه. حالا نمیدونم که چون بحالت فلش دراومده این نمیشه یا نه کلن
این قابلیت رو یاهو از تو میلاش برداشته.
حالا باز یه مشکل بدترهم پیدا کردم اونم اینکه وقتی میخای یه ایمیل رو به چننفر بفرستی نمیتونی همشونو
با هم انتخاب کنی یا بهتر بگم اصلن این یاهو گزینه ای برای select all نزاشته![Sad :sad: :sad:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_sad.gif)
حالا باید چیکار کنم؟؟؟![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)
چون در حالت قبلی که میتونستی مسلن یه category بسازی و خب اونایی رو که میخای بزاری تو اون وبعد
وقت فرستادن ایمیل فقط همون category رو انتخاب کنی و ادامه کارها
ولی الان وقتیکه اون category رو انتخاب میکنی باید باز همه کسانی رو که توی اون هستند رو مسه حالت
معمولی انتخابش کنی. خب بابا این چه فرقی داره با حالت معمولیش دیگه
بنظر شما چیکار کنم؟
آیا کسی به این چیزایی که گفته بودم پی برده یا راه حلی واسشون پیدا کرده تا حالا یا نه؟
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
آقا من که دیگه پدرم دراومده.خسته شدم نمیدونم که چیکار کنم
تو ورژن جدید یاهو میل وقتی که مسلن میری تو میلت و میخونی یه کیلی رو بعد میخای که مسلن اطلاعات
داخل ایمیلتو برداریشون یا یه قسمتیشونو مارک کنی و کپیش کنی
نمیتونی براحتی اینکارو بکنی.یا اصلن نمیزاده چون خیلی آروم حرکت میکنه اگه بخای با موس اینکارو بکنی
میفهمید که منظورمو.ینی اگه با گرفتین کلیک چپ موس وگشیدن اون بسمت پایین برای مارک کردن اون
قسمتی که میخای میبینی که نمیشه. حالا نمیدونم که چون بحالت فلش دراومده این نمیشه یا نه کلن
این قابلیت رو یاهو از تو میلاش برداشته.
حالا باز یه مشکل بدترهم پیدا کردم اونم اینکه وقتی میخای یه ایمیل رو به چننفر بفرستی نمیتونی همشونو
با هم انتخاب کنی یا بهتر بگم اصلن این یاهو گزینه ای برای select all نزاشته
![Sad :sad: :sad:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_sad.gif)
حالا باید چیکار کنم؟؟؟
![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)
چون در حالت قبلی که میتونستی مسلن یه category بسازی و خب اونایی رو که میخای بزاری تو اون وبعد
وقت فرستادن ایمیل فقط همون category رو انتخاب کنی و ادامه کارها
ولی الان وقتیکه اون category رو انتخاب میکنی باید باز همه کسانی رو که توی اون هستند رو مسه حالت
معمولی انتخابش کنی. خب بابا این چه فرقی داره با حالت معمولیش دیگه
بنظر شما چیکار کنم؟
آیا کسی به این چیزایی که گفته بودم پی برده یا راه حلی واسشون پیدا کرده تا حالا یا نه؟