مشکل با گزینه ی air for ios در فلش ؟

Mr_lesani

Member
سلام دوستان ، بنده با نرم افزار فلش و گزینه ی air for ios یه برنامه برای گوشی های اندروید درست کردم که وقتی فایل swf اون رو اجرا میکنم مشکلی نیست ولی وقتی که خروجی اندروید با نرم افزار فلش میگیرم این خروجی بر روی گوشی های اندروید و اپل جواب نمیده و نمیدونم مشکل از کجاست . در ضمن من برنامه ام رو با اکشن 3 نوشتم . دوستان خبره لطفا راهنماییم کنید .

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام
من این کار رو کردم و جواب هم گرفتم البته فقط برای اندروید! و در ضمن گزینه Air for Android رو هم انتخاب کردم.
شما اگر بفرمائید دقیقاً چیکار کردید و مشکل کجاست من بهتر می تونم کمککتون کنم.

موفق باشید.

Mr_lesani

Member
ممنون دوست گرامی ، بنده اکشن اسکریپت (3) خودم رو تماما در تایم لاین استفاده کرده ام و فایل swf کارم رو که اجرا میکنم مشکلی نیست و تمامی دستورها و کارم اجرا میشود بدون هیچ مشکلی ولی مسابه اصلی اینه که وقتی تو تنظیمات air for ios میروم و یه خروجی میگیرم البطه با یه کلید قلابی ، بازم کارم مشکل داره و در گوشی های اندروید اجرا نمیشه !
آیا مشکل من مر بوط به تنظیمات خروجی کارم هست ؟

erfan.h

Member
air for ios برای آیفون ایپد و آیپاد ست و برای اندروید از air for android استفاده کنید و مطمئن شوید adobe air روی موبایل شما نصب است

amird

خبرگان انجمن فلش
من دقیقاً مشابه کاری که خودم برای خروجی گرفتن می کنم رو می گم. امیدورام مشکل شما هم حل بشه.
اول از همه من چون برای اندروید می نویسم گزینه AIR for Android رو انتخاب می کنم. بعدش که کارم رو انجام دادم و خروجی swf رو دیدم می رسم سراغ تنظیمات Export.
روی اون آچار فرانسه کنار Player کلیک کنید تا پنل AIR for Android Setting باز بشه. بعدش برید توی تب Certificat تنظیمات اون رو انجام بدید و اگه هم که ندارید یه دونه جدید بسازید.
بقیه تنظیمات چیز خاصی ندارن.
اما یه نکته خیلی خیلی مهمی که وجود داره در رابطه با مجوزها هست! اگر برنامه شما به دوربین می خواد دسترسی داشته باشه یا سایر چیزهای مجوز دار باید با استفاده از تب Permissions این مجوز ها رو در اختیاز برنامتون قرار بدید.
در نهایت هم که Publish رو می زنید و فایل apk رو تحویل می گیرید و بعدش هم که دیگه باید AIR روی گوشیتون نصب باشه که بتونید برنامه رو اجرا کنید.

موفق باشید

Mr_lesani

Member
ممنونم از دوستان ، برم ببینم با توجه به راهنمایی های شما مشکل حل میشه یا نه ؟

amird

خبرگان انجمن فلش
در ضمن من برای iOS هم خروجی گرفتم و مشکلی پیش نیومد. البته باید دستگاه jailBreak شده باشه و App Sync هم روش نصب باشه.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا