مشکل با گذاشتن ترانزیشن بین دو ویدئو

آقایون و خانوما سلام
من بعضی مواقع وقتی میخوام افکت ترنزیشن رو بین دو تا کلیپ بزارم ، اونجا قرار نمیگیره.میره بعد یا قبل کلیپ توی خط سوم وایمیسه.(من کلیپ هام و توی بخش کلیپ و صدابا هم، گذاشتم)
بین دو کلیپ یه علامت مثلث هست که فکر می کنم بخاطر اون نمیشه افکت رو اضافه کرد.
چیکار کنم درست بشه؟
اگه بد توضیح دادم بگید دوباره بگم.

mnh40

Well-Known Member
دوتا راه داری :
1. یکی از کلیپهات رو بالا قرار بده و کلیپ دیگری رو پایین تر بزار ولی به آخر کلیپ بالاییت برسون و یکم بزار زیر بالاییت قرار بگیره ( خودمم نفهمیدم چی گفتم :-?:lol: ) بعد ترانزیشنت رو بزار رو کلیپ بالاییت.
2. میتونی اول و آخرکلیپت رو انتخاب کنی و دگمه شیفت و q رو بزن اونوقت دوتا کلیپ هات رو بچسبون بهم و ترانزیشن بنداز بینشون
اگه نفهمیدی چی گفتم بیا تا با عکس برات بزارم:rose:

دوتا راه داری :
1. یکی از کلیپهات رو بالا قرار بده و کلیپ دیگری رو پایین تر بزار ولی به آخر کلیپ بالاییت برسون و یکم بزار زیر بالاییت قرار بگیره ( خودمم نفهمیدم چی گفتم :-?:lol: ) بعد ترانزیشنت رو بزار رو کلیپ بالاییت.
2. میتونی اول و آخرکلیپت رو انتخاب کنی و دگمه شیفت و q رو بزن اونوقت دوتا کلیپ هات رو بچسبون بهم و ترانزیشن بنداز بینشون
اگه نفهمیدی چی گفتم بیا تا با عکس برات بزارم:rose:
1- این کار رو نمیتونم بکنم چون بالا و پایین لوگو و زیر نویس گذاشتم
2- شیفت q رو که میزنم شروع میکنه به رندر کردن!
من وقتی افکت رو میذارم اینطوری میشه:

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    252.6 کیلوبایت · بازدیدها: 33

mnh40

Well-Known Member
ببین دوست عزیز تو کار حرفه ای اصلا کلیپ هات رو نباید اینجوری که درست کردی بزاری و ترانزیشن بینشون بندازی. باید به صورت زیر عمل کنی :

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    173.5 کیلوبایت · بازدیدها: 39
من فقط 3 تا بخش برای کار دارم.
1- برای زیاد کردنش باید چکار کنم؟
2- من تعداد کلیپ هام زیاد هست.برای هر کدوم باید یه بخش اضافه کنم؟ یا اینکه مثلا یکی در میون بالا پایین بذارم.
3- من میخوام افکت ها اینجوری گذاشته بشه:

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    269.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22

mnh40

Well-Known Member
منظورت رو از سه تا بخش نمیدونم
اگه منظورت تایم لاینت هست که میتونی چندین بخش داشته باشی برای اینکار بصورت زیر عمل کن بعد یکی از کلیپهات رو بالا و دیگری رو پایین قرار بده ((در ضمن متنی که مینویسی و میخوای رو فیلمت باشه رو سعی کن تو قسمت تایتل قرار ندی اون رو بالای کلیپ هات قرار بده اینجوری میتونی بیشتر مانور بدی))

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    240.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22

mnh40

Well-Known Member
یه چیز دیگه یادم رفت بهت بگم اون گوشه سمت چپ یه مثلث هست که بصورت برعکس و به رنگ آبی هست روی اون کلیک کن تا نارنجی بشه تا موقع انجام دادن این کار اذیت نشی

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    252 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا