مشکل با گالری همراه با xml

faraztd

Member
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

من یک مشکلی دارم با گالری های که با فلش ایجاد میکنم و این گالری های از XMl استفاده میکنن و اون اینکه کلیه اطلاعات هر عکس من در این گالری از XML خونده میشه این اطلاعات نظیر : نام عکس و یا توضیحات آن عکس می باشد ولی چون این اطلاعات از XML لود میشه و در فلش نمایش داده میشده در قالب Text هست زمان نمایش در فلش بهم ذیخته نمایش میده باید چیکار کنم بعد این مشکل آمدم و یونیکد نوشتن را در XML تغییر دادم ولی بازم مشکل حل نشد .

BioDread

Banned
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

من یک مشکلی دارم با گالری های که با فلش ایجاد میکنم و این گالری های از XMl استفاده میکنن و اون اینکه کلیه اطلاعات هر عکس من در این گالری از XML خونده میشه این اطلاعات نظیر : نام عکس و یا توضیحات آن عکس می باشد ولی چون این اطلاعات از XML لود میشه و در فلش نمایش داده میشده در قالب Text هست زمان نمایش در فلش بهم ذیخته نمایش میده باید چیکار کنم بعد این مشکل آمدم و یونیکد نوشتن را در XML تغییر دادم ولی بازم مشکل حل نشد .

دو راه داری!
1-متنی که وارد xml میکنی به صورت rtl باشه
2-از کلاس فارسی کانورتور یا فارسی استایل استفاده کنی

سلام
دوستان کسی یه نمونه گالری خوشکل نداره بزاره اینجا برای استفاده عموم :d

faraztd

Member
دوست عزیز ممکنه یک نمونه از این xml رو برام بگذارید و یا این کلاسی که گفتید باید از کجا تهیه کنم

BioDread

Banned
من دو نمونه گالری درست کردم
یکی به صورت رایگان
و دیگری هرینه داره

جفتش رو در انجمن میتونی پیدا کنی!!!

mafton

Member
سلام اقا من تازه قصد درست کردن گالری را دارم با فلش کار کردم اما نه حرفه ای می خواستم بدونم باید از کجا شروع کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا