مشکل با کلیک رایت توی مکس 2011

majid1605

Active Member
مشکل با کلیک راست توی مکس 2011

من وقتی توی محیط مکس 2011 کلیک راست می کنم منوی کلیک راست واسم نا مرئیه یعنی دیده نمیشه ولی اگه موس رو تکون میدم می تونم هر کدوم از گزینهای منو رو ببینم
متاسفانه هر عکسی هم می گیرم منوها توی عکس هم دیده نمیشن
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی حالت گرافیکی رو میزارم روی directX 10 با viewcube هم مشکل پیدا می کنم و اصلاً حذف میشه و توی تنظیمات که میرم فعالش کنم و ok رو میزنم باز میرم نگاه می کنم تیکش خود بخود بر داشته میشه
گرافیکم
GTS250
cpu
cori 5 760

درایور گرافیک رو هم آپدیت کردم مشکل هنوز پابرجاست.
چون نمی تونستم عکس بگیرم یه فیلم کوتاه ازش گرفتم حجمش 1 مگابایته

پیوست ها

• capture-2.rar
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

taghi abbas

Well-Known Member
بعضی موقع توی این نرم افزار این مشکل برای من هم پیش میاد دلیلشو نمیدونم

majid1605

Active Member
با مکس 2010 این مشکل رو نداشتم با 2011 هم بعضی موقعها خوبه ولی بعضی موقع ها هم این اتفاق واش میفته
گفتم که آخرین درایو کارت گرافیک رو هم نصب کردم
با اینکه Direct10 رو پشتیبانی می کنه وقتی حالت گرافیکی رو میزارم روی Direct10 مشکل دوم پیش میاد.

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام به همگی دوستان عزیزم

بچه ها قسمتی از این مشکل دلیلش تداخل مکس با سایر برنامه هاست ،به عنوان مثال اگر مکس رو بالا نگه دارید و در زمینه هم برنامه FireFox بالا باشه ،منو های Quad نامرئی میشه !!! این یک باگ هست که با آپدیت Hotfix و Service Pack حل میشه . جالب اینکه خود شرکت Autodesk ازین باگ اظهار بی اطلاعی میکرد و در HF2 برای مکس 2012 و Service Pack 2 برای مکس 2011 مشکل رو حل کرده .

در مورد Viewcube هم باید بگم برخی از امکانات مکس برای Direct9 و برخی برای Direct 10 هست و از طرفی بسیاری از قابلیت های مکس در حالت Direct10 مربوط به کارتهای Workstation هست و نمیشه با کارتهای گیمینگ ازش استفاده کرد . :cry:

برای دانلود HotFix های مکس 2012 به این لینک برید . خیلی از مشکلات 2012 با نصب این پتچها حل میشه .

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=174415

موفق باشید :rose:

taghi abbas

Well-Known Member
این میتونه این مشکلو با windows 7 هم درست کنه؟ من از این ویندوز استفاده میکنم

freshgun70

Member
بابا هات فیکس میخواد چیکار !!!منم همیشه همین مشکلو دارم!!یه راه حل خیلی ساده داره!!اونم اینه که اگه ویندوزت سونه تو دسکتاپ کلیک راست کن بعد برو تو personalize بعد از پایین window color رو انتخاب کن بعدش تیک enable transparency رو بزن!!و بعد بیرون بیا!!لازم نیست تیکی که زدید سیو بشه !!فقط تیکو بزنید و بعد ضربدر گوشهی صفحه!!!
مشکلتون حل میشه!! :cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا