مشکل با کانکشن استرینگ

با عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان و برنامه نویسان عزیز
داستان از این قراره که روی یکی از کامپیوترهای محل کارم یه نرم افزار انبارداری نصب شده بود، اما به دلیل مشکلاتی مجبور به تغییر ویندوز اون کامپیوتر شدم
بعد از تغییر ویندوز تلاش کردم نرم افزار انبارداری رو مجددا نصب کنم اما خب نرم افزار اصلا قابل نصب نبود و یه جورایی پورتیبل بود
وقتی رو فایل اپلیکیشن برنامه کلیک میکردم تا اجرا بشه بعد از اینکه صفحه خوش آمد گوییش بالا میومد ارور عدم اتصال به دیتابیس میداد و متاسفانه به سازنده ی برنامه هم دسترسی نداشتم
به همین خاطر مجبور شدم با برنامه .Net Reflector سورس کد فایل اپلیکیشن رو بازیابی کنم و کانکشن استرینگش رو پیدا کنم
ولی خب با Reflector قادر به تغییر کانکشن اسنرینگش نیستم (یا شاید هم میشه و من بلد نیستم، که اگه اینطوره ممنون میشم راجع بهش توضیح بدید)
تنها راهی که میمونه اینه که محیط رو طوری طراحی کنم که با کانکشن استرینگ مطابقت کنه (فایل دیتابیس رو هم دارم)
حالا سوالم دقیقا اینه که باید چکار کنم تا این کانکشن استرینگ درست عمل کنه ؟
Connection String = @"Server=.\SQLEXPRESS;Database=paziresh;User Id=sausoon;Password=1367;"i
ممنون میشم کمکم کنید
موفق باشید

the_king

مدیرکل انجمن
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان و برنامه نویسان عزیز
داستان از این قراره که روی یکی از کامپیوترهای محل کارم یه نرم افزار انبارداری نصب شده بود، اما به دلیل مشکلاتی مجبور به تغییر ویندوز اون کامپیوتر شدم
بعد از تغییر ویندوز تلاش کردم نرم افزار انبارداری رو مجددا نصب کنم اما خب نرم افزار اصلا قابل نصب نبود و یه جورایی پورتیبل بود
وقتی رو فایل اپلیکیشن برنامه کلیک میکردم تا اجرا بشه بعد از اینکه صفحه خوش آمد گوییش بالا میومد ارور عدم اتصال به دیتابیس میداد و متاسفانه به سازنده ی برنامه هم دسترسی نداشتم
به همین خاطر مجبور شدم با برنامه .Net Reflector سورس کد فایل اپلیکیشن رو بازیابی کنم و کانکشن استرینگش رو پیدا کنم
ولی خب با Reflector قادر به تغییر کانکشن اسنرینگش نیستم (یا شاید هم میشه و من بلد نیستم، که اگه اینطوره ممنون میشم راجع بهش توضیح بدید)
تنها راهی که میمونه اینه که محیط رو طوری طراحی کنم که با کانکشن استرینگ مطابقت کنه (فایل دیتابیس رو هم دارم)
حالا سوالم دقیقا اینه که باید چکار کنم تا این کانکشن استرینگ درست عمل کنه ؟
Connection String = @"Server=.\SQLEXPRESS;Database=paziresh;User Id=sausoon;Password=1367;"i
ممنون میشم کمکم کنید
موفق باشید

ابتدا از بانک اطلاعاتی تون کپی بگیرید و جای دیگری نگهداری کنید.

مرحله اول :
Microsoft SQL Server Express رو نصب کنید، اینکه نسخه چه سالی رو نصب کنید نامشخصه، معمولا 2008 مناسبه، اما مهم اینه که بدانید بانک اطلاعاتی با چه نسخه ای ایجاد شده.
اگر قدیمی تر از بانک اطلاعاتی باشه کار نخواهد کرد، اما اگه نسخه جدید تری رو نصب کنید با بانک اطلاعاتی قدیمی بدون مشکل کار می کنه.

Microsoft SQL Server 2008 R2 SP2 - Express Edition

مرحله دوم :
باید بانک اطلاعاتی Attach بشه و کاربر sausoon ایجاد بشه، برای اینکار می توانید از Management Studio Express استفاده کنید، اونم از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید.

Microsoft SQL Server 2008 Management Studio Express

مرحله سوم :
برنامه Management Studio رو اجرا کنید، اول باید لاگین کنید، سرور SQLEXPRESS\. رو برای لاگین کردن انتخاب کنید.

در پنجره Object Explorer یک ساختار درختی هست. روی شاخه Databases راست کلیک کرده و گزینه Attach رو انتخاب کنید. با دکمه Add فایل بانک اطلاعاتی رو اضافه کرده و OK کنید.
اسم بانک اطلاعاتی Attach شده به ساختار درختی زیر شاخه Databases اضافه میشه. اسمش رو با راست کلیک کرده و گزینه Rename می توانید تغییر دهید. اسمش باید paziresh باشه.

در شاخه Security یک زیرشاخه Logins هست که کاربران بانک اطلاعاتی اونجا مشخص میشه. روی Logins راست کلیک کرده و گزینه New Login رو انتخاب کنید.
Login Name باید sausoon باشه، نوع Login رو به SQL Server authentication تغییر دهید و رمز عبور 1367 رو در بخش Password و Confirm Password بنویسید.
تمامی تیک های پایین بخش رمز عبور که مربوط به password اند رو بردارید.
در قسمت User Mapping (سمت چپ پنجره) ابتدا بانک اطلاعاتی paziresh رو تو ستون Map تیک بزنید و سپس موارد public و db_owner در پایین تیک خورده باشند.

جدیدترین ارسال ها

بالا