مشکل با کار کردن با ابزارها و فعالی فقط Hand Tool

inquisitive

New Member
[FONT=&quot]سلام[/FONT]​
[FONT=&quot]امروز [/FONT][FONT=&quot]بازهم [/FONT][FONT=&quot]براتون یک آموزش دیگر آماده کردم[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]​
[FONT=&quot]این بار می خواهم به سراغ دغدغه بیشتر کاربران فتوشاپ که خودم یکی از آنها هستم بروم ....:shock:[/FONT]

[FONT=&quot]بسیار شده است که وقتی فتوشاپ را باز می کنید ، وقتی بر روی هریک از ابزارها کیلیک می کنید همچنان نشانه دست فعال است یا همان [/FONT][FONT=&quot]Hand Tool[/FONT][FONT=&quot] !:mad:[/FONT]
مانند عکسهای ذیل​
2qvbh34.jpg
mhfs69.jpg

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]این یک باگ است که حاصل عدم لود شدن کامل اطلاعات در زمان باز شدن فتوشاپ است ![/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]جالبه که بدونید از ورژن [/FONT][FONT=&quot]CS 3[/FONT][FONT=&quot] این باگ شروع شده است و بسیاری از افرادی که با فتوشاپ زیاد کار می کنند با آن مواجه هستند ، اغلب در این موقعیت خود فتوشاپ هم سریع باز می شود.[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]دیروز یک سرچی در اینترنت کردم یا همان به اصطلاح گوگلی ها [/FONT][FONT=&quot]Goggled[/FONT][FONT=&quot] کردم و دیدم خیلی ها با این مشکل روبرو هستند و حتی یکی نوشته بود که 23 بار فتوشاپ را [/FONT][FONT=&quot]restart[/FONT][FONT=&quot] کرده و باز هم درست نشده !:D[/FONT]​
[FONT=&quot]نه هیچ احتیلجی به این کارها نیست ![/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]حتی اگر 100 بار هم اقدام به بازکردن دوباره برنامه کنی تا کامپیوتر را [/FONT][FONT=&quot]restart [/FONT][FONT=&quot] نکنی نمی شود.:lol::cry:[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]بطور کلی برای حل این مشکل سه راه وجود دارد ![/FONT]​
[FONT=&quot]1[/FONT]
[FONT=&quot]. کامپیوتر را [/FONT][FONT=&quot]restart[/FONT][FONT=&quot] کنی !:sad:[/FONT]​
[FONT=&quot]2. 3-5 دقیقه صبر کنی !:-?[/FONT]​
[FONT=&quot]3. یا این پست را بخوانی و عمل کنی !:)[/FONT]​

[FONT=&quot]قدم اول[/FONT]
[FONT=&quot]به داخل تولبار اصلی و [/FONT][FONT=&quot]EDIT[/FONT][FONT=&quot] بروی[/FONT]
2cxg2dh.jpg

[FONT=&quot]قدم دوم[/FONT]
[FONT=&quot]سپس به [/FONT][FONT=&quot]preferences [/FONT][FONT=&quot] رفته[/FONT]
33ky684.jpg

[FONT=&quot]قدم سوم[/FONT]
[FONT=&quot]و داخل [/FONT][FONT=&quot]general[/FONT][FONT=&quot] شوید[/FONT]

2qkkl5v.jpg

[FONT=&quot]قدم چهارم[/FONT]
[FONT=&quot]حال کافیست بر روی [/FONT][FONT=&quot]Reset all warning dialogs[/FONT][FONT=&quot] کلیک نموده و [/FONT][FONT=&quot]OK[/FONT][FONT=&quot] نمایید.[/FONT]

2dlqdsj.jpg

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]اکنون مشکل شما در زمانی کوتاه بدون انجام کارهای زمانگیر و اعصاب خورد کن حل شده است.[/FONT]​
[FONT=&quot]اکنون قهوه ای برای خود آماده کنید و از گرما و بوی آن و کار لذت بر انگیز با فتوشاپ لذت ببرید.:-< البته نه اینطوری :D[/FONT]​
[FONT=&quot]:nokte: توصیه می کنم یک بار فتوشاپ را باز و بسته نمایید تا دوباره همه کدهایش لود شود ![/FONT]​
[FONT=&quot]اجباری درکار نیست ولی بهتر است که انجامش دهید.[/FONT]​
[FONT=&quot]امیدوارم که براتون مفید واقع شده باشد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]​
[FONT=&quot]منتظر آموزش های بعدی باشید[/FONT]​
[FONT=&quot]خوشحال می شوم که نظراتتان هم داشته باشم[/FONT][FONT=&quot]....[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]این دفعه دیگه خدایی نظر بدید :rose:[/FONT]​
[FONT=&quot]با تشکر[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]​
[FONT=&quot]اسفندیار خالقی[/FONT]
[FONT=&quot]نام مستعار [/FONT][FONT=&quot]inquisitive[/FONT]​

جدیدترین ارسال ها

بالا