inquisitive
New Member
[FONT="]سلام[/FONT]
[FONT="]امروز [/FONT][FONT="]بازهم [/FONT][FONT="]براتون یک آموزش دیگر آماده کردم[/FONT][FONT="] ![/FONT]
[FONT="]این بار می خواهم به سراغ دغدغه بیشتر کاربران فتوشاپ که خودم یکی از آنها هستم بروم ....
[/FONT]

[FONT="]بسیار شده است که وقتی فتوشاپ را باز می کنید ، وقتی بر روی هریک از ابزارها کیلیک می کنید همچنان نشانه دست فعال است یا همان [/FONT][FONT="]Hand Tool[/FONT][FONT="] !
[/FONT]
مانند عکسهای ذیل
مانند عکسهای ذیل

[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]این یک باگ است که حاصل عدم لود شدن کامل اطلاعات در زمان باز شدن فتوشاپ است ![/FONT]
[/FONT]
[FONT="]این یک باگ است که حاصل عدم لود شدن کامل اطلاعات در زمان باز شدن فتوشاپ است ![/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]جالبه که بدونید از ورژن [/FONT][FONT="]CS 3[/FONT][FONT="] این باگ شروع شده است و بسیاری از افرادی که با فتوشاپ زیاد کار می کنند با آن مواجه هستند ، اغلب در این موقعیت خود فتوشاپ هم سریع باز می شود.[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]جالبه که بدونید از ورژن [/FONT][FONT="]CS 3[/FONT][FONT="] این باگ شروع شده است و بسیاری از افرادی که با فتوشاپ زیاد کار می کنند با آن مواجه هستند ، اغلب در این موقعیت خود فتوشاپ هم سریع باز می شود.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]دیروز یک سرچی در اینترنت کردم یا همان به اصطلاح گوگلی ها [/FONT][FONT="]Goggled[/FONT][FONT="] کردم و دیدم خیلی ها با این مشکل روبرو هستند و حتی یکی نوشته بود که 23 بار فتوشاپ را [/FONT][FONT="]restart[/FONT][FONT="] کرده و باز هم درست نشده !
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]دیروز یک سرچی در اینترنت کردم یا همان به اصطلاح گوگلی ها [/FONT][FONT="]Goggled[/FONT][FONT="] کردم و دیدم خیلی ها با این مشکل روبرو هستند و حتی یکی نوشته بود که 23 بار فتوشاپ را [/FONT][FONT="]restart[/FONT][FONT="] کرده و باز هم درست نشده !
[FONT="]نه هیچ احتیلجی به این کارها نیست ![/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]حتی اگر 100 بار هم اقدام به بازکردن دوباره برنامه کنی تا کامپیوتر را [/FONT][FONT="]restart [/FONT][FONT="] نکنی نمی شود.
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]حتی اگر 100 بار هم اقدام به بازکردن دوباره برنامه کنی تا کامپیوتر را [/FONT][FONT="]restart [/FONT][FONT="] نکنی نمی شود.

[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]بطور کلی برای حل این مشکل سه راه وجود دارد ![/FONT]
[/FONT]
[FONT="]بطور کلی برای حل این مشکل سه راه وجود دارد ![/FONT]
[FONT="]1[/FONT]
[FONT="]. کامپیوتر را [/FONT][FONT="]restart[/FONT][FONT="] کنی !
[/FONT]
[FONT="]. کامپیوتر را [/FONT][FONT="]restart[/FONT][FONT="] کنی !

[FONT="]2. 3-5 دقیقه صبر کنی !
[/FONT]

[FONT="]3. یا این پست را بخوانی و عمل کنی !
[/FONT]
[FONT="]قدم اول[/FONT]
[FONT="]به داخل تولبار اصلی و [/FONT][FONT="]EDIT[/FONT][FONT="] بروی[/FONT]

[FONT="]قدم دوم[/FONT]
[FONT="]سپس به [/FONT][FONT="]preferences [/FONT][FONT="] رفته[/FONT]

[FONT="]قدم سوم[/FONT]
[FONT="]و داخل [/FONT][FONT="]general[/FONT][FONT="] شوید[/FONT]

[FONT="]قدم چهارم[/FONT]
[FONT="]حال کافیست بر روی [/FONT][FONT="]Reset all warning dialogs[/FONT][FONT="] کلیک نموده و [/FONT][FONT="]OK[/FONT][FONT="] نمایید.[/FONT]

[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]اکنون مشکل شما در زمانی کوتاه بدون انجام کارهای زمانگیر و اعصاب خورد کن حل شده است.[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]اکنون مشکل شما در زمانی کوتاه بدون انجام کارهای زمانگیر و اعصاب خورد کن حل شده است.[/FONT]
[FONT="]اکنون قهوه ای برای خود آماده کنید و از گرما و بوی آن و کار لذت بر انگیز با فتوشاپ لذت ببرید.
البته نه اینطوری
[/FONT]

[FONT="]
توصیه می کنم یک بار فتوشاپ را باز و بسته نمایید تا دوباره همه کدهایش لود شود ![/FONT]

[FONT="]اجباری درکار نیست ولی بهتر است که انجامش دهید.[/FONT]
[FONT="]امیدوارم که براتون مفید واقع شده باشد[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]منتظر آموزش های بعدی باشید[/FONT]
[FONT="]خوشحال می شوم که نظراتتان هم داشته باشم[/FONT][FONT="]....[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]این دفعه دیگه خدایی نظر بدید
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]این دفعه دیگه خدایی نظر بدید

[FONT="]با تشکر[/FONT]
[FONT="]