دوست عزيز
لطفا مواردي رو كه عرض ميكنم دقيق مطرح كن چون كساني كه ميخوان جواب بدن نياز به اطلاعات دارن.
1. لطفا بگو پرينتر شما چه نوع پرينتري هست؟ ليزريه؟ جوهر افشانه چيه؟ مدلشم بگو حتما.
2.اين صفحهايي كه شما به قول خودت مربع مربع چاپ كردي خودت ساختي يا از تست پرينت استفاده كردي؟
3. اگه خودت صفحه رو طراحي كردي با چه نرم افزاري طراحي كردي و چه تنظيماتي موقع طراحي اعمال نمودي يعني مشخصات طرحت رو بگو. مد رنگش چي بوده؟ فرمتي كه باهاش ذخيره كردي چي بوده؟
4. بي زحمت نوع مانيتور هم بفرمايين.
5. نوع كاغذي كه باهاش چاپ كردي هم بگو
6. اگه پرينترت نو نيست بگو چطوري جوهر يا مركبش رو عوض مي كني؟
7. اگه تنظيمات خاصي موقع پرينت تنظيم كردي بگو لطفا مثلا نوع كاغذ رو رويه نرم افزار پرينتر چي تنظيم كردي؟
8. خلاصه هر چي فكر مي كني به درد مي خوره بگو !!!
موفق باشي
1. پرینتر اپسون R290 - جوهر افشان
2. صفحه رو خودم درست کردم Save نکردم .. new زدم .. با فتوشاپ
3. مشخصات خاصی نزدم واسش فقط تیکه رنگای مربعی زدم .. هر رنگ رو جدا جدا 255 زدم ..
color profile:
SRGB IEC61966-2.1
PIXEL ASPECT - SQUARE
RES: 300
COLOR MODE: RGB 8BIT
رنگ های استفاده شده هم بدین صورت :
FF0000
00FF00
0000FF
4. سامسونگ Sync Mb 17830
5. نوع کاغذ عادی A4
6. پرینتر نو بود !! کارتریج اصل نیست تانکر بهش وصل کردم .. مارک جوهر هم Inktec هست .. VOX گفتن اصلش نیست..
7. روی پرینتر تنظیم کاغذ Plain Papers هست.. باقی تنظیمات رو Default کردم ..
8. مشکل کلا اینجاس که به نظر من رنگ واقعی رو چاپ نمیکنه تیره تر میزنه .. فکر نمیکنم با کارتریج اصلش بهتر از این زده باشه چون این نکته رو من تست نکردم .. هد رو هم تمیز کردم .. نازل رو هم چک کردم همرو درست میزنه !
بچه ها میگفتن از Color management / KOdak رو عدد کن بعد همین کار مربع مربع رو انجام بده .. نور و اینارو تنظیم کن ..
آخه یه چاپگر سونی دارم .. اونو همین جوری تنظیمش کردم .. تا چیزی که از مانیتور میبینم ، بزنه !!