مشکل با پیج میکر

wahid2003vj

Active Member
با سلام

من با پیج میکر به مشکل بر خوردم

البته من توکار با پیج میکر آماتورم

مشکل من این هست که نمیتونم متن هایی رو که با کنترل +d وارد پیج میکر میکنم به صورت اولیه ببینم

فکر میکنم مشکل از فونت ها باشه چون فونت ها هست که انگلیسی شدن

بعد یه نکته دیگه اینکه برای وارد کردن متن از طریق کنترل+d باید متن مورد نظر در ورد رو به چه صورت ذخیره کرد

با تشکر

P.A.Y.T.O.N

Active Member
بستگی به فارسی سازت داره.. اگه پروین 2003 باشه باید TXT ذخیره کنی.... اگه 2005 باشه باید rtf
در مورد مشکل اول هم یه عکس بزار ببینم مشکلتون چیه.... این جوری متوجه نمیشم....

wahid2003vj

Active Member
الان نمیتونم عکس بزارم چون تو سیستم محل کارم پیج میکر نصب هست

اما بازم نوضیح میدم شاید متوجه شدی مشکل چی هست

نیگاه کن دیدی وقتی یه متنی رو با فارسی سازی مثل مریم می نویسی بعد وارد یه نرم دیگه مکنی اول اون چیزی که نوشتی

رو به صورت حروف انگلیسی میبینی که سرو ته نداره. بعد باید بری یه فونت مخصوص فارسی ساز مریم انتخاب کنی تا متنت رو

بتونی بصورت اصلی ببینی

واسه من هم یه همچین اتفاقی میوفته

امیدورارم متوجه شده باشی

P.A.Y.T.O.N

Active Member
فونت اول که انگلیسی میشه.. ایراد از پروینه .... شما واسه اینکه مشکلی پیش نیاد ار Rnpw استفاده کن....

wahid2003vj

Active Member
با سلام

من اصلا از پروین استفاده نمیکنم که من ار مریم استفتده میکنم

P.A.Y.T.O.N

Active Member
تا اونجایی که من میدونم .... مریم به درد کارهای دم دستی مثل فلش و فتوشاپ می خوره اونم کارهایی که بیشتر از چند خط نیست... شما چه جوری می خوای یه کتاب با هاش درست کنی....

محمد 120

New Member
مشکل

با سلام

من با پیج میکر به مشکل بر خوردم

البته من توکار با پیج میکر آماتورم

مشکل من این هست که نمیتونم متن هایی رو که با کنترل +d وارد پیج میکر میکنم به صورت اولیه ببینم

فکر میکنم مشکل از فونت ها باشه چون فونت ها هست که انگلیسی شدن

بعد یه نکته دیگه اینکه برای وارد کردن متن از طریق کنترل+d باید متن مورد نظر در ورد رو به چه صورت ذخیره کرد

با تشکر

ehsan_65

New Member
سلام
مشکل من این که نمی تونم دور عکس کادر بندازم
راه نماییم کنید

P.A.Y.T.O.N

Active Member
يه كادر هر جا دلت مي خواد بكش... عكست رو انتخاب كن ، شيفت رو بگير كادرتم انتخاب كن... يا باموس 2 تاشو يه دفه انتخاب كن... وقتي دوتاشو انتخاب كردي Ctrl+F رو بزن ببين چي ميشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا