مشکل با پخش فایل vob با فلش

mamad1364

Member
سلام من با فلش برنامه مدیا پلیر را باز میکنم و فایل vob را پخش می کنم .
مشکل اینجاست که اگر در سیستمی codec این نوع فایل وجود نداشت یعنی مدیا پلیر نتونست پخشش کنه تکلیف چی هست .
من دنبال codec فایل های تصویری vob هستم ولی هرچی پیدا کردم نیاز به نصب و دکمه next و finish داشت .
کسی یه راهی بلده بدون اینکه کاربر بفهمه نصب بشه

mamad1364

Member
من قبلا برای ساخت برنامه ضبط دسکتاپ با فرانت اند AIR، از vlc استفاده کردم. vlc همه decoder ها رو داره.

سلام
میشه یکم توضیح بدی درمورد vlc . من فقط پلیرشو دیدم . من به چیزی مثل K-Lite Codec Pac نیاز دارم تا مدیا پلیر را آپدیت کند . K-Lite Codec Pac نیاز به نصب دارد که به کار من نمیاید .
میخوام کاربر سی دی را گذاشت این آپدیت بصورت خودکار نصب بشه و چیزی مپرسه و نمایش نده
مرسی

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام
میشه یکم توضیح بدی درمورد vlc . من فقط پلیرشو دیدم . من به چیزی مثل k-lite codec pac نیاز دارم تا مدیا پلیر را آپدیت کند . K-lite codec pac نیاز به نصب دارد که به کار من نمیاید .
میخوام کاربر سی دی را گذاشت این آپدیت بصورت خودکار نصب بشه و چیزی مپرسه و نمایش نده
مرسی

برای اینکار فقط ی راه هست و اونم اینه که خودتون کدکشو با ایر بنویسین وگرنه هر برنامه ای که برای نصب اجازه نگیره ی ویروسه و داره ویندوزو کرک میکنه

mehdadoo

Member
سلام
میشه یکم توضیح بدی درمورد vlc . من فقط پلیرشو دیدم . من به چیزی مثل K-Lite Codec Pac نیاز دارم تا مدیا پلیر را آپدیت کند . K-Lite Codec Pac نیاز به نصب دارد که به کار من نمیاید .
مرسی
لازم به آپدیت مدیا پلایر نیست. لازمه فولدر vlc رو در نصب برنامه AIR قرار بدی، و بدون نیاز به نصب دوباره vlc در کامپیوتر کاربر نهایی، از طریق vlc هر کاری که میخوای رو هر فیلم یا صدایی انجام بدی. برنامه های بزرگ مثل premier از همون کدک هایی که در vlc هم هست استفاده میکنند، مثل ffmpeg.
راه های خیلی متفاوتی مثل stream کردن فیلم encode شده توسط ffmpeg به h264 و نمایشش در فلش پلایر در یک ویدیو آبجکت هم وجود داره. سرعت این راه حل پایین هست، اما نه به پایینی کدک نوشته شده در اکشن اسکریپت.

کافیه "vlc adobe air" رو گوگل کنی. "play vob adobe air" هم گزینه خوبی برای جستجو کردنه.

benyamin_pc

Well-Known Member
لازم به آپدیت مدیا پلایر نیست. لازمه فولدر vlc رو در نصب برنامه AIR قرار بدی، و بدون نیاز به نصب دوباره vlc در کامپیوتر کاربر نهایی، از طریق vlc هر کاری که میخوای رو هر فیلم یا صدایی انجام بدی. برنامه های بزرگ مثل premier از همون کدک هایی که در vlc هم هست استفاده میکنند، مثل ffmpeg.
راه های خیلی متفاوتی مثل stream کردن فیلم encode شده توسط ffmpeg به h264 و نمایشش در فلش پلایر در یک ویدیو آبجکت هم وجود داره. سرعت این راه حل پایین هست، اما نه به پایینی کدک نوشته شده در اکشن اسکریپت.

کافیه "vlc adobe air" رو گوگل کنی. "play vob adobe air" هم گزینه خوبی برای جستجو کردنه.

جالبه این روش خیلی بی دردسرتره باید حتما امتحانش کرد
برای ارتباط فلش پلیر با دیکودرهای vlc که گفتین کلاسی چیزی هست؟

mamad1364

Member
مرسی دوستان .
من پروژه خروجی را به mdm zinc می برم. mdm فقط با مدیا پلیر کار میکنه که همین دردسر برای من دردسر ایجاد کرده است.
متاسفانه با adobe AIR آشنایی ندارم . :-?
برنامه ی cole2k را پیدا کردم که یک نسخه silent install دارد که متاسفانه تصاویر را فریم به فریم نشان می دهد

جدیدترین ارسال ها

بالا