مشکل با ورود پلاگینهای Boujuo

www_3d_boy3

Well-Known Member
دوستان من به تازگی بوجو 5 نصب کدم حالا وقتی تراکینگ اونو انجام میدم و میخوام فایلش در مکس run کنم این اخطار بهم میده.
3x0lftliz0yu15r0l7x4.jpg

در حالی که وقتی میخوام فایلهای تراکینگ بوجو 4 ارد کنم هنوز به همون سادگی run میشن.
یعنی الان فایلای5 ران نمیشه ولی 4 به همون شکل میشن .
مشکل من چیه دوستان؟یا بهتره بگم مشکل بوجو 5 چیه ؟:sad:

www_3d_boy3

Well-Known Member
دقت کردین یه مدت هرچی میپرسم هیچکی نمیدونه؟
1 -یا حرفه ایی ها کم شدن
2 یا بچه ها جوابا رو میدوننن با من حال نمی کنن؟!!
3 یا سوالا خیلی حرفه ایی ؟
4 یا نکنه اصلا تایپیکایی که میزنم اینویزیبلن؟

اگه میشه یکی طریقه نظر سنجی بگه من اینو بزارم واسه نظر سنجی

Ultra3D

Well-Known Member
بچه هایی که الان هستن ضمینه کاریشون تو این ضمینه ها نیست!

من خودم Boujuo رو نصب کردم ولی خدایش خودمم هم نمی دونم باهاش دقیقا ً چی کار می کنن !
چون تک فرم کار هستم و اصلا ً انیمشن کار نمی کنم ... بیشتر بچه ها هم همینطور هستن

اونایی هم که وارد هستن یک مدتیه که نیستن ... من خودم حالم گرفته ... سوت و کور هست و بیشتر کاربرهای تازه وارد با سوال های ابتدایی هست!!!

www_3d_boy3

Well-Known Member
Ultra3D جان دقیقا همینطوره و الان یه مدتی سوالا خیلی ابتدایی شده و انگار داریم step back میکنیم.
باید همینو تو p30 بزنم ببینم چی میشه . چون الان این سومین تایپیکیه که سوال میزنم هیچکی جوابمنمیده

Ultra3D

Well-Known Member
نمی دونم چرا ... ؟

ولی بیشتر بچه های فعال سابق به دیگه بیشتر Off line کار می کنن و بیشتر تو گالری هستن و کاراشون رو می زارن

مثل اون وقتی نیست که برای اولین بار من اومدم که تاپیک رو می زدی و در عرض چند دقیقه چندتا جواب تو از کاربرهای فعال و ویژه می دیدیم

www_3d_boy3

Well-Known Member
اخه من تو p30 world هم این سوالو زدم اونجا هم کسی نمی دونه ... آخه یعنی اینقدر آدمای کامپوزیت کار کمن؟

wild-mans

Member
سلام
عزیز دلم سه بعدی جان این بوجو شما رو خداییش بعید میدونم بیشتر از 4 الی 5 نفر توی ایران حرفه ی بلدش باشن البته تغصیر شما ها هم هست تا وقتی که اکثرا همه کارها رو با افتر یاد میدید و هزارتا هزار تا پلاگین واسش میزارید معلومه کسی رقبت نمیکنه سمت اونا بره من دهنم... شده تا یواش یواش دارم توی تاپیکم بقیه نرم افزار ها روهم یاد میدم.
یاحق

www_3d_boy3

Well-Known Member
چاره چیه ؟:sad:یعنی اوناای که بلدن از هوا یاد گرفتن ؟ نه اونا مثل من و شما تمرین کردن و همین و انگلیسی خوندن.... نه جایی رفتن پرسیدن نه کسی بهشون مستقیم گفته .... پس با تمرین میشه به همه چیز رسید ....
دوست من اگه شما افتر دوست نداری شما کار نکن ..... اما وقتی چیزی بازار داره همه میرن سمت اون ...مثلا فیوژن خوبه اما وقتی توی یه شرکت 10 افتر کار حرفه ایی هست که شما نمی تونی بگی بیاید bass کارو بزار توی فیوژن . انسانها بر اساس نیاز بازار راه خودشونو میسازن البته معمولا

wild-mans

Member
سلام
جناب آقای 3d بحث من سر این نیست که چی دوست دارم و ی دوست ندارم بحث من اینه که چرا ما درکنار نرم افزارهای اصلیمون به سراغ نرم افزار های جانبی و دم دست تر نمیریم تا وقتی بهشون احتیاج داشتیم دستمون لنگ نمونه در ضمن من بعد از بحث با آقای شیرانی عزیز نظرم درمورد افتر برگشت و دارم باهاش کار می کنم هرچند ضمینه کاری من میکس و ادیت طولانی مدته و نه کلیپ های کوچک و با افکتهای سنگین درمورد بوجو هم ماها باید شروع کنیم و بحثش رو پیش بکشیم یه تاپیک واسه نرم افزارهای اینجوری به وجود میاریم وهرچی بلدیم و میتونیم گیر بیاریم میزاریم توش بعدا همینا به درد دیگران میخوره من که درحدی نیستم که از این کارا بکنم ولی شما ها که واردید و حرفه اید این کار رو بکنید.
یاحق

www_3d_boy3

Well-Known Member
خب دوست من ،من الان 3 ساله دارم با بوجو کار ترکینگ و انجام میدم و وقتی توی یه تایپیک که تو امضام هم هست راجب به تجربیات با بوجو حرف میزنم یعنی شما حرف شما صحیح و بایستی برنامهای مختلف رو در جای خودشون استفاده کرد و به یه چیز نچسبید و همیشه هم اطلاعاتم در اختیار دیگران میذارم گرچه دیگران کمتر اینکارو واسه من کردن ....
من متعجبم که چرا بوجو تایپیک جدا نداره اما من دارم تلاش میکنم هم اینجا و هم p30world واسه بوجو داشته باشه

www_3d_boy3

Well-Known Member
آره میشناسم واسه و چیزی حدود 10 ساعت آموزش هم ازش دارم اما هیچ وقت سمتش نرفتم ...اما میدونم برنامه فوق العاده قدرتمندی ...چون توی یدوونه از تبلیغاش دیدم توی فیلم آخر کیلینت ایستوود بوسیله ین برنامه روی صورت بازیکنای رگابی زخم گذاشته بودن ...باور می کنید!

جدیدترین ارسال ها

بالا